Ελέφαντας σε ζωολογικό πάρκο της Ιαπωνίας σκότωσε τον εκπαιδευτή του

Ελέφαντας σε ζωολογικό πάρκο της Ιαπωνίας σκότωσε τον εκπαιδευτή του Facebook Twitter
1

Ένας ελέφαντας χτύπησε και σκότωσε έναν εργαζόμενο σε ζωολογικό κήπο της Ιαπωνίας σήμερα το πρωί.

Το τεράστιο ζώο θύμωσε ενώ ο εκπαιδευτής το έπλενε στον ιαπωνικό ζωολογικό κήπο Adventure World και στη συνέχει εκσφενδόνισε το άντρα σε μια σιδερένια πύλη.

Ο 37χρονος από την Ταϊλάνδη, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά πέθανε από τα τραύματά του, μία ώρα αργότερα, σύμφωνα με την αστυνομία. Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στο AFP: "Το ζώο θα πρέπει να είχε θυμώσει με κάτι που έγινε». Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ελέφαντας χτύπησε τον άντρα με την προβοσκίδα του και ο 37χρονος έπεσε με ορμή στην περίφραξη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Japan Times, ο ελέφαντας 3,5 τόνων ήταν θηλυκός, ηλικίας 40 ετών και το περιστατικό συνέβη προτού ανοίξει για το κοινό το πάρκο.

Ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων έσπευσαν με ανακοινώσεις να υπερασπιστούν το ζώο, υποστηρίζοντας πως τα ζώα που ζουν σε αιχμαλωσία ενίοτε συμπεριφέρονται επιθετικά και αιφνιδιάζουν λόγω του εγκλεισμού τους

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

O Ocean Vuong έβλεπε μικρός το σόου της Όπρα. Σήμερα ο συγγραφέας του μήνα στην εκπομπή της/ Το νέο μυθιστόρημα του Ocean Vuong είναι το βιβλίο του μήνα στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ

Διεθνή / O Ocean Vuong έβλεπε μικρός το σόου της Όπρα και σήμερα είναι ο συγγραφέας του μήνα στην εκπομπή της

Το νέο βιβλίο του βραβευμένου Αμερικανο-Βιετναμέζου συγγραφέα, «The «Emperor of Gladness», είναι το 114ο βιβλίο για το Oprah's Book Club της θρυλικής παρουσιάστριας, η οποία το χαρακτήρισε ως «ένα από τα καλύτερα της εποχής μας και όλων των εποχών». Σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει και στα ελληνικά.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια