ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.3.2017 | 01:45

ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΩ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ

Γεια σας.Γραφω για να μοιραστω μια εμπειρία μου που με καιει το τελευταίο καιρό μπας και βρω το θάρρος και μια λύση να πραξω αυτο που πρέπει. Το Νοέμβριο ημερα των γενεθλίων μου κατέβηκα απο Θεσσαλονίκη Αθήνα να γιορτάσω με τους φίλους μου. Αργα το βραδυ επέμεναν να πάμε σε ενα μπαρ κι εγω επέμενα να μη παμε γτ ημουν κουρασμένη απο όλη τη μέρα και το ταξίδι. Εν τελει με έπεισαν. Καθίσαμε μπαρ και μετα απο λιγο μπαίνει μια παρεα με ενα αγορι εντυπωσιακό που οι φιλες μου τρελάθηκαν αν και εμενα δε μου άρεσε και καθισαν παραδιπλα. Έτσι όπως ημασταν κοντά και χόρευαν πεφτει το ποτό του πανω μου και έγινα χάλια. Ήρθε πανω μου και με αγκάλιασε για να μου ζητήσει συγγνώμη κι εγω του πήρα τα χέρια... Αντέδρασα λιγο ασχημα και εφυγε ντροπιασμενος πολυ πιο πίσω. Την επόμενη μερα μίλαγα για έναν μαλακα που με εκανε χάλια. Τέλος πάντων επιστρέφω στη πολη μου περνανε λιγες μέρες και βγαίνω Σάββατο βράδυ εξω σε ενα κλαμπ με μια μικρή παρέα. Μας βαζουν μπαρ έρχεται ο μπάρμαν μας καλησπεριζει και ετσι όπως ειχα πλατη και γυρνώ κοβει τη καλησπέρα στη μέση και μενει παγωμένος να με κοιτα.. Με σκουνταει διπλα η φίλη μου σοκαρισμενη και λεει δε κατάλαβες ποιος είναι.. Λεω οχι Ποιος: ΑΥΤΌΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΠΟΤΟ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ! Σοκαρίστηκα λίγο και ολο το βράδυ δε πηρε τα ματια απο πάνω μου.. Λιγες μέρες μετα παω να παω ενα μεσημεριανό καφε στο μπαρ σε ενα καφε με μια φίλη μου και Ναι οπως κατκαταλαβαίνεται ηταν απο πίσω αυτός.. Χαρηκε τοσο που με είδε προσπαθησε να με πιάσει κουβέντα και εγω δε ξέρω τι με έπιασε του εδειξα κατι πολυ κρύο. Να μη πολυλογω τη πατησα πολυ ασχημα μαζι του απο εκει που ουτε καν τον ειχα προσέξει μπήκε για τα καλα μεσα μου.. Πηγα αλλες 2 φορές σε διάστημα 3 μηνων ήταν πιο κρυος αλλα ολο νμζ κοιταγε ερχόταν μπροστά μας επιανε κυρίως κουβεντα στη φιλη μου και οταν τα βλεμματα μας ενωνονταν τα παιρναμε γρήγορα.. Στο τέλος τη τελευταία φορα ενώ φεύγαμε συστηθηκαμε.. Τι έγινε απο ολο αυτό.. Τη πατησα πολυ μαζι του. Το θεωρω πραγματικά λες και είναι μοίρα σαν οτι βλέπεις σε ταινία. Απλα τα εκανα σκατα δε ξέρω ενω παντα ημουν ανετη με αυτοπεποίθηση στο συγκεκριμένο ατομο με πιάνει φόβος καίγομαι μεσα μου και δειχνω κατι αντίθετο χωρις να μπορω βα ελεγξω αυτη τη συσυμπεριφορά. Έτρεμα και τραυλιζα οταν ερχόταν.. Δε ξερω αν με θέλει νμζ ναι αλλα δε ξερω τι να κανω Πως να φερθω.. Τα εχω χαμενα.. Γιατι ετσι θα μεινει αυτος πισω απο ενα μπαρ και εγω να φέρομαι πως φέρομαι.. Ευχαριστώ για το χρονο οποιαδηποτε συμβουλή θα ήταν ευπροσδεκτη!
4
 
 
 
 
σχόλια
Γυρνα το παιχνίδι με σωστό τρόπο και χωρίς υπερβολή!! Μπορεί να ενδιαφέρεται αλλά μπορεί και όχι τόσο.. Μην καταντήσεις να τρέχεις απο πίσω του σαν την τρελή γιατί τον σνόμπαρες στην αρχή και τώρα ξαφνικά να εμφανίζεσαι διαρκώς στο μαγαζί γιατί τα χω δει αυτά. Και γιατί το ερωτευμενη χωρίς καν να χετε μιλήσει δεν ειναι καλός οιωνός για τον τρόπο αντίληψης σου./εγώ μια συμβουλή θα σου δώσω. Ξέχνα τι έγινε. Αν τον ξαναδείς προσπάθησε να τον δεις σαν ενα ατομο που συμπαθείς, έναν φίλο. Αυτό θα σε ανοιξει. Δεν γίνεται απο παγοκολώνα ξαφνικά να γίνεις σουπερσέξι με χαμογελα και τέτοια. Αυτά θελουν κατάλληλο κλίμα. Μπορείς να τον ρωτήσεις κάτι απλό για το μαγαζί ή οτιδήποτε. Αν ενδιαφέρεται θα κρατήσει την κουβέντα. Αλλά μην ξεχνάς μια σειρά συμπτώσεων δεν σημαίνει ότι βρήκαμε το κάρμα μας γτ μια τέτοια σκέψη θα σε οδηγησει στο αυτομαστίγωμα.
Άλλα πράγματα θέλεις και άλλα κάνεις. Αφού το βλέπεις και το νιώθεις ότι κάνεις λάθος, άλλαξε τον τρόπο προσέγγισης. Αντιλαμβάνομαι ότι για κάποιο λόγο, αυτόματα, σηκώνεις άμυνες εναντίον του, κατά κάποιο τρόπο αυτοσαμποτάρεσαι δηλαδή. Ή θα πολεμήσεις αυτή σου την παρόρμηση και θα του σκάσεις, για αρχή, ένα χαμογελάκι του ανθρώπου και όπου βγάλει ή θα την συνεχίσεις και θα έχουμε και άλλες τέτοιες εξομολογήσεις σου στο μέλλον.Κορίτσι μου, είναι όλα στο μυαλό! ;)
Αν η μοίρα μου,παρ'όλες τις βρισιές που της έχω σούρει,μου πετούσε κατάμουτρα τόσες ευχάριστες συμπτώσεις,θα φρόντιζα να τις εκμεταλλευτώ...θα έπινα δυο σφηνάκια θάρρους και θα πήγαινα να μιλήσω στο παλικάρι...Ούτε hollywood,ούτε παπακαλιάτης τόσες συμπτώσεις βρε κοπέλα μου...
Πήγαινε εκεί που δουλεύει και ζήτα μόνη σου το ποτό σου. Σκάστου και κάνα χαμόγελο και αν σου δοθεί η ευκαιρία πες του κάτι του στυλ 'συγγνώμη για τότε με το ατύχημα, ήμουν πολύ απότομη μαζί σου και δεν είμαι έτσι συνήθως'.Μπορεί επειδή εκεί κάνει τη δουλειά του να μη θέλει να σου μιλάει και πολύ. Και ξέρεις κάτι? Μπορεί να πιστεύει ότι αν στην πέσει θα αντιδράσεις όπως τότε με το ποτό και τον έκανες να 'φύγει ντροπιασμένος'. Οπότε σε πρώτη φάση πρέπει να του δείξεις ότι τον συμπαθείς και δεν έχεις πρόβλημα μαζί του, ώστε να πάρει το θάρρος να γίνει πιο εκδηλωτικός.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ