Ο Νίκος Γκάλης στο Hall of Fame του παγκοσμίου μπάσκετ

Ο Νίκος Γκάλης στο Hall of Fame του παγκοσμίου μπάσκετ Facebook Twitter
3

Στο Hall of Fame του παγκοσμίου μπάσκετ συμπεριλαμβάνεται πλέον ο Νίκος Γκάλης, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο οργανισμός το Σάββατο.

«Γνωστός για την σπουδαία ικανότητά του να σκοράρει και ως ο σπουδαιότερος καλαθοσφαιριστής στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, καλωσορίζουμε τον θρύλο του Άρη, Νίκο Γκάλη», αναφέρει το σχετικό tweet

Όπως ανακοίνωσε το «Naismith Memorial Basketball Hall of Fame», ο Έλληνας μπασκετμπολίστας  επιλέχθηκε να ενταχθεί στη συγκεκριμένη τιμητική λίστα του 2017 μαζί με πολλά ακόμη μεγάλα ονόματα του αθλήματος.

Σύμφωνα με τον sprotfm.gr, o Νίκος Γκάλης επιλέχθηκε για πρώτη φορά μεταξύ των υποψήφιων το 2013, προτιμήθηκε ο Οσκάρ Σμιντ, το 2014 ο Σαρούνας Μαρτσουλιόνις, το 2015 ο Λίντσεϊ Γκέιζ και πέρυσι ο Γιάο Μινγκ.

Η τελετή εισόδου στο μπασκετικό Hall of Fame θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 7-9 Σεπτεμβρίου, στο Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης.

Αθλητισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Ο Νιμος Γκαλης πηρε αυτο που διακιωματικα του ανηκει.Μονο που καποια στιγμη θα πρεπει να συνεννοηθουν ολοι οσι δοξαστηκαν και πλουτισαν απο το μπασκετ στην Ελλαδα τα τελευταια τριαντα χρονια (παικτες,προπονητες,παραγοντες...)και να του φτιαξουν ενα μνημειο,εναν ανδριαντα,διοτι η παρουσια του εδω ηταν αυτη που εκτοξευσε το αθλημα στα μεσουρανα και ,ταυτοχρονα,δημιουργησε τις προποθεσεις για τις καρριερες ολων τους.