ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ! ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ!

Συνελήφθη η γυναίκα που λήστευε τράπεζες με σημείωμα στην Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη η γυναίκα που λήστευε τράπεζες με σημείωμα στην Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
3

Μία γυναίκα 41 ετών, η οποία συνελήφθη από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, είναι η δράστιδα δύο ληστειών που πραγματοποιήθηκαν κατά το περασμένο δεκαήμερο, σε υποκαταστήματα τράπεζας, σε Επανομή και Περαία.

Η γυναίκα είχε καταφέρει να ληστέψει τις τράπεζες δείχνοντας στο ταμείο μόνο ένα σημείωμα και η συνολική λεία από τις ληστείες ξεπέρασε τις 30.000 ευρώ.


Η γυναίκα συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Θερμαϊκού και σε βάρος της σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας κατ' εξακολούθηση.


Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η συλληφθείσα, στις 12 και 22-08-2016, εισήλθε σε υποκαταστήματα τράπεζας, στις περιοχές Επανομής και Περαίας αντίστοιχα, όπου επιδεικνύοντας και στις δύο περιπτώσεις, γραπτό απειλητικό σημείωμα στα ταμεία, απέσπασε συνολικά το χρηματικό ποσό των 30.840 ευρώ.


Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της 41χρονης, βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 19.750 ευρώ ενώ κατασχέθηκε και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό της.

3

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ! ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΡΤΟ ΓΕΡΜΕΝΟ ΖΩΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Ελλάδα / Πόρτο Γερμενό: Καταφύγιο για τα πυρόπληκτα ζώα το γήπεδο Βιλίων

Παράλληλα, ο αντιδήμαρχος του Δήμου Μάνδρας–Ειδυλλίας έκανε έκκληση στους ανθρώπους να μην αφήνουν πίσω τα κατοικίδια σε εξοχικές κατοικίες ή δεμένα σε αυλές, ιδιαίτερα σε περιοχές υψηλού κινδύνου
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια