ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.3.2017 | 00:44

Δεν σκότωσα και κανέναν..

Απο οταν μπηκα στην εφηβεία ήξερα ποια είμαι και τι θέλω. Ποτε δεν ντραπηκα για αυτο. Όμως μεγάλωσα σε επαρχεία, κι ετσι θέλησα να το κρατήσω κρυφό από τον περίγυρο. Όχι γιατί φοβόμουν να υποστηρίξω τις απόψεις μου, αλλά επειδή δεν είχα να δώσω εξηγήσεις σε κανέναν! Μόλις μπήκα στα 18 θέλησα να μιλήσω στον πατέρα μου. Δεν είχε και τόσο πολιτισμένη αντίδραση. Για την ακρίβεια με έδιωξε από το σπίτι. Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζι του, αλλά είχε αλλάξει αριθμό. Πρόσφατα μίλησα με την μητέρα μου και μου είπε ότι ο μόνος τρόπος για να "εξιλεωθώ" και να ξεχάσουν το ρεζιλίκι ειναι να παντρευτώ ένα παιδί από το χωριό. Της είπα απλά ότι τους αγαπάω και οτι μου λείπουν και της το κλεισα... Πάντα γκρίνιαζα για πολύ ασύμαντα πράγματα. Όμως τελικά δεν υπάρχει μεγαλυτερος πονος απο το να μην σε αποδέχονται οι μόνοι ανθρωποι που αγαπάς και θες να έχεις στην ζωή σου!!
5
 
 
 
 
σχόλια
Υπομονή θα βρεις ανθρώπους να αγαπήσεις κ να σε αγαπησουν ξεροντας ποια εισαι κ τοτε αυτοι θα γινουν οι δικη σου οικογένεια,οσο για τους γονείς σου δωσε χρόνο ποτε δεν ξέρεις πως τα φέρνει
Ξέρω πολλές παρόμοιες ιστορίες με παρεμφερείς αντιδράσεις οικογένειας και το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι ο χρόνος θα τους μαλακώσει και θα δεις πως στο τέλος θα σε αποδεχτούν!
Συμφωνω τοσο πολυ!!! Μου εχουν πει για εξορκισμους/ψυχολογους/απειλες/ξυλο απο μορφωμενους γονεις κ πρωτευουσιανους...Στο τελος, ολοι το αποδεχτηκαν!! ;-) ;-)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ