Το πρώτο επίσημο μήνυμα των τζιχαντιστών για τον Τραμπ: Ένας ηλίθιος κυβερνά τις ΗΠΑ

Το πρώτο επίσημο μήνυμα των τζιχαντιστών για τον Τραμπ: Ένας ηλίθιος κυβερνά τις ΗΠΑ Facebook Twitter
2

 

Το Ισλαμικό Κράτος δεν είχε ποτέ έως τώρα προβεί σε επίσημο σχόλιο για τον αμερικανό πρόεδρο μετά την ορκωμοσία του, αλλά σήμερα, σύμφωνα με το τηλεγράφημα του Reuters, η τρομοκρατική οργάνωση έσπασε τη σιωπή της. Αν και πολλοί θα περίμεναν ένα απειλητικό ή επιθετικό μήνυμα, το πρώτο σχόλιο είναι αναπάντεχα χλευαστικό.

Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος υποστήριξε σήμερα ότι οι ΗΠΑ «κυβερνώνται από έναν ηλίθιο».


Ο εκπρόσωπος τύπου Άμπι αλ Χασάν αλ Μουχάτζερ δήλωσε: «Εσείς (οι ΗΠΑ) έχετε χρεοκοπήσει και οι αποδείξεις της πτώσης σας είναι ορατές διά γυμνού οφθαλμού».


«...Δεν υπάρχουν περισσότερες αποδείξεις ότι (σας) κυβερνά ένας ηλίθιος που δεν γνωρίζει τι είναι η Συρία, το Ιράκ ή το Ισλάμ» τονίζει ο εκπρόσωπος των τζιχαντιστών σε ένα ηχογραφημένο μήνυμα που αναρτήθηκε σήμερα στο δίκτυο ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram.

«Αμερική, πνίγηκες και δεν υπάρχει σωτήρας, και έχεις γίνει θήραμα για τους στρατιώτες του χαλιφάτου σε κάθε άκρη της γης. Είσαι χρεοκοπημένη και η πτώση σου είναι προφανής σε όλα τα μάτια», συνεχίζει το μήνυμα.

«Πέθανε από την κακία σου, Αμερική, πέθανε από την κακία σου, ένα έθνος όπου τόσο οι νέοι όσο και οι γέροι αγωνίζονται για να πεθάνουν στο όνομα του Θεού δεν θα ηττηθεί», συνέχισε ο αλ Μουχάτζερ.

Μέχρι τώρα, η δήλωση δεν έχει σχολιαστεί από τον Λευκό Οίκο ή κάποιον αμερικανό αξιωματούχο. Ωστόσο ενδιαφέρον θα έχει η περίπτωση που ο (συνήθως λαλίστατος) Τραμπ, αποφασίσει να σχολιάσει τη δήλωση της οργάνωσης.

Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΣ ΠΑΤΕΛ ΗΠΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ FBI

Διεθνή / «Κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια»: Οι Δημοκρατικοί ζητούν να υποβληθεί ο διευθυντής του FBI σε τεστ αλκοόλ

Το αίτημα ακολουθεί δημοσίευμα του Atlantic που αναφέρει, επικαλούμενο αξιωματούχους, ότι η κατανάλωση αλκοόλ του Πατέλ προκαλεί ανησυχία στην κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο καλεί τους Αμερικανούς να μπλοκάρουν νομοσχέδιο για τα απειλούμενα είδη

Διεθνή / Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο καλεί τους Αμερικανούς να μπλοκάρουν νομοσχέδιο για τα απειλούμενα είδη

Ανήμερα της Earth Day, ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο κάλεσε τους ακολούθους του να πιέσουν τη Βουλή των Αντιπροσώπων να καταψηφίσει το νομοσχέδιο H.R. 1897, υποστηρίζοντας ότι θα αποδυναμώσει τον ιστορικό νόμο προστασίας των απειλούμενων ειδών στις ΗΠΑ.
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΟΗΕ ΗΠΑ ΝΕΚΡΟΙ

Διεθνή / ΟΗΕ: Οι δαπάνες των ΗΠΑ για τον πόλεμο στο Ιράν θα μπορούσαν να έχουν σώσει 87 εκατ. ζωές

«Κατακλυσμική» χαρακτήρισε την οικονομική κατάσταση των ανθρωπιστικών επιχειρήσεων ο επικεφαλής της ανθρωπιστικής υπηρεσίας του ΟΗΕ, σημειώνοντας ότι ο προϋπολογισμός της υπηρεσίας του έχει μειωθεί κατά περίπου 50%
ΙΡΑΝ ΟΗΕ ΗΠΑ ΝΕΚΡΟΙ

σχόλια

2 σχόλια