Συγκινημένη η Αντζελίνα Τζολί, μιλά πρώτη φορά δημόσια για το διαζύγιό της με τον Μπραντ Πιτ

Συγκινημένη η Αντζελίνα Τζολί, μιλά πρώτη φορά δημόσια για το διαζύγιό της με τον Μπραντ Πιτ Facebook Twitter
3

Σε μία αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC από την Καμπότζη, λίγο πριν την προβολή της ταινίας που σκηνοθέτησε η ίδια με τίτλο «First They Killed My Father», μία ιστορία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα γύρω από τη γενοκτονία των ερυθρών Χμερ, η Αντζελίνα Τζολί μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για το διαζύγιο της με τον Μπραντ Πιτ.

Εμφανώς συγκινημένη και προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, η δημοφιλής ηθοποιός παραδέχτηκε ότι βίωσε μία πολύ δύσκολη περίοδο. «Πολλοί, πολλοί άνθρωποι περνούν παρόμοιες καταστάσεις. Όλη η οικογένειά μου πέρασε δύσκολα. Όλη μου η προσοχή είναι στα παιδιά μου, στα παιδιά μας».

«Είμαστε και θα είμαστε για πάντα οικογένεια, και αυτός είναι ο τρόπος μου για να τα βγάζω πέρα. Προσπαθώ να διασφαλίσω ότι όλο αυτό θα μας φέρει πιο κοντά και θα μας κάνει πιο δυνατούς».

Ερωτηθείσα ως προς τι της αρέσει να κάνει το πρωί που ξυπνάει, η 41χρονη ηθοποιός αρκέστηκε να πει: «Απλώς να βγάζω τη μέρα. Ήταν δύσκολοι οι τελευταίοι μήνες».

Οι απαντήσεις της Αντζελίνα Τζολί για το διαζύγιό της με τον Μπραντ Πιτ στο 4.00'.

Πολιτισμός
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η όπερα #3 – Οι κομμένες σκηνές: Αποκλειστικές φωτογραφίες από την χθεσινή εμφάνιση των Novoflot στην Αθήνα

Πολιτισμός / Η όπερα #3 – Οι κομμένες σκηνές: Αποκλειστικές φωτογραφίες από την χθεσινή εμφάνιση των Novoflot στην Αθήνα

Ο ρηξικέλευθος γερμανικός θίασος Novoflot με έδρα το Βερολίνο επισκέφθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και την Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής για να παρουσιάσει τα δύο τελευταία μέρη από την ευρηματική, τριετή τριλογία του με τίτλο Η όπερα #1–#3. Απόψε η δεύτερη παράσταση.
NEWSROOM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ