ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.3.2017 | 21:25

Τι πιστευετε;

Εχω σχεση μ ενα αγορι εδω κ 6 μηνες. Μενει με τους γονεις του κ τον αδερφο του. Μου ειχε προτεινει δυο φορες να παω σπιτι του κ να κοιμηθω εκει το βραδυ. Δεχτηκα με την προϋποθεση να ρωτησει τους γονεις του κ να συμφωνησουν, οπως κ εγινε.Τον τελευταιο καιρο ομως λογω της δουλειας του, δεν προλαβαινει να ερχεται να με βλεπει ( οι περιοχες που μενουμε απεχουν 30 χλμ). Οποτε, μου προτεινει να πηγαινω σπιτι του μια φορα την εδομαδα για να βλεπομαστε. Στην αρχη, ο αδερφος του ηταν πολυ φιλικος απεναντι μου, σε σημειο που να βρισκει αφορμη οποιοδηποτε θεμα για να συζηταμε. Τον τελευταιο μηνα ομως, παρολο που του μιλαω, με χαιρεταει μονολεκτικα κ δεν μου απευθυνει το λογο ξανα. Φερεται σαν να τον εχει ενοχλησει κατι. Αλλα πραγματικα, δεν τον εχω προσβαλει ή θιξει λεκτικα ποτε ως τωρα. Υπαρχει περιπτωση να τον ενοχλει τοσο πολυ που πηγαινω σπιτι τους μια φορα την εβδομαδα;κ δεν πηγαινω καν με δικη μου πρωτοβουλια. δεν μπορω να καταλαβω... Ας μου πει τη γνωμη του καποιος αντρας ή αν καποια απο εσας εχει περασει κατι παρομοιο.
12
 
 
 
 
σχόλια
Μπορεί να:1) μην θέλει να πηγαίνεις εκεί ''τόσο συχνά'' (για κάποιους μια φορα την εβδομάδα είναι συχνά, γούστα είναι αυτά) και να σου ξινίζει γιατί θεωρεί ότι έτσι θα το πάρεις το μήνυμα ή θα ξενερώσεις γενικά. Μπορεί να έχει παραπονεθεί και στον αδερφό του αλλά εκείνος να τον αγνοεί ο΄πότε εκείνος ξινίζει σε σένα.2) σε γουστάρει. Πιθανό κι αυτό.3) έχει τις μαύρες του με κάτι άσχετο με αποτέλεσμα να ξεσπάει σε διάφορους και εσύ να είσαι απλώς μια από τους πολλούς.4) έχει ακούσει το αγόρι σου να διαμαρτύρεται για κάτι σχετικό με σένα και να έχει ψυχρανθεί μαζί σου. Εξηγώ: κι εμένα οι άνθρωποι που μένω μαζί κι έχουν σχέσεις και τις φέρνουν στο σπίτι, ανά περιόδους τσακώνονται κι εμένα μου τα λένε όλα. Θέλω να πιστεύω ότι πάντα κρατάω ουδέτερη στάση και δεν καρφώνομαι ακόμα κι αν πχ η κοπέλα του αδερφού μου του τα έχει κάνει τσουρέκια, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αντιδρούν όλοι το ίδιο. ΑΝ τσακώνεσαι με το αγόρι σου και ΑΝ εκείνος γκρινιάζει στον αδερφό του, μπορεί εκείνος να το παίρνει πατριωτικά και να σου κρατάει μούτρα. Το τελευταίο είναι τραβηγμένο βέβαια αλλά λέω ότι μου 'ρχεται μπας και βοηθήσω!
Μήπως σας άκουσε/σαν να κάνετε σεξ και αναστατώθηκε/ ενοχλήθηκε/αν? Το να σε γουστάρει ο αδερφός είναι πολύ απλοική εξήγηση,δε νομίζω ότι θα έδειχνε την ενόχλησή του τόσο απροκάλυπτα εκεί που πρώτα ήταν φιλικός απέναντί σου,τουλάχιστον θα προσπαθούσε να μη φανεί αλλαγή στη συμπεριφορά του.Εκτός αν είναι μικρός κάτω από 20 και δε ξέρει πώς να το χειριστεί..Γενικά για πολλούς λόγους είναι άβολο να σε αναγκάζουν οι συνθήκες να μένεις με το αγόρι σου και μαζί με συγγενείς (επειδή μου έχει τύχει) καλύτερα όσο μπορείς να το αποφεύγεις και να έρχεται έστω τη μια βδομάδα εκείνος σε σένα. Μια φορά την εβδομάδα να μένετε όλοι μαζί δεν είναι λίγο,ίσως κ αυτοί ενοχλούνται γιατί νιώθουν ότι παραβιάζεται ο χώρος τους,όσο να ναι με ένα τρίτο άτομο στο σπίτι δε μπορείς να λειτουργήσεις ελεύθερα.Ούτε κι εσύ αντίστοιχα.
Ειμαστε πολυ προσεκτικοι, οχι μονο μπροστα στους δικους του αλλα κ οταν πηγαινουμε στο δωματιο του. Ο αδερφος του ειναι 19 χρονων κ εχει σχεση με μια κοπελα απ οσο γνωριζω. Οι γονεις του ειναι πολυ φιλικοι απεναντι μου. Η μαμα του συνεχεια ρωταει τη γνωμη μου πανω σε διαφορα θεματα κ οταν της αναφερω τον προβληματισμο μου σχετικα με το αν γινομαι ενοχλητικη που πηγαινω σπιτι τους μου εχει πει πως ειναι χαρα της να με φιλοξενει.
Το οτι δεν πηγαίνεις εκεί με δική σου πρωτοβουλία δεν σημαινει πως δεν πηγαίνεις. Άλλο δυο φορες στους εξι μήνες κι άλλο μια φορα την εβδομάδα.Ο φίλος σου εχει καταλάβει κατι τετοιο; Εχεις κανει κάποια νύξη; Μηπως σου περναει από το μυαλο πως ισως να σε βλεπει διαφορετικά; Γιατι ετσι όπως τα έγραψες κατι τετοιο νιωθω.Οι γονεις του πως σου φέρονται; Εχεις καταλάβει κάποια διάφορα;
Καθε φορα που μου προτεινει να παω σπιτι του, του λεω να ρωταει τους δικους του αν υπαρχει καποιο προβλημα γιατι δεν θελω να γινομαι ενοχλητικη. Του το ανεφερα παλι καποια στιγμη κ μου ειπε πως αν οι δικοι του ειχαν καποιο προβλημα θα μου το ελεγε κ δεν θα μου προτεινε να ξαναπαω. Οι γονεις του ειναι πολυ φιλικοι. Ο αδερφος του εχει κοπελα. Πιστευω πως μπορει να τον ενοχλει το γεγονος οτι δεν μπορει να φερνει την κοπελα του στο σπιτι
19 χρόνων ο αδερφός όπως έγραψες, ισως να σας ζηλεύει. Μπορεί κι εκείνος να θελει να ζήσει ετσι. Προσπαθησε ξανα να τον πλησιασεις και πρόσεξε αν μπροστα στον φίλο σου εχει παλι παράξενη συμπεριφορά. Αν Φέρεται με τον ιδιο τροπο είτε ειστε οι δυο σας είτε οχι τότε πιθανόν να ειναι άσχετος ο λογος που απομακρυνθηκε.
Αν δεις πως συνεχίζει αυτή την συμπεριφορά δεν νομιζω πως θα ηταν κακο να ρωτησεις διακριτικά τον φίλο σου αν συμβαίνει κατι. Γιατι αν ειναι να τον βλεπεις μια φορα την εβδομάδα και να στεναχωριεσαι λόγω του αδερφού τότε νομιζω πως πρεπει να το συζητήσεις.
Καταρχήν τι ηλικίες έχετε ;; Όπως κ να ´χει, θεωρώ οτι εξαρχής δεν έπρεπε να δεχτείς να πηγαίνεις μαζί τους. Ισως ο αδερφός του να ξενέρωσε με το να είσαι εκεί κάθε τρεις κ λίγο. Το "δεν πάω με δίκη μου πρωτοβουλία" ;; Άστοχο εντελώς. Δε σε αναγκάζει κανείς να πηγαίνεις με το ζόρι.