ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.3.2017 | 19:55

ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΜΕ ΜΕΙΩΝΟΥΝ!!!

Γειά σε όλους!Εδώ και πολλά χρόνια βιώνω το ρατσισμό.Γνωρίζω πως δεν είμαι η μόνη ωστόσο αυτό δεν μου δίνει δύναμη για να το ξεπεράσω.Είμαι 19 ετών και αρκετά κοντούλα.Σχεδόν σε καθημερινή βάση δέχομαι ποικίλα σχόλια γι αυτό.Είναι το λιγότερο τραγικό να προχωράς στο δρόμο και να σου λένε: πως είσαι έτσι;Δεν ντρέπεσαι να κυκλοφορείς έτσι; Λες και είμαι κάποιο τέρας!!!Εκτός αυτού πριν κάποιους μήνες είχα μια σχέση η οποία έληξε.Το θέμα δεν είναι ότι χωρίσαμε αλλά πως ο ίδιος μου μίλησε προσβλητικά και μου είπε χαρακτηριστικά: Δεν ήσουν και κάτι σπουδαίο στο κάτω κατω.1,50 ήσουν.Ναι είμαι αλλά τότε για ποιο λόγο ήσουν μαζί μου 1 χρόνο; Ακόμη οι συμφοιτητές και συμφοιτήτριες μου με χλευάζουν συνεχώς εδώ και 6 μήνες με αποτέλεσμα να σταματήσω να πηγαίνω στη σχολή εδώ και 1 μήνα. Το αποκορύφωμα ωστόσο ήταν σήμερα. Ενώ περπατούσα ακούω έναν νεαρό να μου λέει: Όμορφη είσαι αλλά είσαι κοντούλα και θα ντρεπόμουν να σε κυκλοφορήσω!!ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ; Βαρέθηκα πια. Κουράστηκα. Με κάνουν να νιώθω πολύ άσχημα για το πως είμαι και το κακό είναι πως επιβεβαιώνεται καθημερινά η άποψη που έχω πως μπροστά σε μια ψηλή κοπέλα δεν πιάνω μία, πως θα είναι ντροπή να κυκλοφορώ δίπλα της, πως δυστυχώς μόνο αν είσαι αρκετά ψηλή θα γίνεις αποδεκτή. Έχω απελπιστεί και πλέον σκέφτομαι τα χειρότερα...Συγγνώμη αν σας κούρασα.
6
 
 
 
 
σχόλια
Επίσης είχα την εντύπωση ότι τους άντρες μείωναν για το ύψος, στις γυναίκες είναι πιο αποδεκτό μιας και φοράνε τακούνια κ.λ.π.Για έλα στη θέση ενός άντρα που μπορέι κατά τ' άλλα να είναι μια χαρά αλλά να τον κοροιδεύουν γυναίκες για το ύψος του ή το μέγεθος του πουλιού του...
Αν νομίζεις ότι το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί είναι να γεννηθείς κοντή τότε δεν έχεις ιδέα και σε λυπάμαι. Και εσύ είσαι 1,50 δηλαδή απλώς κοντή δεν είσαι νάνος, έχω δει γυναίκες με νανισμό. Εν πάσει, υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα από αυτό.
Δηλαδή βρε καλό μου κάποιος σου είπε στο δρόμο ότι θα ντρεπόταν να σε κυκλοφορήσει λόγω ύψους και στενοχωρήθηκες αντί να του πεις "και ποιος σου είπε εσένα ρε φίλε ότι θέλω να με κυκλοφορήσεις;"Και δες το και αλλιώς.. ποιος θα ήθελε να έχει στη ζωή του αγενείς ανθρώπους που τον κοροϊδεύουν για το ύψος του ή οποιοδήποτε χαρακτηριστικό του; Ξέχνα όλους αυτούς και ψάξε τα άτομα που σε αποδέχονται όπως είσαι. Εν ολίγοις στάσου στο ύψος σου όποιο κι αν είναι αυτό γιατί κανείς δεν είναι τέλειος!
Ο καθένας είναι ελεύθερος να γράφει αυτό που θέλει.Κανένας δεν κάθεται να σκεφτεί τι μπορεί να κουράζει εσένα ή εμένα.Εμείς αν δεν μας αρέσει μπορούμε να μη τις διαβάζουμε και επίσης δεν νομίζω να τρολάρουν αυτά τα άτομα.Καλό σου βράδυ!
Μην κολλάς πουθενά και για κανένα, κι η γυναίκα μου είναι 1.50 αλλά βάζει κάτω σε μυαλό και σε ενεργητικοτητα 50 αλόγες! Και από εμφάνιση δεν πάσχει! Άλλωστε δεν την παντρεύτηκα για να παίξουμε μπάσκετ, αλλά για να με συντροφεύει στην ζωή μας
Γλυκούλα (σορρυ για την οικειότητα) μην το βάζεις κατω! Ο κόσμος ειναι κακός κ μπορει να ακούσεις να σου λένε ο,τι μπορει να φανταστεί ο νους σου για να αισθανθούν καλύτερα με τον εαυτό τους. Απλα γραψτούς στα παλιά σου τα παπούτσια! Το ύψος σου ειναι αυτο που ειναι, δν αφορά κανέναν, κ δν σε καθορίσει σαν άνθρωπο, παρα μονο αν το επιτρέψεις εσυ η ιδια. Καθε φορά που θα ακούς σχόλια, ρίξε ενα τεράστιο χαμόγελο κ αστούς να ψάχνονται. Ζούμε με τους άλλους, αλλα δν ζούμε γι αυτούς. Όλα ειναι ζήτημα αντιμετώπισης. Αποφασισε εσυ πως θέλεις να αντιμετωπίζεις τους άλλους κ απο κέι θα δεις κατα πόσο θα σε επηρεάζει ή οχι.