ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.5.2017 | 17:55

Γιατί έτσι φίλε μου?

Είμαι φίλη με έναν πρώην συνάδερφό μου, που εργαζομασταν σεζον 2 χρόνια στο ίδιο ξενοδοχείο. Φέτος τον χειμώνα ήρθαμε πιο κοντά και κάναμε μια πολύ καλή φιλία αν και εγώ 20 και εκείνος 33. Γενικά είναι ένας άνθρωπος πολύ δύσκολος και δεν ανοίγεται εύκολα όμως με εμένα έκανε την εξαίρεση και εν τέλει γίναμε πολύ καλοί φίλοι. (Τον έχω στηρίξει και σε καποια ερωτικά θέματα που ειχε με μια φίλη μου απο το ξενοδοχείο και αυτη αλλά και ψυχολογικά).Τέλος πάντων ειχε κανονίσει να πάει σε ενα αλλο ξενοδοχείο, μου ειχε πει ότι είχαν πέσει υπογραφές, ειχε συνεννοηθεί τα ρεπό του, καλύτερα λεφτά κλπ. Και σήμερα το πρωί ανακαλύπτω τυχαία από μια φωτογραφία που ανέβασε στις ιστορίες του Instagram ένας άλλος μας συνάδελφος ότι ξαναπηγε εκεί που δουλεύαμε. Γιατί εκνευρίστηκα? Γιατί εγω ειχα το άγχος του επειδή δεν έχει στήριξη από κάποιον αν θα είναι καλά στο καινούργιο του περιβάλλον, γενικά αν θα είναι καλά που είναι σε ενα νησί μόνος του, τον ρώτησα Πώς πάει η καινούργια δουλειά και με δούλευε και έλεγε ότι πάει μια χαρά. Και του στέλνω και γω και του λέω "προς τι η κοροϊδία? σε έχω κατακρίνει ποτέ για οτιδήποτε μου έχεις πει? Γιατί δεν το είπες από την αρχή? " και μου έλεγε ότι και καλά μου το ανέφερε αλλά εγώ δεν το κατάλαβα ενώ συγκεκριμένα η συζήτηση ήταν: Εγώ: -Θα περάσεις καλύτερα στο καινούργιο ξενοδοχείο απ ό,τι στο παλιό. Καλή δύναμη. Αυτός: - θα περνάω καλά και ας είναι και στο παλιό. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο να με δουλεύει ο άλλος μέσα στη μάπα ενώ τον αγαπάω και τον στηρίζω σε ό,τι μου έχει πει. Γιατί έτσι φίλε μου? Πολύ με στεναχώρησες.
3
 
 
 
 
σχόλια
Δεν καταλαβαίνω γιατί θυμώνεις για το τίποτα.Δεν είστε κολλητοί,είστε απλά φίλοι και απ'ότι διάβασα μάλλον γνωστοί θα το χαρακτήριζα.Προφανώς και δε θα σου αναλύσει με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις του.Δεν έχει νόημα.Δεν ήθελε;Δεν το είπε.Αν πια σε ενόχλησε τόσο σταμάτα να του μιλάς.