Βασανισμός μετανάστη στη Νέα Μανωλάδα

Βασανισμός μετανάστη στη Νέα Μανωλάδα Facebook Twitter
3

Ένας 30χρονος από την Αίγυπτο κακοποιήθηκε και βασανίστηκε από δύο κατοίκους της Νέας Μανωλάδας το μεσημέρι του Σαββάτου, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα patrisnews.gr. Όπως αναφέρει το σάιτ, ο 30χρονος μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, ενώ οι δύο κάτοικοι της περιοχής συνελήφθησαν από άντρες του Αστυνομικού Τμηματος Βάρδας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο άντρες, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες επιτέθηκαν στον 30χρονο Αιγύπτιο, ενώ στη συνέχεια τον σφήνωσαν ανάμεσα στο τζάμι και στο πλαίσιο της πόρτας τους αυτοκινήτου τους, σέρνοντάς τον στο δρόμο για περίπου ένα χιλιόμετρο.

Ο άτυχος αλλοδαπός μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο Κέντρο Υγείας της Βάρδας ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ 89ΧΡΟΝΟΣ ΕΦΚΑ

Ελλάδα / Πυροβολισμοί σε ΕΦΚΑ και Πρωτοδικείο: «Μιλούσε για δαίμονες, ότι τον δένουν και τον χτυπάνε» λέει η κόρη του 89χρονου

Η ίδια περιγράφει την κακή σχέση που είχε ανέκαθεν με τον πατέρα της, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «το μόνο που έκανε ήταν να με φέρει εν ζωή»
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Οι οποίοι κάτοικοι πιθανότατα δυο χρόνια πριν και ως αγρότες, μίσθωναν Αιγυπτίους -και όχι μόνον- αλλοδαπούς για τα αγροκτήματά τους ενώ οι ίδιοι διηύθυναν υπηρεσιακά από γειτονικό καφενείο.