ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.3.2017 | 03:33

Περίεργο συναίσθημα

Είχα σχέση για 10 χρόνια με μία κοπέλα που μοιράστηκαμε τα πάντα την ήθελα και την αγαπούσα παρά πολύ σκεφτόμασταν μέχρι και τον γάμο τον τελευταίο καιρό όμως είχα μία διαίσθηση ότι παίζει κάτι με κάποιον στο facebook και κάποια στιγμή το συζήτησα μαζί της και μου είπε ότι δεν τρέχει τίποτα με αυτόν εγώ όμως δεν ησύχασα και είπα να ψαχτώ διακριτικά και ανακάλυψα ότι υπάρχει φλερτ μεταξύ τους Της το είπα και μου είπε ότι είναι απλά ένας βλάκας, ένας χαζος και ασήμαντος φυσικά στην συνέχεια της ζήτησα να χωρίσουμε γιατί δεν μου εμπνέε εμπιστοσύνη στην πορεία έκανε σχέση για 1-1,5 μήνα με αυτόν τον τύπο και μετά από τόσο καιρό (6 μήνες) έκανε το came back σε εμένα μου ζήτησε να μιλήσουμε και δέχτηκα αλλά όσο μου μιλούσε και μου έλεγε ότι μετανιώσε και ότι καταλαβε τι έχασε κτλ σκέφτομουν το πώς μπορεί ενώ πριν λίγους μήνες πονούσα και έκλεγα για αυτήν και θα μπορούσα να δώσω την ζωή μου για αυτήν να την ακούω να μου κάνει ερωτική εξομολόγηση και να μην αισθάνομαι απολύτως τίποτα.Είναι φυσιολογικό όλο αυτο;Τόσο εύκολα ξενερώνει κάποιος;Εγώ κάποτε για αυτή την κοπέλα αισθανόμουν τόσα πολλά και τώρα νομίζω πως έχω ένα κενό για αυτή σαν να έβλεπα κάποιο ασήμαντο πρόσωπο να σημειωθεί ότι είμαι 26 χρόνων και δεν είχα κάνει άλλη σχέση στην ζωή μουΕίναι φυσιολογικο όλο αυτό το ξενερωμα; Σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα ή είναι καθαρά εγωιστικο επειδή έκανε κάτι με άλλον;Συγνώμη αν σας μπερδέψα με τα ερωτήματα μου αλλά αν δεν τα έγραφα αυτά θα με έτρωγαν μέσα μου για καιρό και δεν ήθελα να τα πω σε κάποιον δικό μου γιατί έτσι αισθάνομαι
10
 
 
 
 
σχόλια
Για ποιο λόγο απορείς; που ξενέρωσες τόσο ''εύκολα''; Μα αγαπητέ μου, παρεκκλίνοντας από τις προσεγγίσεις των προλαλησάντων, θα σου πω ότι μετά από 10 έτη σχέσης ενώ είσαι ΜΟΛΙΣ 26 ετών, μάλλον απελευθερωμένος νιώθεις μέσα σου και επιθυμείς να ζήσεις και άλλες εμπειρίες.
Αγαπητέ εξομολογουμενε,Πολύ φυσιολογικά αυτά που λες. Όταν έχεις νιώσει εξαπατημένος από έναν άνθρωπο και μάλιστα τον σύντροφό σου, είναι απόλυτα λογικό μετά να έχουν χαθεί όλα τα όμορφα πράγματα που ένιωθες. Στην θέση σου θα καθόμουν λίγο καιρό μόνη να ηρεμήσω γιατί δεν είναι εύκολη υπόθεση ένας χωρισμός πόσο μάλλον όταν έχετε περάσει και 10 χρόνια μαζί και είναι και η πρώτη σχέση. Ασχολείσου λίγο με την ζωή σου, κανε πράγματα που αγαπάς και σύντομα ο έρωτας θα σου ξαναχτυπησει την πόρτα να είσαι σίγουρος.
Σου τον έλεγε βλάκα, παρόλα αυτά έκανε σχέση μαζί του αφού χωρίσατε, μετά απο τόσα χρόνια σχέση. Συγνωμη που θα το πω, αλλα μια χαρά φλέρταρε και την έτρωγε. Είδε τελικά οτι ο άλλος δεν ήταν αυτό που ήθελε, και θέλει να γυρίσει στο σιγουράκι. Καλά κάνεις και ξενέρωσες.
Δεν είναι περίεργο συναίσθημα, μια χαρά συναίσθημα είναι. Είναι αυτό ακριβώς. Ξενέρωμα. Είσαι μικρός και έχεις κάνει μια πολύ μεγάλη σχέση, σου λείπει η εμπειρία ώστε να καταλάβεις ότι είναι φυσιολογικό να νιώθεις έτσι. Όταν ραγίσει το γυαλί δεν ξανά κολλάει. Προχώρα την ζωή σου. Όλα καλά.
Ο καθένας αντιδράει διαφορετικά σε τέτοιες καταστάσεις ανάλογα με τον χαρακτήρα και τα βιώματα του. Αν και θεωρώ πως κανένας άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του δε θα δεχόταν πισω έναν σύντροφο σαν αυτόν που περιγράφεις. Και εγω θα ξενέρωνα κ θα του έβγαζα κ τα μάτια αν μου ζητούσε επανασύνδεση ύστερα απο κάτι τέτοιο.Χαίρομαι για σένα εξομολογούμενε που φαίνεται να έχεις προχωρήσει στην ζωή σου (οσο ειναι εφικτό μεσα σε 6 μήνες.) Εύχομαι να εισαι χαρούμενος και όταν εισαι ξανά έτοιμος να βρεις μια κοπελα που να κάνει να ερωτευτείς ξανά απο την αρχή :)