Ο Αλέξης Τσίπρας ανέβαλε τα εγκαίνια που θα έκανε στα Τέμπη την Πρωταπριλιά

Ο Αλέξης Τσίπρας ανέβαλε τα εγκαίνια που θα έκανε στα Τέμπη την Πρωταπριλιά Facebook Twitter
2

Τη Δευτέρα 3 Απριλίου, θα πραγματοποιηθούν τελικά τα εγκαίνια για την ολοκλήρωση των έργων στα Τέμπη και όχι την πρώτη ημέρα του Απριλίου, όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά.

 Συγκεκριμένα, η υπεύθυνη Τύπου της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ» Ειρήνη Ζαβρίδου είπε στο praktoreio-macedonia.gr: «Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, μας ενημέρωσαν ότι δεν θα μπορέσει να παραστεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στα εγκαίνια για την ολοκλήρωση των έργων στην κοιλάδα των Τεμπών, την πρώτη ημέρα του Απριλίου» και συμπλήρωσε: «Η τελετή εγκαινίων μετατίθεται για τη Δευτέρα 3 Απριλίου έτσι ώστε να μπορέσει να παραστεί και ο πρωθυπουργός».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα Πέραμος: Στη ΓΑΔΑ ο πατέρας του 27χρονου - Αναμένεται να κληθεί ξανά για κατάθεση η σύντροφός του

Ελλάδα / Νέα Πέραμος: Στη ΓΑΔΑ ο πατέρας του 27χρονου - Αναμένεται να κληθεί ξανά για κατάθεση η σύντροφός του

Οι σχέσεις τους ήταν τεταμένες λόγω περιουσιακών διαφορών - Ο πατέρας του είχε αφήσει να εννοηθεί ότι ο γιος του ίσως συνδεόταν με τον εμπρησμό δύο αυτοκινήτων του
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια