ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Ξανά μπαμπάς ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ - Το ανακοίνωσε με συγκινητικό ποστ στο Facebook

Ξανά μπαμπάς ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ - Το ανακοίνωσε με συγκινητικό ποστ στο Facebook Facebook Twitter
1

Το δεύτερό τους παιδί περιμένουν ο ιδρυτής του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ με την σύζυγό του Πρισίλα, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω της γνωστής πλατφόρμας, κάνοντας γνωστό πως πρόκειται για μία ακόμη κόρη.

«Η Πρισίλα κι εγώ με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε πως περιμένουμε ένα ακόμη κοριτσάκι! Μετά την δύσκολη εμπειρία μας στη γέννηση της Μαξ, δεν ήμασταν σίγουροι τι να περιμένουμε ή αν θα μπορούσαμε να κάνουμε άλλο παιδί. Όταν η Πρισίλα έμεινε έγκυος ξανά, η πρώτη μας ελπίδα ήταν ένα υγιές μωράκι. Η επόμενη ελπίδα μου ήταν να είναι κορίτσι. Δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερο δώρο από το να έχεις μια αδερφή και είμαι τόσο χαρούμενος που η Μαξ και το νέο μας παιδί θα έχουν ο ένας τον άλλον», γράφει, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή του ο ιδρυτής του Facebook.

«Μεγάλωσα με τις τρεις αδελφές και μου δίδαξαν πως να παίρνω μαθήματα από έξυπνες, ισχυρές γυναίκες. Δεν ήταν μόνο αδελφές μου, αλλά  δύο από τις καλύτερες φίλες μου. Προχώρησαν γράφοντας βιβλία, αρίστευσαν στη μουσική, τον αθλητισμό, τη μαγειρική και την καριέρα τους. Μου έδειξαν πώς να είμαι ανταγωνιστικός και να εξακολουθούμε να γελάμε μετά», προσθέτει ενώ στο τέλος της ανακοίνωσης αναφέρεται στις γυναίκες. «Είμαστε όλοι καλύτεροι άνθρωποι, λόγω των ισχυρών γυναικών στη ζωή μας - αδελφές, μητέρες και φίλες. Είμαστε ανυπόμονοι για τον ερχομό της μικρής και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ανατροφή μιας ακόμη ισχυρής γυναίκας», αναφέρει.

Υπενθυμίζεται πως όταν το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο τους παιδί τον Δεκέμβριο του 2015, ο Ζούκερμπεργκ έκανε μία από τις μεγαλύτερες δωρεές που έχουν γίνει ποτέ, όταν ανακοίνωσε πως με αφορμή το χαρμόσυνο γεγονός, πρόκειται να δωρίσει σε φιλανθρωπίες το 99% των μετοχών του Facebook που ανήκουν σε αυτόν και τη σύζυγό του Priscilla, αξίας 45 δισ. δολαρίων.

Δείτε την σημερινή ανάρτηση του Ζούκερμπεργκ με την ανακοίνωση της νέας εγκυμοσύνης της συζύγου του:

Τech & Science
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρκίνος του δέρματος: Ένα εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο δίνει «πραγματική ελπίδα» για μόνιμη θεραπεία

Τech & Science / Καρκίνος του δέρματος: Εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο δίνει «πραγματική ελπίδα» για μόνιμη θεραπεία

Εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο που βρίσκεται πλέον σε κλινική δοκιμή φάσης 3, κηρύσσεται από τους επιστήμονες «πραγματική ελπίδα» για την οριστική θεραπεία του καρκίνου του δέρματος
NEWSROOM
Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια