Στη φυλακή ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του – 8 χρόνια καταδίκη για υπεξαίρεση

Στη φυλακή ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του – 8 χρόνια καταδίκη για υπεξαίρεση Facebook Twitter
11

Σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών χωρίς αναστολή καταδικάστηκαν, ερήμην, από δικαστήριο της Πάτρας ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός με την κατηγορία για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος. Εκτός από την κάθειρξη ο Σώρρας και η σύζυγός τους καταδικάστηκαν και με 5 χρόνια στέρησης πολιτικών δικαιωμάτων.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, έχει εκδοθεί ένταλμα συλλήψής τους, καθώς τυχόν έφεσή τους δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.

Το patrastimes.gr αναφέρει πως μηνυτής ήταν πρώην συνεργάτης του, ο οποίος καταγγέλλει ότι του έκλεψε μεγάλο ποσό ευρώ την περίοδο που συνεργάζονταν σε επιχείρηση με παιδότοπους, καθώς και ο κουμπάρος του ο οποίος είχε δώσει στον Σώρρα να το πολυτελέστατο αυτοκίνητο του για να το πουλήσει και αυτός του έδωσε ληγμένα δηνάρια από το Κουβέιτ.

Σε δηλώσεις του στο patrastimes.gr ο κουμπάρος του και κατήγορος, δικηγόρος Φώτης Λεπίδας τόνισε ότι είναι η ευκαιρία, μέσω αυτής της δίκης, να ξεσκεπαστεί όλη η παράνομη δράση του Αρτέμη Σώρρα και όλων όσων εμπλέκονται στην «απάτη» που έχει στηθεί σε όλη την Ελλάδα.

Ελλάδα
11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
"είχε δώσει στον Σώρρα το πολυτελέστατο αυτοκίνητο του για να το πουλήσει και αυτός του έδωσε ληγμένα δηνάρια από το Κουβέιτ" Πηγή: www.lifo.grΠαιδιά πείτε όχι στα ναρκωτικά, μην κάνετε ληγμένα δηνάρια.
Και τώρα που θα μπει μέσα ο παρ' ολίγο σωτήρας Σώρρας, τι θα απογίνουμε;;; Έχουμε ανάγκη, βρε παιδί μου, να πιστεύουμε σε ουρανοκατέβατους σωτήρες. Εδώ κάναμε Κυβέρνηση τους Τσιπρο-Καμμένους που μας έταζαν ότι θα κάψουμε τα μνημόνια και περίπου θα τρώμε με χρυσά κουτάλια!!!
Ώχ μωρέ,στεναχωρήθηκες και'σύ.Απο σωτήρες αυτός ο τόπος γεμάτος.Νομίζω μάλιστα πως ήδη βρήκαμε τους επόμενους Τσιπρο-Καμμένους.Κυριάκος-Άδωνης!Φρέσκο πράγμα.
Θα με κάνεις να υπερασπιστώ τη ΝΔ και δεν θέλω. Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ θυμάμαι υις προεκλογικές υποσχέσεις ΣΥΡΙΖΑ, πώς θα μας λύτρωνε από μνημόνια και φόρους, πώς θα έκανε τους Ευρωπαίους να μας παρακαλάνε να μείνουμε στην Ευρωζώνη και την ΕΕ, πώς θα αύξανε μισθούς και συντάξεις. Αντίστοιχα, ο Σώρρας θα μας έσωζε από χρέη με τα ουρανοκατέβατα λεφτά του, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε εθνικό. Ο Μητσοτάκης από τι έχει υποσχεθεί να μας σώσει εκτός από τον Τσίπρα; Πώς μπαίνει στο ίδιο καζάνι;