Νέα τροπή μετά από ανώνυμη πληροφορία για τον δολοφόνο του οδηγού ταξί

Νέα τροπή μετά από ανώνυμη πληροφορία για τον δολοφόνο του οδηγού ταξί Facebook Twitter
2


Νέα τροπή στις έρευνες για τον δολοφόνο του οδηγού ταξί φέρνει σήμερα μια πληροφορία που αξιολογείται ως σημαντική από τις αρχές.

Αστυνομικοί έγιναν αποδέκτες ανώνυμης πληροφορίας η οποία τους οδηγεί στα ίχνη ενός νέου υπόπτου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, ο ύποπτος φέρεται να είναι κάτοικος της περιοχής όπου έλαβε χώρα η δολοφονία και είναι διαταραγμένος ψυχικά. Ο πληροφοριοδότης φέρεται μάλιστα να έδωσε το ονοματεπώνυμο του υπόπτου ο οποίος μάλιστα έχει στο παρελθόν απασχολήσει τις αρχές εξαιτίας προστριβών με γείτονες και περαστικούς και επιθετική συμπεριφορά.

Σημειώνεται πως αντίστοιχες πληροφορίες έχουν δοθεί και για ακόμη έξι άτομα, αλλά όπως αναφέρουν πηγές από την αστυνομία οι συγκεκριμένες πληροφορίες είναι χαμηλότερους βαθμού αξιοπιστίας.

Υπάρχουν επίσης τρεις ύποπτοι τους οποίους οι αρχές έχουν ήδη αποκλείσει καθώς τα σωματικά τους χαρακτηριστικά δεν ταίριαζαν με αυτά του δράστη.

Αν και η λίστα με τους υπόπτους μικραίνει, υπάρχουν έξι ακόμη που βρίσκονται στο μικροσκόπιο των αρχών για την υπόθεση ενώ ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η εξέταση όλου του υλικού από τις κάμερες σε γύρω περιοχές.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάσχα 2024: Πώς θα προστατεύσουμε τα κατοικίδιά μας από τα βεγγαλικά και τις κροτίδες

Ελλάδα / Πάσχα 2024: Πώς θα προστατεύσουμε τα κατοικίδιά μας από τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα

Τα βεγγαλικά και οι κροτίδες την Ανάσταση αποτελούν για τα ζώα έντονα αρνητικές εμπειρίες που μπορεί να τους προκαλέσουν φοβία και άγχος σε κάθε παρόμοιο ερέθισμα στο μέλλον
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
μια αναζητηση στο διαδικτυο σας ενημερωνει οτι στην λαρισα εχουν συριζοντοβολα για πλειοψηφησασα δημοτικη αρχη, και μια ενημερωση για το πολιτικο ιστορικο του δημαρχου τους, θα σας βοηθησει να βγαλεται καποια συμπερασματα...
αυτη η αναρτηση πηγαινε σε αρθρο για τον χαρακτηρισμο ανεπιθυμητος απο τον (συριζαικο) δημο λαρισας στο (συμμοριτοχρυσαυγουλο) κασιδιαρη. Πιθανολογω οτι βρεθηκε εδω λογω ταχεια εναλλαγης αρθρου μετα την δημοσιευση.