ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.4.2017 | 18:32

Δουλειά και μόνο δουλειά

Δεν θέλω να γυρίσω στο χωριό μου μετά την εξεταστική. Θα με πιάσει πάλι κατάθλιψη που δεν θα κάνω τίποτα και δεν θέλω. Θέλω να βρω μια δουλειά εδώ που είμαι στην πόλη. Να είμαι όλο το καλοκαίρι με 40 βαθμούς στην πόλη. Δεν με νοιάζει. Εγώ θέλω να δουλέψω. Να είμαι ανεξάρτητη. Αλλά κανείς δεν με παίρνει. Ούτε καν για σερβιτόρα. Γιατί και όμορφη είμαι και πολύ ευγενική με όλους. Αλλά λένε ότι δεν έχω προυπηρεσία και έτσι δεν με παίρνουν. Τι προυπηρεσία να έχω ως σερβιτόρα δηλαδή? Μήπως όλες αυτές οι κοπέλες που δουλεύουν έχουν προυπηρεσία? Το θέμα μου δεν έχει να κάνει με το είδος της δουλειάς. Κάνω το οτιδήποτε αρκεί να μην γυρίσω στο χωριό μου. Δεν θέλω με τίποτα. Και μόνο που το σκέφτομαι στεναχωριέμαι.
1
 
 
 
 
σχόλια
Η διυλεια που μπορείς να βρεις πιο εύκολα είναι σε τηλεφωνικό κέντρο...Σε καταλαβαίνω που θες να φύγεις από το χωριό σου αλλά θα σου λείψει μέσα στο πρώτο εξάμηνο και θα κάνεις αμάν και πως για να γυρίσεις πίσω. Όπως και να έχει καλή τύχη :-)