ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.3.2017 | 13:07

εγκυμοσύνη

Ειμαι η κοπέλα που έγραψε για την εγκυμοσύνη! Αποφασίσα να το κρατήσω το μικρό μου! Μονη μου.... Ευχαριστώ όσους μου έδωσαν δυναμη με τα σχόλια τους και έγιναν αιτια να σκεφτώ πιο σοβαρά για τη ζωη μας...δεν ειμαι μονη μου πλέον...! Αυτος που με έκραξε, αν και δε με αφορά η άποψη του ουτε θεωρώ ότι πρέπει να απολογηθώ θα το κανω για να σταματήσει να το παίζει τόσο έξυπνος! Είμαι από χωριό ναι, αυτο δεν έχει να κάνει με την απροσεξία! Πάντα ήμουν υπεύθυνη στις σεξουαλικές μου επαφές και εγώ και μονο εγώ αγοραζα προφυλακτικά από την αρχή της σχέσης μας...μετα από αιματολογικές και κολπικές εξετάσεις σταματήσαμε να χρησιμοποιούμε προφυλάξεις, απλα προσέχαμε...εγω ήθελα παιδί οποτε δε με ενοιαζει και εκεί είναι το λάθος μου....ειμαι 2 χρονια με το φίλο μου το είχαμε συζητήσει για παιδί και μ είχε πει οτι ειμαι η μοναδική γυναικα που θα ήθελε να κάνει παιδιά μαζι της, μου είχε πει ότι αν τύχαινε και γινόταν κατι θα μου στεκόταν και θα κρατουσαμε το παιδί παρόλο που δεν ένιωθε έτοιμος. Έγινε το ατύχημα και του ελεγα να παει σε ενα φαρμακειο για να παρω χάπι της επόμενης ημέρας λέγοντας στο φίλο μου ξεκάθαρα οτι ειμαι σίγουρη οτι δεν θα με στηρίξει οποτε καλύτερα να μην έρθει καθόλου μια εγκυμοσυνη, πήγε μετα από τρεις μέρες...σαφώς δεν έπιασε...δεν αποποιήθηκα ποτε των ευθυνών μου...ούτε τον κατηγορώ! Το μόνο λάθος ειναι ότι εγώ θελω να μοιραστούμε την ευθύνη και να το κρατήσουμε, οχι με γάμους και πανηγύρια απλα να μου σταθεί να αντιμετωπίσω την οικογενεια μου μέχρι να σταθώ στα πόδια μου! Ενω αυτός μου ζήτησε να παρω όλη την ευθύνη πανω μου και να σηκώσω το βάρος μιας έκτρωσης! Και μάλιστα για ένα παιδί που εγώ θελω... Αυτα φίλε μου...οσο για το σεξ...εγω δεν ξερω αν θα κανω ή οχι..εσυ σίγουρα ξεκινά το μπας και καλμάρεις λιγο!
18
 
 
 
 
σχόλια
Μπράβο κούκλα μου!χαίρομαι πολύ για αυτήν σου την απόφαση!!Εύχομαι να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που θα σε στηρίξουν!!Με το καλό να πάρεις αγκαλιά το αγγελούδι σου,που στο μέλλον θα σε ευγνωμονεί που του χάρισες την ζωή!!!!!καλή δύναμη
Ε, καλά τώρα φίλη μου, αν μια κοπέλα θέλει πραγματικά να διακόψει μια εγκυμοσύνη, θα πάει στο φαρμακείο και μπουσουλώντας προκειμένου να πάρει το χάπι. Δεν θα το ρισκάρει για 21 χιλιόμετρα απόσταση...Να είσαι γερή και δυνατή. Όλα να πάνε καλά και να έχεις κάθε ευτυχία με το μπεμπέ σου!! :) :)
Αφού το θέλεις το μωράκι σου να το κρατήσεις. Με το καλό και να είστε πάντα γεροί και ευτυχισμένοι! Καλό κουράγιο!(Ο τύπος είναι για τα μπάζα...Είθε να μη του ξανασηκωθεί ποτέ!)
πανευκολο γιατι οχι ? οταν καποιος αποφασιζει να γραψει ανοιχτα , πρεπει να ειναι δεκτικος και στο ξεκατινιασμα ( λαικα ) η "μυδρους" οπως λετε εσεις καθηγητα μου!
ξαναλεω , οταν καποιος καταθετει δημοσια , ο καθενας εχει δικαιωμα να κρινει οπως θελει. Δεν ψαχνει παρηγορια. Δεν χαιδευουμε αυτια ουτε λεμε αυτα που θελει να ακουσει ο εξομολογητης.
συγχαρητηρια σε σενα που δεν χανεις ευκαιρια με την δικαιολογια του δηοσιου σχολιου να το εκμεταλευτεις και να βγαλεις την πικροχολια σου! θα παρεις οτι σου αξιζει δεν αμφιβαλλω καιθα βρεθει καποιος σαν κ σενα να σου δωσει πισω αυτα που δινεις εσυ....ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ (δεν κρατηθηκα)
εσυ εισαι ο προστατης των αδυναμων και του αμαχου πληθυσμου ? Και ποιος σου ειπε οτι θα δωσω βορα στα αρπακτικα το οποιοδηποτε προσωπικο μου προβλημα αν δεν ειμαι προετοιμασμενος να ακουσω ακομα και κακιες απο τον καθε τυχαρπαστο φιλοσοφο του πληκτρολογιου ? ( βαζω και τον εαυτο μου μεσα )

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ