Βρετανός δικαστής αναγκάζει vegan μητέρα να εμβολιάσει τα παιδιά της

Βρετανός δικαστής αναγκάζει vegan μητέρα να εμβολιάσει τα παιδιά της Facebook Twitter
4

Βρετανός δικαστής ανάγκασε vegan μητέρα να εμβολιάσει τα παιδιά της, καθώς εκείνη υποστήριζε ότι τα εμβόλια περιέχουν ουσίες που δεν θέλει να περάσουν στον οργανισμό τους.

 «Δεν είναι φυσικά ενέσιμα στοιχεία. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τις πεποιθήσεις μου καθώς πρόκειται για  προϊόντα που προέρχονται από ζώα ή κύτταρα που έχουν δοκιμαστεί σε αυτά», υποστήριζε η μητέρα των δύο παιδιών, ηλικίας 2 και 4 ετών.

Η μητέρα που αρνιόταν επίσης να χορηγήσει στα παιδιά της φάρμακα καταγγέλθηκε από τον ίδιο τον πατέρα τους. «Είναι μια εμμονική, υπερπροστατευτική, στενόμυαλη γυναίκα, καχύποπτη για την συμβατική ιατρική», είπε εκείνος, ο οποίος κατέθεσε στη δίκη λέγοντας ότι δεν τους χορηγεί ούτε παρακεταμόλη.

Στην απόφαση του, ο δικαστής του Βρετανικού Ανωτάτου Δικαστηρίου διευκρινίζει ότι η εναγόμενη είχε δηλώσει ότι θα έφερνε ένα γιατρό ως μάρτυρα για να υποστηρίξει τις θεωρίες της, ωστόσο δεν βρέθηκε κανένας για να το κάνει.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, η μητέρα είπε ότι τα παιδιά της είναι πολύ υγιή γιατί τρέφονται μόνο με «φυσικά προϊόντα» και ότι «τα εμβόλια παράγουν περισσότερους κινδύνους παρά οφέλη.»

Ο δικαστής,  κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «η ανοσοποίηση των παιδιών κατά της διφθερίτιδας, πολιομυελίτιδας, μηνιγγίτιδας, ανεμοβλογιάς και ερυθράς είναι η καλύτερη επιλογή.»

Γνωστοποίησε επίσης τις ανησυχίες του για την ικανότητα της μητέρας να δει αντικειμενικά και αμερόληπτα τον εμβολιασμό. Η δίκη έλαβε χώρα τον Δεκέμβριο, αλλά έγινε γνωστή από τα ΜΜΕ αυτή την εβδομάδα.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Όταν δεν εμβολιαζεις τα δικά σου παιδιά, βάζεις σε κίνδυνο όλα τα παιδιά εμβολιασμενα ή μη. Δεν αφορά μόνο τα δικά σου παιδιά αλλά όλων μας και γι' αυτό ο εμβολιασμός δεν είναι προαιρετικος. Το τι θα φας εσύ και τα παιδιά σου είναι επιλογή, το αν θα εμβολιαστουν όχι.
" η εναγόμενη είχε δηλώσει ότι θα έφερνε ένα γιατρό ως μάρτυρα για να υποστηρίξει τις θεωρίες της, ωστόσο δεν βρέθηκε κανένας για να το κάνει."Στη βραση κολλαει το σιδερο...