Ο πρίγκιπας Κάρολος έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο για να επιτρέψει σε έναν πιτσιρικά να τον αγκαλιάσει

Ο πρίγκιπας Κάρολος έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο για να επιτρέψει σε έναν πιτσιρικά να τον αγκαλιάσει Facebook Twitter
Getty Images
2

Το πρωτόκολλο ορίζει ότι τα αρσενικά μέλη της βασιλικής οικογένειας θα πρέπει να χαιρετούν (και να τους χαιρετούν) με μία ελαφριά υπόκλιση του κεφαλιού, αλλά αυτό φαίνεται ότι δεν τηρήθηκε καθόλου κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του πρίγκιπα Καρόλου στη Ρουμανία.

Χθες, ο πρίγκιπας της Ουαλίας χαιρέτησε την εστεμμένη πριγκίπισσα Μαργαρίτα με ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο και απ' ότι φαίνεται η στοργή του Καρόλου δεν έχει τελειωμό.

Το πρωί της Παρασκευής, ο φωτογραφικός φακός έπιασε τον 68χρονο γαλαζοαίματο να αγκαλιάζει έναν ντόπιο μαθητή κατά τη διάρκεια ενός περιπάτου στο Βουκουρέστι.

Ο πρίγκιπας Κάρολος έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο για να επιτρέψει σε έναν πιτσιρικά να τον αγκαλιάσει Facebook Twitter
Getty Images

Ο 11χρονος Valentine Blacker, γιος του βρετανικής καταγωγής William Blacker, δεν ήταν σίγουρα εξοικειωμένος με το βασιλικό πρωτόκολλο γι' αυτό και έσπευσε να αγκαλιάσει τον πρίγκιπα Κάρολο.

Φιλικός και ευδιάθετος, ο Κάρολος δεν φάνηκε να ενοχλήθηκε καθόλου από την χειρονομία του πιτσιρικά.

Ο πατέρας του νεαρού Valentine, ο οποίος πήρε μέρος για λίγο στη βόλτα του πρίγκιπα, τόνισε ότι το μέλος της βασιλικής οικογένειας αγαπά ιδιαίτερα το γιο του.

Ο πρίγκιπας Κάρολος έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο για να επιτρέψει σε έναν πιτσιρικά να τον αγκαλιάσει Facebook Twitter
Getty Images

Κατά τη διάρκεια της βόλτας του στη ρουμανική πρωτεύουσα, ο Κάρολος επισκέφθηκε και την περιοχή στην παλιά πόλη της ρουμανικής πρωτεύουσας όπου βρισκόταν η κατοικία του διαβόητου ηγεμόνα Βλαντ Γ' «Τέπες».

Μάλιστα, απ' ότι φαίνεται, ο Valentine είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής του Καρόλου αφού μετά από μία γρήγορη αλλαγή ρούχων ζήτησε από τον Βρετανό πρίγκιπα μία ακόμη αγκαλιά έξω από την εκκλησία.

Ο πρίγκιπας Κάρολος έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο για να επιτρέψει σε έναν πιτσιρικά να τον αγκαλιάσει Facebook Twitter
Getty Images
Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Πολιτισμός / UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Η εξέλιξη συνιστά τη διεθνή αναγνώριση της εξέχουσας οικουμενικής αξίας των έξι εξαιρετικά σημαντικών αρχαιολογικών χώρων της Κρήτης: της Κνωσού, της Φαιστού, των Μαλίων, της Ζάκρου, της Ζωμίνθου και της Κυδωνίας
LIFO NEWSROOM
Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Πολιτισμός / Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Η δεξιά βρετανική ομάδα εκφράζει μάλιστα «ανησυχία» πως μπορεί πράγματι, η επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, να πραγματοποιηθεί στο προσεχές μέλλον και απειλεί με νομικές προσφυγές
LIFO NEWSROOM
Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Πολιτισμός / Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Την Τρίτη 8 Ιουλίου, στο Ρωμαϊκό Θέατρο της Αρλ, η Αμερικανίδα φωτογράφος Nan Goldin καταδίκασε τον πόλεμο στη Γάζα, προκαλώντας έντονη αντιπαράθεση με τους φιλοϊσραηλινούς θεατές.
LIFO NEWSROOM
Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Πολιτισμός / Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Η Ρέινορ Γουιν υπερασπίζεται τα απομνημονεύματά της, δημοσιεύει ιατρικά έγγραφα και καταγγέλλει «παραπλανητική και άδικη» δημοσίευση από την Observer – Η φιλανθρωπική οργάνωση PSPA τερμάτισε τη συνεργασία της
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια