Οι Ευρωπαίοι πρόσθεσαν μια πολιτεία στη σημαία των ΗΠΑ

Οι Ευρωπαίοι πρόσθεσαν μια πολιτεία στη σημαία των ΗΠΑ Facebook Twitter
3

Κάποιο λάθος φαίνεται ότι έγινε στον αριθμό των αστεριών στην αμερικανική σημαία, κατά την επίσκεψη του αντιπροέδρου της χώρας Μάικλ Πενς στις Βρυξέλλες. Η σημαία που βρισκόταν πίσω από τον Πενς στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τις συναντήσεις του με Ευρωπαίους αξιωματούχους, είχε ένα αστέρι επιπλέον από την κανονική, δηλαδή 51.

Η σημαία των ΗΠΑ έχει κανονικά εννέα σειρές των 5 ή 6 αστεριών, αλλά η συγκεκριμένη είχε τρεις σειρές εννέα αστεριών και τρεις σειρές 8 αστεριών.

Η σημαία των ΗΠΑ είχε 50 αστέρια από το 1959, όταν Χαβάη έγινε πολιτεία της χώρας.

Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος βρέθηκε στις Βρυξέλλες για συναντήσεις με τους Ευρωπαίους εταίρους. Το Σάββατο, διεμήνυσε ότι δεν ξοδεύουν αρκετά στην άμυνα του ΝΑΤΟ.

Με πληροφορίες από το rt.com

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Άντριου: Η φωτογραφία του ανήμερα των Χριστουγέννων μετά τον αποκλεισμό από τη βασιλική οικογένεια

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Η φωτογραφία του ανήμερα των Χριστουγέννων μετά τον αποκλεισμό από τη βασιλική οικογένεια

Ο αδελφός του βασιλιά Καρόλου εθεάθη λυπημένος και μόνος στο Royal Lodge, από το οποίο σύντομα θα φύγει, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια