Τραμπ: Παρέλαβα χάος στις ΗΠΑ και σε ολόκληρο τον κόσμο

Τραμπ: Παρέλαβα χάος στις ΗΠΑ και σε ολόκληρο τον κόσμο Facebook Twitter
5

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι «κληρονόμησε μια χαοτική κατάσταση» στις ΗΠΑ και σε ολόκληρο τον κόσμο, υπεραμυνόμενος του απολογισμού της διακυβέρνησής του, έναν μήνα αφότου ανέλαβε καθήκοντα.

 

«Για να είμαι ειλικρινής, κληρονόμησα μια χαοτική κατάσταση. Πρόκειται για το χάος», επισήμανε ο Αμερικανός πρόεδρος κάνοντας λόγο για θέσεις εργασίας που «χάθηκαν από την χώρα μας», στο «Μεξικό και αλλού» και την «καταστροφή» στη Μέση Ανατολή, σε μια συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στον Λευκό Οίκο.

 

Επιπλέον, ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους υποσχέθηκε σήμερα ότι θα παρουσιάσει ένα νέο διάταγμα για τη μετανάστευση «την επόμενη εβδομάδα».

 

«Πρόκειται για εκδώσουμε ένα νέο διάταγμα την επόμενη εβδομάδα που θα προστατεύει πλήρως την χώρα μας» είπε.

Διεθνή
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΙΡΑΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Οι στενότεροι συνεργάτες του Τραμπ εκτιμούν πως ο πόλεμος με το Ιράν θα διαρκέσει έως το 2029

Οι συζητήσεις κεκλεισμένων των θυρών πραγματοποιούνται ενώ ο Τραμπ δηλώνει ότι ο πόλεμος θα τελειώσει «αμέσως» μετά τις ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου, «επειδή δεν μπορούν να αντέξουν άλλο»
THE LIFO TEAM
ANTHROPIC ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ

Διεθνή / Η Anthropic λέει ότι μπλόκαρε πιθανές προσπάθειες ανάπτυξης βιολογικών όπλων με το Claude

Η εταιρεία διέκοψε αρκετές χρήσεις των μοντέλων της από επιστήμονες, καθώς έκρινε ότι η έρευνά τους θα μπορούσε να συμβάλει στην ανάπτυξη επικίνδυνων βιολογικών παραγόντων
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Διεθνή / Οι ΗΠΑ ζητούν από χώρες του ΝΑΤΟ να αποχωρήσουν από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο

Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο έχει αρμοδιότητα να διώκει πρόσωπα για τα σοβαρότερα διεθνή εγκλήματα, μεταξύ των οποίων η γενοκτονία, τα εγκλήματα πολέμου και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας
THE LIFO TEAM
ΜΑΛΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Διεθνή / Μάλτα: Φόβοι για ατιμωρησία και διαφθορά μετά την αθώωση στην υπόθεση δολοφονίας της Καρουάνα Γκαλιζία

Η αθώωση του επιχειρηματία Γιόργκεν Φένεκ επανέφερε στο προσκήνιο τις ανησυχίες για το κράτος δικαίου και την ασφάλεια των δημοσιογράφων στη Μάλτα, σχεδόν εννέα χρόνια μετά τη δολοφονία της ερευνητικής δημοσιογράφου
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Όχι ότι έχει άδικο, στα χρόνια της προεδρίας Ομπαμα καταστράφηκε η μέση ανατολή και η β . Αφρική με τεράστιες συνέπειες για την Ευρώπη. Ας παραδειγματιστουμε πως όταν ακμάζει η μέση ανατολή ακμάζει και η Ελλάδα που για χιλιάδες χρόνια είχαμε άριστες εμπορικές σχέσεις!!!
O Ομπάμα κληρονόμησε δυο πολέμους σε Ιράκ και Αφγανιστάν και το ανάλογο χάος που δημιούργησαν. Δεν τελειώνουν εύκολα αυτές οι καταστάσεις. Φυσικά ο Τραμπ ήταν υπέρ και των δυο πολέμων.
Επίσης να μην ξεχνάμε ότι ο Ομπάμα εκλέκτηκε αμέσως μετά την κατάρρευση της Lehman Brothers, οπότε η αμερικανική οικονομία τέλη 2008, αρχές 2009 ήταν σαφώς χειρότερη από ότι είναι σήμερα.Προσωπικά γελάω ακόμα με την απάντηση του Stephen Colbert στον Trump:"No, you inherited a fortune, we elected a mess"