ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.3.2017 | 22:25

Τι θελει απο μενα?

Οταν βρισκομαστε, ειναι πολυ τρυφερος μαζι μου κ γενικα οι κινησεις του απεναντι μου δεν δειχνουν να ειναι κ πολυ φιλικες. Αλλα απ την αλλη, δεν μου δινει την αισθηση οτι θελει απλα να κανουμε σεξ, δεν εχω νιωσει ποτε δηλαδη οτι προσπαθει να με ριξει στο κρεβατι(κ εχουμε βρεθει πολλες φορες κ με παρεα, αλλα κ οι δυο μας, οποτε φανταζομαι αν ηθελε μονο κατι τετοιο, ειχε πολλες ευκαιριες να το επιδιωξει). Αρα εχω απορριψει το ενδεχομενο να με θελει απλα για καβατζα.Ομως απ την αλλη, αν δεν θελει μονο σεξ κ νιωθει κατι πιο εντονο για μενα, κ παλι δεν θα επρεπε να μου πει κατι, τοσο καιρο που βγαινουμε? Γιατι βγαινει τοσο καιρο μαζι μου και, ενω ειναι σαφες οτι δεν με βλεπει ως φιλη, δεν κανει κινηση, ειτε για να μου πει τι νιωθει, ειτε για να με φιλησει, ή να κανει οτιδηποτε τελοσπαντων? Βγαινουμε τουλαχιστον 2 μηνες. Ισως κ παραπανω. Τι θελει απο μενα? Μηπως ειναι ντροπαλος? Μηπως κανω εγω κατι κ τον κομπλαρω? Δεν υπαρχει αλλη στη ζωη του, ουτε παιζει γενικα με πολλες(κ το λεω με σιγουρια αυτο). Το μονο που ξερω ειναι οτι προσφατα βγηκε απο μακροχρονια σχεση.
5
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί το αν θα προσπαθούσε να σε ρίξει στο κρεβάτι θα σήμαινε ότι θέλει απαραίτητα καβάτζα; όχι ότι θα σε γούσταρε ας πούμε; Εξάλλου 2 μήνες βγαίνετε, συνήθως όταν θες μια γυναίκα επέρχεται κι αυτό. Εκείνος μάλλον έχει το μυαλό του αλλού.
Ισως να ειναι κολλημενος με την πρωην του..Ισως ελπιζει σε καποια επανασυνδεση μαζι της..Ισως να θελει να δει ποσο ταιριαζετε για να προχωρησει..Ισως να εχει ξεχασει καπως να φλερταρει-και να θελει λιγο χρονο-οντας σε μακροχρονια σχεση..Οπως κ να 'χει,ο χρονος θα δειξει..