ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.2.2013 | 19:24

Φιλοσοφικη

Η αληθεια ειναι οτι με τη σχολη δεν πολυασχολουμαι μιας και εχω δραστηριοτητες και παρεες εκτος αυτης και αρκουμαι σε λιγους γνωστους αλλα οταν ανεβαινω στις εξεταστικες παρατηρω τα εξης1)πολλες χαζογκομενες που το παιζουν ντιβες2)πολλες απο αυτες κουβαλανε μαζι τους για επιδειξη και τον μουσατο γκομενο που ειναι must αλλο αν δε βλεπεται(απο ποτε καποιος που αφηνει γενια θεωρειται και πιο αντρας δεν το καταλαβαινω)3)πολυ δηθεν και σνομπισμος στο φουλ.ισχυει αυτο και σε αλλες σχολες η μονο στη φιλοσοφικη?Ξερω και παιδια και κοπελες που δεν περασαν σε καποια μεγαλη σχολη και παρολαυτα κανουμε μια χαρα παρεα,εκει μεσα κατι με χαλαει.
1
 
 
 
 
σχόλια
κι εγώ που πέρασα από εκεί πριν κάποια χρόνια τις ίδιες εντυπώσεις είχα...στη Φιλοσοφική ο χρόνος έχει παγώσει...και τότε και τώρα τα ίδια σκατά. Η αποθέωση της δηθενιάς :ντεμέκ γκόμενες που το παίζουν κάποιες (ενώ στην ουσία έναν μπέκο ήθελαν και δεν τον έβρισκαν)φλώροι άνδρες (φιλοσοφημένοι και καλά), παιδάκια της μαμάς που μύριζαν γαλατάκιμπλιάχ!