Sex toy της βικτωριανής εποχής βγαίνει "στο σφυρί"

Sex toy της βικτωριανής εποχής βγαίνει "στο σφυρί" Facebook Twitter
3

Ένας δονητής της βικτωριανής εποχής, κατασκευασμένος από ελεφαντόδοντο πρόκειται να βγει «στο σφυρί», αυτό το Σαββατοκύριακο στην Ιρλανδία, από τον οίκο δημοπρασιών Matthews.

Το αντικείμενο αναφέρεται ως αντίκα- «σύντροφος κυριών», είναι από γλυπτό ελεφαντόδοντο επενδυμένο με δέρμα και αναμένεται να αποφέρει στη δημοπρασία από 500 ως 800 ευρώ.

«Είναι ένα όμορφο κομμάτι, το οποίο προέρχεται από γνωστή αγγλο-ιρλανδική οικογένεια. Ένα μέλος της οικογένειας το βρήκε σε ένα συρτάρι και το έδωσε για δημοπρασία», ανέφερε ο  δημοπράτης Damien Matthews στην εφημερίδα Irish Times.

«Πιστεύουμε ότι το ελεφαντόδοντο χρονολογείται από τη δεκαετία του 1840. Ο αρχικός ιδιοκτήτης, ήταν στην Ινδία το 1840, όπου σκότωσε έναν ελέφαντα, και έφερε το σπίτι τον χαυλιόδοντα,» πρόσθεσε.  Ο Matthews πιστεύει επίσης ότι ο ιδιοκτήτης ζήτησε τη βοήθεια από κινέζους χαράκτες για να δημιουργήσει το ασυνήθιστο αντικείμενο.

Ο δημοπράτης δηλώνει ακόμη σίγουρος ότι επρόκειτο για έναν «προχωρημένο» σύζυγο, καθώς η βικτωριανή εποχή ήταν πολύ σεμνότυφη.

«Αυτή ήταν μια πολύ «ανοιχτή» οικογένεια, και αυτό ήταν ένα πολύ τρυφερό δώρο από τον άντρα στη γυναίκα. Το επίπεδο λεπτομέρειας είναι απίστευτο ενώ υπάρχει και μια καρδιά στη βάση αλλά και μία θήκη όπου μπορούσε να έχει μια τούφα από τα μαλλιά του», σημείωσε επίσης ο Matthews.

Συμπλήρωσε δε, ότι δεν έχει δει ποτέ κάτι τέτοιο από τη συγκεκριμένη εποχή. 

Με πληροφορίες από rt.com

Διεθνή
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενεζουέλα και οι συνέπειες για Ευρώπη και Ελλάδα

Explainer / Η Βενεζουέλα και οι συνέπειες για Ευρώπη και Ελλάδα

Ο καθηγητής Στρατηγικής Αθανάσιος Πλατιάς εξηγεί γιατί η νέα στρατηγική εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ σηματοδοτεί το τέλος της μεταπολεμικής φιλελεύθερης διεθνούς τάξης και πώς αυτή επηρεάζει την Ευρώπη και την Ελλάδα.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η σκοτεινή ιστορία της δανικής κυριαρχίας στην Γροιλανδία

Διεθνή / Η σκοτεινή ιστορία της κυριαρχίας των Δανών στη Γροιλανδία

Οι ντόπιοι γνωρίζουν τις υποθέσεις των παιδιών που χωρίστηκαν από τους γονείς τους και των κοριτσιών που υποβλήθηκαν ακούσια σε τοποθέτηση ενδομήτριου σπειράματος για τον περιορισμό των γεννήσεων στο αχανές νησί.
THE LIFO TEAM
ΡΕΝΕ ΓΚΟΥΝΤ ΜΙΝΕΑΠΟΛΗ ICE

Διεθνή / Μινεάπολη: Η σύζυγος της Ρενέ Γκουντ λέει «εμείς είχαμε σφυρίχτρες, εκείνοι όπλα» μετά τον θάνατό της

Αξιωματούχοι της κυβέρνησης Τραμπ παρουσίασαν τη Ρενέ Γκουντ ως «εγχώρια τρομοκράτη», υποστηρίζοντας ότι επιχείρησε να παρασύρει πράκτορα της ICE με το όχημά της
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Μήπως να ήθελε να της πει με πλάγιο τρόπο "Άντε και..." ή "Κοιτα αγάπη μου ενα καινούριο ντεκόρ για το σαλόνι μας"? Πολύ μπροστά για την εποχή του ο κύριος!