ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.3.2017 | 22:41

δεν βρισκω λόγια για τον τιτλο..

Λειπω στο εξωτερικο για σπουδες και μολις έμαθα οτι η μαμα μου πεθαινει.. Αν φυγει χωρις να την δω δεν θα μου το συγχωρησω ποτε..μακαρι να την προλάβω..ουτε ενα σαγαπω δεν της εχω πει..ηταν παντα εκει για εμενα και τωρα που με χρειαζεται εγω λειπω...εκανα τα πάντα για να την γλιτωσω απο την κωλοασθενεια αλλα τωρα με χρειαζεται πιο πολυ και εγω λειπω...σε παρακαλω μαμα μη φυγεις..ειμαι μικρος ακομα..σε χρειάζομαι..θεε μου αν με ακους μη μου τη πάρεις...
4
 
 
 
 
σχόλια
Αχ ρε φιλαράκο!!!!!!!!Παράτατα ολα, ενα αεροπλάνο και στην Ελλάδα, μάνα ειναι μόνο μια μην το ξεχνάς, τώρα ειναι ίσως η μοναδική σου ευκαιρια να τις πεις πράγματα που δεν είπες ποτέ σου.ΥΓ Ελπίζω να πάνε καλά τα πράγματα, από καρδιάς!!!
Παίρνεις το πρώτο αεροπλάνο και πας κοντά της!!!!! ΤώραΚουράγιο και να ξέρεις ότι για αυτή είσαι ο κόσμος και το ξέρει ότι την αγαπάς!!!!Εύχομαι τα καλύτερα και να είστε πάντα καλά!!!!!
Ποιος πατησε "δεν ταυτιζομαι" σε αυτη την εξομολογηση!!! Ημαρτον δηλαδη!! Τι σκατα κουβαλατε μερικοι στα κεφαλια σας!! Ευχομαι ο,τι καλυτερο κ να εχεις τη μανουλα σου για πολλα χρονια ακομα διπλα σου!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ