Η ξεφτιλισμένη ΕΡΤ και ποιοι την ξεφτίλισαν

Η ξεφτιλισμένη ΕΡΤ και ποιοι την ξεφτίλισαν Facebook Twitter
Με κροκοδείλια δάκρυα αξιωματούχοι αυτής της κυβέρνησης η οποία στελεχώνει και διαχειρίζεται την ΕΡΤ, την χαρακτηρίζουν ξεφτιλισμένη. Λες και πέρασαν όλως τυχαίως απ΄ έξω. Λες και η ΕΡΤ φύτρωσε ολόδροση, μόνη της, ως αυτοάνοσο, ένα πρωί, στο λίπασμα των νεκρών του μαύρου.
8

Επί 2 χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ,  υστερικά στελεχώνουν την ΕΡΤ με τα δικά τους παιδιά και την έχουν μεθοδικότατα καταστήσει ένα κορεατικό γραφείο προπαγάνδας, πρωτοφανούς χαμέρπειας.

 

Πάντα ήταν η ΕΡΤ ένας πλόκαμος του κυβερνώντος κόμματος στην Ελλάδα - ποτέ όμως τόσο έκδηλα, τόσο ανενδοίαστα και κυρίως τόσο λιγούρικα.

 

Άνθρωποι δίχως προσόντα, μόρφωση και ταλέντο λυμαίνονται το βασικό αγαθό της δημόσιας ενημέρωσης, το οποίο χρηματοδοτούν από το υστέρημά τους οι Έλληνες, για να συνεχίσουν κουτσά στραβά το μόνο πράγμα που ξέρουν καλά να κάνουν: να γλύφουν, να προπαγανδίζουν και να τρολάρουν.

 

Ωστόσο, τώρα με κροκοδείλια δάκρυα αξιωματούχοι αυτής της κυβέρνησης η οποία στελεχώνει και διαχειρίζεται την ΕΡΤ,  την χαρακτηρίζουν ξεφτιλισμένη. Λες και πέρασαν όλως τυχαίως απ΄ έξω. Λες και η ΕΡΤ φύτρωσε ολόδροση, μόνη της, ως αυτοάνοσο, ένα πρωί, στο λίπασμα των νεκρών του μαύρου.

 

Μόνη της ξεφτιλίστηκε η ΕΡΤ; Μόνη της ποδοκυλίστηκε στους κρίνους της Παρθένου; Ή κάποιοι την ξεφτίλισαν; Της σήκωσαν τα κόκκινα φανάρια και την στελέχωσαν με φρέσκο κρέας, πρόθυμο για κάθε βίτσιο, για κάθε μετα-αλήθεια;

 

Δεν χρειάζεται βέβαια απάντηση. Η ΕΡΤ άνοιξε μόνο για αυτό: για να είναι πυλώνας προπαγάνδας. Και οι αξιωματούχοι είναι αυτό που ήταν συστηματικά και εξακολουθητικά, από την πρώτη μέρα της διακυβέρνησής τους: Ψεύτες! Ξημεροβραδιάζονται στα στούντιό της και μιλάνε ακατάπαυστα στα υπαλληλάκια τους, με σηκωμένο φρύδι και καφενειακή άνεση, λέγοντας τη μία παπαρδέλα μετά την άλλη.

 

Ας μην στενάζουν και οδύρονται πολύ, διότι θα τους φύγει ο πόντος. Κι ας κατεβάσουν το υψωμένο δαχτυλάκι του κηρύγματος (βαλκάνιοι μουλάδες), γιατι πρέπει πρώτα να σηκώσουν τα βρακιά τους.

 

Που σέρνονται…

TV & Media
8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

METAL GEAR SOLID SONY ΤΑΙΝΙΑ

TV & Media / Metal Gear Solid: Η Sony ετοιμάζει ταινία με το βιντεοπαιχνίδι - Ποιοι θα τη σκηνοθετήσουν

«Ως μακροχρόνιοι θαυμαστές του παιχνιδιού, είμαστε ενθουσιασμένοι και νιώθουμε τιμή που θα φέρουμε στη ζωή τους εμβληματικούς χαρακτήρες και τον αξέχαστο κόσμο του Hideo Kojima», δήλωσαν οι δύο σκηνοθέτες
THE LIFO TEAM
Η Αννα Γουίντουρ ξαναπαίρνει το Devil Wears Prada στα χέρια της

Διεθνή / Για σένανε μπορώ τη Vogue να προδώσω: όταν η Άννα Γουίντουρ συνάντησε ξανά τη Μιράντα Πρίστλι

Η Vogue ενώνει στο εξώφυλλο του Μαΐου της Vogue την Άννα Γουίντουρ και τη Μέριλ Στριπ, λίγο πριν από το The Devil Wears Prada 2 και το Met Gala, ξαναφέρνοντας στο προσκήνιο τον μύθο που συνοδεύει την ταινία εδώ και είκοσι χρόνια.
THE LIFO TEAM
WARNER BROS PARAMOUNT SKYDANCE

TV & Media / Η Paramount Skydance εξασφαλίζει $24 δισ. από κεφάλαια της Μέσης Ανατολής για τη συμφωνία με τη Warner Bros

Το υπέρογκο ποσό μειώνει παράλληλα τη συνεισφορά που θα χρειαστεί να καταβάλει ο Λάρι Έλισον, ενώ η συμφωνία μεταξύ των δύο εταιρειών αναμένει την έγκριση ρυθμιστικών αρχών και ειδική ψηφοφορία μετόχων
THE LIFO TEAM
Η Jessica Lange γύρισε στο American Horror Story και το Murder House πλανάται ξανά από πάνω της

TV & Media / Η Τζέσικα Λανγκ γύρισε στο American Horror Story και το Murder House πλανάται ξανά από πάνω της

Η θρυλική ηθοποιός επιστρέφει επίσημα στο American Horror Story για τη 13η σεζόν, με την παραγωγή να δημοσιεύει τις πρώτες φωτογραφίες από το γύρισμα και να επιβεβαιώνει ότι τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει.
THE LIFO TEAM
ΑΡΗΣ ΜΟΥΓΚΟΠΕΤΡΟΣ

TV & Media / Άρης Μουγκοπέτρος: «Χρωστάω σε όποιον μιλάει ελληνικά αυτή τη στιγμή»

Ο μουσικός σχεδόν ένα χρόνο μετά το ατύχημα που του στοίχισε δύο δάχτυλα μίλησε στην εκπομπή «Αυτοψία» για τους λόγους που απέσυρε τις κατηγορίες εναντίον του ατόμου που του έδωσε την κροτίδα αλλά και για την οικονομική του κατάσταση
THE LIFO TEAM
NETFLIX ΡΩΜΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

TV & Media / Δικαστήριο έκρινε παράνομες τις αυξήσεις τιμών του Netflix, ανοίγοντας τον δρόμο για επιστροφές έως και 500 ευρώ

Το δικαστήριο έκρινε ότι οι αυξήσεις στις τιμές συνδρομής μεταξύ 2017 και 2024 ήταν παράνομες, γεγονός που ενδέχεται να δίνει δικαίωμα σε εκατομμύρια Ιταλούς συνδρομητές να λάβουν επιστροφές έως και 500 ευρώ. Η εταιρεία streaming δηλώνει ότι θα ασκήσει έφεση.
THE LIFO TEAM

σχόλια

6 σχόλια
Το πρόβλημα με την ΕΡΤ είναι ότι έχει μετατραπεί σε όργανο κομματικής προπαγάνδας. Τις προάλλες ανοίγοντας την τηλεόραση τυχαία έπεσα σε αφιέρωμα της ΕΡΤ για τη Β. Κορέα, η οποία σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι μια "αμφιλεγόμενη χώρα". Το πιο σκληρό και απάνθρωπο απολυταρχικό καθεστώς του πλανήτη είναι...μια αμφιλεγόμενη χώρα!! Η δε συριζαία καλεσμένη παραδέχθηκε βέβαια ότι σαφώς δεν υπάρχει ελευθερία του τύπου (και κάποιες άλλες βασικές ελευθερίες αλλά δεν βαριέσαι τώρα...), όμως έσπευσε να διευκρινίσει ότι τα δυτικά ΜΜΕ δαιμονοποιούν το καθεστώς.Έκλεισα γρήγορα αηδιασμένος την τηλεόραση.Πραγματικά είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει.
Η αρθρογράφος κρίνει την ΕΡΤ λαμβάνοντας υπόψη μόνο το ειδησεογραφικό της κομμάτι. Ποτέ η ΕΡΤ στην ιστορία της δεν ήταν ανεξάρτητη από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, όπως επίσης και κανένα ιδιωτικό κανάλι δεν ήταν και δεν είναι πραγματικά ανεξάρτητο. Δυστυχώς όμως το άρθρο της κλείνει τα μάτια σε μία πραγματικότητα την οποία δεν τολμάει καν να αναφέρει στο παραμικρό: Το πρόγραμμά της είναι ποιοτικό και απέχει πολύ από τη σαβούρα της ιδιωτικής τηλεόρασης. Δεν αξίζει πλέον καν τον κόπο να κάνεις τηλεκοντρόλ στη σαβούρα και την αηδία που μας σερβίρουν τα δήθεν σοβαρά και μεγάλα ιδιωτικά κανάλια. Η ΕΡΤ είναι, είτε σας αρέσει είτε όχι, μία όαση μέσα στην ελληνική τηλεοπτική χωματερή. Τουλάχιστον εκτιμείστε αυτό.
Κοψε λιγο κ. αντικειμενικη δημοσιογραφε!! Σημερα η ΕΡΤ ειναι η πλεον αντικειμενικη απο ΟΛΑ τα καναλια.Οταν ακουω -ας πουμε-μια ...τραγικη ειδηση απο-ας πουμε τον ΣΚΑΙ-σπευδω να την ακουσω και απο την ΕΡΤ για να βγαλω τα συμπερασματα μου.Δεν μπορω να εχω αποψη για διορισμους ΣΥΡΙΖΑ,γιατι ΔΕΝ ξερω.Ομως εχω αποψη για διορισμους 40 χρονων κυβερνησεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.Ξερεις κ. ......αντικειμενικη πως καταστραφηκαν οι κερδοφοροι οργανισμοι του Δημοσιου και ξεπουληθηκαν η ξεπουλιονται? απο τους αχρειαστους ρουσφετολογικους διορισμους των κυβερνοντων τα τελευταια 40 χρονια,προκειμενου να αρπαξουν την ψηφο του Λαου και να γινονται κυβερνηση. Παραδειγμα,αν εκει που δουλευεις,σου ....διορισω αλλους 10 σε λιγο καιρο θα ....ψαχνεις για δουλεια,γιατι θα εχει ριξει κανονι η επιχειρηση.Απλη λογικη!!! Κατεστρεψαν την Χωρα,μπατιρησαν τον Λαο,για τα δικα τους ιδια και προσωπικα συμφεροντα.Λιστες Λαγκαρτ, λιστες απο φορολογικους παραδεισους,οφσορ εταιριες που ποτε δεν θα μαθουμε τι κρυβουν,μιζες Ζημενς,μιζες απο εξοπλιστικα,πακετα Ντελορ,πακετα ΜΟΠ,φοροδιαφυγη 20 δις ετησιως, πεθαμενοι συνταξιουχοι που ....απολαμβαναν υις παχυλες συνταξεις τους,Παπασταυρου - ο .....μυστικοσυμβουλος του κ. Σαμαρα-που πληρωσε 3 πλας εκατομμυρια γιουρο απο καταθεσεις που δεν μπορουσε να δικαολογησει-μας ειπε πως τα....δανειστικε!!!Αν θες λοπον να μιλησουμε για τα μεγαλα ψεμματα του Τσιπρα,για τις αβλεψιες,για μερικους που δεν ξερουν τι λενε,για παρανομους διορισμους κλπ,κανε μια ερευνα σε βαθος πολλων χρονων με στοιχεια,για να μην εισαι μια ....αντικειμενικη δημοσιογραφος που κοιτα μονο με ενα ματι!! Εκτος απο αυτους που θελουν τετοια να διαβαζουν,ειναι και αλλοι που ....σκεπτονται ακομαΥΓ Ξαφνικα επανηλθε και το σαιτ και το σχολιο μου.Μυστηριο!Λυπαμαι.
Εγραφα μια αποψη-τελειως διαφορετικη απο τις αποψεις της κυριας Κοκλα για την ΕΡΤ. Και ξαφνικα εξαφανιστηκε πριν προλαβω να την καταχωρισω.Τυχαιο? γιατι, πρωτη φορα μου συμβαινει στα τεσσερα χρονια που σχολιαζω να επανερχεται μονο του το λαπτοπ στην αρχικη σελιδα.Ευχαριστω.
Το κλείσιμο της ΕΡΤ ήταν η πλέον Θεάρεστος πράξη της προηγούμενης κυβέρνησης Σαμαρά, ας όψεται το ΠΑΣΟΚ που δεν θα ψήφιζε το νόμο και έγινε με κατ' ουσία παράνομο τρόπο (πράξη νομοθετικού περιεχομένου που δεν κυρώθηκε από τη Βουλή) και έδωσε το περιθώριο σε διάφορους ''αγωνιστές'' να οδηγήσουν στο σημερινό χάλι.
Το χάλι της ΕΡΤ που το εντοπίζετε; Στις ειδήσεις της; Στο υπόλοιπο πρόγραμμά της; Αν οι ειδήσεις είναι το πρόβλημά σας, συμφωνώ. Αν χάλι θεωρείτε το υπόλοιπο πρόγραμμά της, λυπάμαι αλλά έχετε χάσει την αίσθηση της ποιότητας αλλοτριωμένος τόσα χρόνια από τη σαβούρα και την υστερία της ιδιωτικής τηλεόρασης.
"Άνθρωποι δίχως προσόντα, μόρφωση και ταλέντο λυμαίνονται το βασικό αγαθό της δημόσιας ενημέρωσης"Ουδεμία έκπληξις: Αυτή είναι ως επί το πλείστον η ποιότητα του ανθρώπινου δυναμικού της συριζέικης "νομενκλατούρας", και όλων των φανατικών οπαδών: άνθρωποι τεμπέληδες και χωρίς προσόντα, που βρήκαν ευκαιρία να εμφανιστούν από το πουθενά στο προσκήνιο για να να μας κουνήσουν το δάκτυλο (γιατί δεν ξέρουν να κάνουν και τίποτε άλλο), επειδή οι "προηγούμενοι" ρίξανε την χώρα έξω. Φυσικά με τέτοιους θα στελεχωθεί και η ΕΡΤ (το "πετράδι" του συστήματος).