Τρεις βρετανοί ισλαμιστές ετοίμαζαν μία νέα 11η Σεπτεμβρίου

3


Ένοχοι κρίθηκαν, χθες Πέμπτη, τρεις βρετανοί Ισλαμιστές, που ετοίμαζαν τρομοκρατικό χτύπημα, παρόμοιο της 11ης Σεπτεμβρίου στο Λονδίνο.

Οι κατηγορούμενοι Irfan Naseer, 31, Irfan Khalid, 27, και Ashik Ali, 27 συνελήφθησαν από τις βρετανικές αρχές, καθώς εντοπίστηκαν, σύμφωνα με το Reuters, επαρκή αποδεικτικά στοιχεία εναντίον τους. 

Η ετυμηγορία του βρετανικού δικαστηρίου, που εδρεύει στο ανατολικό Λονδίνο, αφορά αποκλειστικά την ενοχή των κατηγορουμένων, ενώ η ποινή τους θα ανακοινωθεί σε διαφορετική ημερομηνία.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΛΟΥΛΑ

Διεθνή / Ανακαλύφθηκε πετρέλαιο κοντά στον Αμαζόνιο – «Διαβατήριο για το μέλλον» λέει ο Λούλα

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα χαιρέτισε την ανακάλυψη πετρελαίου κοντά στις εκβολές του Αμαζονίου, χαρακτηρίζοντάς την πιθανό «διαβατήριο για το μέλλον»
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Υποτίθεται ο τι το Ισλαμ είναι ειρηνική θρησκεία...φαντάσου δηλαδή να προπαγάνδιζε ανοιχτά αυτού του είδους τις πράξεις. Βέβαια και ο χριστιανισμός στα νιάτα του ανάλογα έπρατε. Έχω καταλήξει οτι η θρησκεία (όποια θρησκεία) είναι απλά το πρόσχημα.