Sex toy της βικτωριανής εποχής βγαίνει "στο σφυρί"

Sex toy της βικτωριανής εποχής βγαίνει "στο σφυρί" Facebook Twitter
3

Ένας δονητής της βικτωριανής εποχής, κατασκευασμένος από ελεφαντόδοντο πρόκειται να βγει «στο σφυρί», αυτό το Σαββατοκύριακο στην Ιρλανδία, από τον οίκο δημοπρασιών Matthews.

Το αντικείμενο αναφέρεται ως αντίκα- «σύντροφος κυριών», είναι από γλυπτό ελεφαντόδοντο επενδυμένο με δέρμα και αναμένεται να αποφέρει στη δημοπρασία από 500 ως 800 ευρώ.

«Είναι ένα όμορφο κομμάτι, το οποίο προέρχεται από γνωστή αγγλο-ιρλανδική οικογένεια. Ένα μέλος της οικογένειας το βρήκε σε ένα συρτάρι και το έδωσε για δημοπρασία», ανέφερε ο  δημοπράτης Damien Matthews στην εφημερίδα Irish Times.

«Πιστεύουμε ότι το ελεφαντόδοντο χρονολογείται από τη δεκαετία του 1840. Ο αρχικός ιδιοκτήτης, ήταν στην Ινδία το 1840, όπου σκότωσε έναν ελέφαντα, και έφερε το σπίτι τον χαυλιόδοντα,» πρόσθεσε.  Ο Matthews πιστεύει επίσης ότι ο ιδιοκτήτης ζήτησε τη βοήθεια από κινέζους χαράκτες για να δημιουργήσει το ασυνήθιστο αντικείμενο.

Ο δημοπράτης δηλώνει ακόμη σίγουρος ότι επρόκειτο για έναν «προχωρημένο» σύζυγο, καθώς η βικτωριανή εποχή ήταν πολύ σεμνότυφη.

«Αυτή ήταν μια πολύ «ανοιχτή» οικογένεια, και αυτό ήταν ένα πολύ τρυφερό δώρο από τον άντρα στη γυναίκα. Το επίπεδο λεπτομέρειας είναι απίστευτο ενώ υπάρχει και μια καρδιά στη βάση αλλά και μία θήκη όπου μπορούσε να έχει μια τούφα από τα μαλλιά του», σημείωσε επίσης ο Matthews.

Συμπλήρωσε δε, ότι δεν έχει δει ποτέ κάτι τέτοιο από τη συγκεκριμένη εποχή. 

Με πληροφορίες από rt.com

Διεθνή
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ δήλωσε ότι θα του ήταν «δύσκολο» να στηρίξει οικονομικά τη Νέα Υόρκη εάν ο Μαντάνι εκλεγεί δήμαρχος

Διεθνή / Τραμπ για Μαμντάνι: «Εάν έχεις έναν κομμουνιστή να διοικεί τη Νέα Υόρκη, το μόνο που κάνεις είναι να πετάς τα λεφτά σου»

Ο Αμερικανός πρόεδρος τόνισε πως δεν είναι οπαδός του βασικού αντιπάλου του Μαμντάνι, «αλλά αν η επιλογή είναι ανάμεσα σε έναν κακό Δημοκρατικό και έναν κομμουνιστή, θα διαλέγω πάντα τον κακό Δημοκρατικό»
LIFO NEWSROOM
Τέλος στη δικαστική διαμάχη Λάιβλι και Μπαλντόνι - Δικαστής απέρριψε επίσημα την αγωγή του σκηνοθέτη

Διεθνή / Τέλος στη δικαστική διαμάχη Λάιβλι και Μπαλντόνι - Δικαστής απέρριψε επίσημα την αγωγή του σκηνοθέτη

«Όπως λέγαμε από την πρώτη ημέρα, αυτή η αγωγή των 400 εκατομμυρίων ήταν ένα κατασκεύασμα, και το Δικαστήριο το αντιλήφθηκε αμέσως», δήλωσαν οι δικηγόροι της Μπλέικ Λάιβλι
LIFO NEWSROOM
Ζόχραν Μαμντάνι:

Διεθνή / Ζόχραν Μαμντάνι: Ο Μπαράκ Ομπάμα προσφέρθηκε να γίνει «σύμβουλός» του εάν εκλεχθεί δήμαρχος της Νέας Υόρκης

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος επαίνεσαι την προεκλογική εκστρατεία του Μαμντάνι, ο οποίος διατηρεί καθαρό προβάδισμα έναντι των δύο αντιπάλων του
LIFO NEWSROOM
Τζορτζ Κλούνεϊ: «Ήταν λάθος να αντικαταστήσει η Κάμαλα Χάρις τον Τζο Μπάιντεν»

Διεθνή / Τζορτζ Κλούνεϊ: «Ήταν λάθος να αντικαταστήσει η Κάμαλα Χάρις τον Τζο Μπάιντεν»

Σε συνέντευξή του στο CBS, ο ηθοποιός και επί χρόνια υποστηρικτής του Δημοκρατικού Κόμματος, υποστήριξε πως η Χάρις βρέθηκε σε μια «αδύνατη θέση», καθώς αναγκάστηκε «να τρέξει απέναντι στο ίδιο της το πολιτικό παρελθόν»
LIFO NEWSROOM
Βίντεο δείχνει Ισραηλινούς στρατιώτες να κακοποιούν σεξουαλικά Παλαιστίνιο κρατούμενο

Διεθνή / Παραιτήθηκε η Ισραηλινή αξιωματούχος που ήταν υπεύθυνη για τη διαρροή βίντεο με κακοποίηση Παλαιστίνιου κρατούμενου

Το υλικό, που δημοσιοποίησε το CNN, φέρεται να δείχνει Ισραηλινούς στρατιώτες να κακοποιούν βάναυσα έναν Παλαιστίνιο κρατούμενο τον Ιούλιο του 2024
LIFO NEWSROOM
ΣΕΙΣΜΟΣ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΝΕΚΡΟΙ

Διεθνή / Σεισμός 6,3R στο Αφγανιστάν: Νέος απολογισμός για νεκρούς και τραυματίες - «Αισθητός ως την Καμπούλ»

Ο νέος φονικός σεισμός έπληξε το βόρειο Αφγανιστάν έπειτα από τη σεισμική δόνηση 6 βαθμών στα τέλη Αυγούστου στις επαρχίες Κουνάρ, Λαγκμάν και Νανγκαρχάρ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Μήπως να ήθελε να της πει με πλάγιο τρόπο "Άντε και..." ή "Κοιτα αγάπη μου ενα καινούριο ντεκόρ για το σαλόνι μας"? Πολύ μπροστά για την εποχή του ο κύριος!