ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.4.2017 | 23:28

Γάμος στις εξομολογήσεις!

Κυρίες και κύριοι είναι γεγονός!Ο πρώτος γάμος από έρωτα που γεννήθηκε μέσα στις εξομολογήσεις,θα λάβει χώρα τον ερχόμενο Ιούλιο,σε ξωκλήσι στο μαγευτικό νησί της Γαύδου!Θ' ακολουθήσει τρικούβερτο γλέντι στην παραλία Άη-Γιάννης,με κιθαρίτσα και κέρασμα πορτοκαλάδα και σπιτικά κουλουράκια!Θα χαρούμε ειλικρινά να μας τιμήσετε με την παρουσία σας,και να μας βοηθήσετε με τα δώρα σαςνα φτιάξουμε την ζωή μας μέσα στις δύσκολες αυτές στιγμές της κρίσης! Ο γαμπρός: Στοιχειό της Ύπαρξής σου Η νύφη: ΝεφέληΗ κουμπάρα: ChocΠαρακαλούμε ενημερώστε με σχόλιό σας αν μπορείτε να έρθετε!:-)
38
 
 
 
 
σχόλια
ΧΑ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ Η ΝΕΦΕΛΗ !!! Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ ΝΕΦΕΛΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ!!! Ελπίζω να έχεις εξομολογηθεί στον γαμπρό τους ...πειραματισμούς σου!! χαχαχαΥ.Γ.1 Πρώην symboulosΥ.Γ.2 Πρώην Ε.Θ.Μ.
Χαχαχαχαα!Ευχαριστω παιδακια μου!!!Μικρη μου,απο αλλου σε προστατευα και απο αλλου σε κλεψανε!!!Εγω ειμαι μεσα να ερθω στην χαρα σας και να σας βοηθησω στο πρωτο σας ξεκινημα!!!Οτι θελετε θα ερθω και να βοηθησω! ;-) Ετοιμαστε λιστα....Ωρεεεεε γλεντιαααααα!!!Παντα τετοια!!!!
Χαχαχα παντα τελευταια ενημερωνομαι???Ποτε θα ραφτω??? Τωρα θα μου πεις,στη Γαυδο τι να ραφτεις???Η ωρα η καλη Νεφελακι μου!Τον γαμπρο δεν τον γνωριζω αλλα η ωρα η καλη κ σε εσενα,μελλοντικε κουμπαρε μου! ;-)Το καλυτερο κομματι μας παιρνεις! Ας μου ευχηθω κ εμενα:Παντα αξια να ειμαι! :-P
Πάντα άξια κουμπαρούλα!Τις ευχές μου και στο ζεύγος βέβαια!!!Ομολογουμένως,δεν είχα πάρει πρέφα το ειδύλλιο!Chocaki,το καλό είναι ότι δεν θα χρειαστεί να ραφτούμε...θα σκάσουμε μύτη με τα μπικίνι και τα παρεό και τα ψαθάκια μας και τα αντηλιακά μας εννοείται και θα μαζέψουμε κοχύλια και χρωματιστές πετρούλες να μοιράσουμε αντί για μπομπονιέρες...αν έχει και καμιά παγωμένη μπυρίτσα,θα είναι τρέλα!Η ώρα η καλή!!!!
Σοκολατίνα μου, τι να σου κάνω... είπα να ρθω μετά από καιρό κι εσύ λείπεις! Λογικό είναι να τα μαθαίνεις τελευταία!Σ' ευχαριστώ που δέχεσαι να γίνεις κουμπαρούλα μου!Και για ν' αποδείξω στην πράξη πόσο υπέρ της πολυγαμικότητας είμαι, θα σ' αφήσω (αν βέβαια θες) να χαρείς τον γαμπρό πρώτη εσύ! ;-P
Τσάκαλε Στοιχειό της Ύπαρξής σου παίρνεις το καλύτερο παιδί. Ενδιαφέρθηκα κι εγώ κάποτε αλλά ήμουν ήδη δεσμευμένος και η Νεφ μου έριξε άκυρο αν και είχα όλη την καλή διάθεση.Νεφ τα φιλιά μου και την αγάπη μου!
Αγαπημένε μου,σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!Στην περίπτωσή μας, η απόσταση αποτέλεσε το μεγαλύτερο εμπόδιο!Σου στέλνω και εγώ την αγάπη μου!Να είσαι πάντα καλά!:-)