Άναψαν τα αίματα στα Τρίκαλα από μια φράση του Γιώργου Κυρίτση

Άναψαν τα αίματα στα Τρίκαλα από μια φράση του Γιώργου Κυρίτση Facebook Twitter
4

Μια φράση του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Γιώργου Κυρίτση δημιούργησε ένταση στη συνέλευση της ΔΕΚΑ Τρικάλων για τις Κοινωνικές Δομές, την περασμένη Παρασκευή. Όταν εργαζόμενος τον ρώτησε για πιθανές ιδιωτικοποιήσεις, ο κ. Κυρίτσης απάντησε εκνευρισμένα, λέγοντας ανάμεσα στα άλλα, ότι το πιο εύκολο θα ήταν: "Τριπλασιάζουμε τους μισθούς και θα δεκαπλασιάσουμε τους ανθρώπους . Και τέλειωσε και θα πάρετε τα τέτοια μου!" Ο τρόπος του βουλευτή, σεναριογράφου και ηθοποιού δημιούργησε ένταση στην αίθουσα, κυρίως από τον εργαζομενο που έθεσε την ερώτηση. «Για σένα είμαι εδώ, δεν είναι ερώτηση αυτή», σχολίασε ο Γιώργος Κυρίτσης.

Mετά τις αντιδράσεις που δημιούργησαν τα λεγόμενα του, ο Γιώργος Κυρίτσης εξέδωσε ανακοίνωση:

«Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013, παρευρέθην σε σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της Κοινωφελούς Δ.Ε.Κ.Α. Τρικάλων, σχετικά με την λειτουργία του προγράμματος "Βοήθεια στο σπίτι".

 

Η σύσκεψη διήρκησε περίπου δύο ώρες, έγινε παρουσία των εργαζομένων και οδήγησε σε συμφωνία αναφορικά με την ανάγκη συνέχισης τέτοιων προγραμμάτων.

 

Καθ' όλη τη διάρκεια της συζήτησης, ένας πολίτης, παντελώς άσχετος με το αντικείμενο –και φυσικά όχι εργαζόμενος, όπως ακριβώς αναγράφεται σε ιστοσελίδες- , έμπαινε στο χώρο, λοιδορούσε και αποχωρούσε μέχρι να εισέλθει εκ νέου, προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των παριστάμενων. Προς το τέλος, ο συγκεκριμένος πολίτης θέλησε να μου απευθύνει ερώτηση. Με αυτήν, δεν είχε στόχο να προάγει τη συζήτηση, αλλά να την αποπροσανατολίσει για τους δικούς του λόγους, με αποτέλεσμα να χάσω την ψυχραιμία μου.

 

Αν στόχος του επί δύο ώρες που δεν απαντούσα στις προκλήσεις του, ήταν να χάσω την υπομονή μου, λυπάμαι, αλλά δυστυχώς το κατόρθωσε. Όμως, όποιος απομονώσει αυτό το ενάμιση λεπτό, χάνει την ουσία της όλης συζήτησης και αποκτά μια στρεβλή εικόνα των όσων έγιναν.

 

Είναι βέβαια ευτυχές για μένα ότι πέραν του απομονωμένου, υπάρχει και το πλήρες βίντεο της σύσκεψης που για όποιον έχει την υπομονή, μπορεί να το παρακολουθήσει».



4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν στην ΔΕΘ

Πολιτική / ΔΕΘ: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν για μεσαία τάξη, στεγαστικό και φοροελαφρύνσεις

Οι συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου είναι συνεχείς και επικεντρώνονται στο εύρος της απήχησης που θα έχουν οι παρεμβάσεις, με βάση τις αντοχές της οικονομίας και τα διαθέσιμα δημοσιονομικά περιθώρια
LIFO NEWSROOM
Ανακοίνωση τριών υπουργείων για Βασιλίσσης Όλγας: «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα»

Πολιτική / «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα» - Παρέμβαση τριών υπουργείων για Βασ. Όλγας

Τα υπουργεία Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Υποδομών & Μεταφορών εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση και καλούν τον Δήμο Αθηναίων να «τηρήσει τις προβλεπόμενες από το θεσμικό πλαίσιο διαδικασίες»
LIFO NEWSROOM
Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Πολιτική / Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Ο βουλευτής της ΝΔ υπέστη ανακοπή σε πολυσύχναστη παραλία της Χαλκιδικής που δεν υπήρχε απινιδωτής ή ναυαγοσώστης - Ο ίδιος ως υφυπουργός είχε συμβάλλει ώστε να τοποθετηθούν περισσότεροι απινιδωτές σε σχολεία και κοινότητες της χώρας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
ο άλλος φταίει, που δεν του έδωσε κάνα μπάτσο...και σοβαρολογώ...τους πληρώνουμε και μας τη λένε και από πάνω...δως του ένα μπάτσο, να δούμε θα το ξανακάνει...και για τους "δημοκράτες" εδώ μέσα που θα σοκαριστούν άντε να διαβάσετε την αισθηματική αγωγή και αφήστε την αληθινή ζωή για εμάς τους υπόλοιπους
Η καημενη η Σ. Διγενη (ομοιος ομοιω) προσπαθησε ελπιζω να τον κανη ανθρωπο. Αυτος θελει άλλα 200 χρονια να κατεβη απο το δεντρο.Τι νομιζετε; επειδη εγινε βουλευτης; Πολλοι, σαν αυτα που ειπε, εγιναν βουλευτες. Για να σας κανουν ... αυτο που εννοουσε.[...]