Συγκινημένη η Αντζελίνα Τζολί, μιλά πρώτη φορά δημόσια για το διαζύγιό της με τον Μπραντ Πιτ

Συγκινημένη η Αντζελίνα Τζολί, μιλά πρώτη φορά δημόσια για το διαζύγιό της με τον Μπραντ Πιτ Facebook Twitter
3

Σε μία αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC από την Καμπότζη, λίγο πριν την προβολή της ταινίας που σκηνοθέτησε η ίδια με τίτλο «First They Killed My Father», μία ιστορία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα γύρω από τη γενοκτονία των ερυθρών Χμερ, η Αντζελίνα Τζολί μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για το διαζύγιο της με τον Μπραντ Πιτ.

Εμφανώς συγκινημένη και προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, η δημοφιλής ηθοποιός παραδέχτηκε ότι βίωσε μία πολύ δύσκολη περίοδο. «Πολλοί, πολλοί άνθρωποι περνούν παρόμοιες καταστάσεις. Όλη η οικογένειά μου πέρασε δύσκολα. Όλη μου η προσοχή είναι στα παιδιά μου, στα παιδιά μας».

«Είμαστε και θα είμαστε για πάντα οικογένεια, και αυτός είναι ο τρόπος μου για να τα βγάζω πέρα. Προσπαθώ να διασφαλίσω ότι όλο αυτό θα μας φέρει πιο κοντά και θα μας κάνει πιο δυνατούς».

Ερωτηθείσα ως προς τι της αρέσει να κάνει το πρωί που ξυπνάει, η 41χρονη ηθοποιός αρκέστηκε να πει: «Απλώς να βγάζω τη μέρα. Ήταν δύσκολοι οι τελευταίοι μήνες».

Οι απαντήσεις της Αντζελίνα Τζολί για το διαζύγιό της με τον Μπραντ Πιτ στο 4.00'.

Πολιτισμός
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM