ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.4.2017 | 14:33

Κάτω κοιλιακοί - Εκσπερμάτωση

Από 17 ετών που γράφτηκα πρώτη φορά γυμναστήριο, παρατήρησα κάτι αξιοπερίεργο. Αν "ζορίσω" λίγο τους κάτω κοιλιακούς (π.χ. κάνοντας άσκηση σε δίζυγο και σηκώνοντας τα πόδια ψηλά), μπορώ να φτάσω πολύ γρήγορα σε εκσπερμάτωση (χωρίς στύση). Υπάρχει κάνας άλλος που έχει αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο;
9
 
 
 
 
σχόλια
Δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο. Μήπως σε "ζορίζει" κάπως το δίζυγο και θα έπρεπε να το πιέσεις λιγότερο με την άσκηση, ή να ζητήσεις από το γυμναστή να σου δώσει άλλη άσκηση για τους κάτω κοιλιακούς; Εκτός αν σου είναι κι ευχάριστο, δηλαδη...;-)
Όχι, το παθαίνω με οποιαδήποτε άσκηση που γυμνάζει τους κάτω κοιλιακούς. Απλά στο δίζυγο, επειδή τους απομονώνεις, συμβαίνει πιο εύκολα.Ναι, είναι ιδιαίτερα ευχάριστη η αίσθηση. Μετά βέβαια δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου, οπότε το αποφεύγω.
Κάποιες φορές έτσι έκανα :) Αν τύχαινε και πήγαινα αργά με αποτέλεσμα στο τέλος να μένω εγώ, την άφηνα για το τέλος επίτηδες. Την πρώτη φορά βέβαια που ανακάλυψα όλο αυτό, έκανα την άσκηση και όσο περνούσαν τα δευτερόλεπτα αισθανόμουν και πιο ευχάριστα. Αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ τι θα ακολουθούσε. Επίσης με τον καιρό ήταν πιο δύσκολο να συμβεί γιατί είχαν δυναμώσει οι κάτω κοιλιακοί και ήθελε πολύ περισσότερες επαναλήψεις! Τώρα αν το δοκιμάσω έχοντας απλά τα πόδια ορθή γωνία, σε 10'' έρχεται!
Είσαι σίγουρος, ότι η εκσπερμάτωση προκαλείται από το δίζυγο κι όχι από το κοζάρισμα της γυμνάστριας και των υπολοίπων αμαζόνων;Λίγο τα κορμιά τους, λίγο τα στενά κολάν δε θέλει και πολύ για να ανάψεις..
Καλά δεν σε είπα και καμπούρη! :)Η ερώτηση έχει το ενδιαφέρον της πάντως γιατί ανατομικά δεν είναι οι κάτω κοιλιακοί που επιφέρουν αυτό που λέει αλλά ένας πολύ συγκεκριμένος αδένας. Τες πα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ