Προβοκάτορας street artist "πέθανε" την Tέιλορ Σουίφτ μετά την κόντρα με την Κιμ Καρντάσιαν

Προβοκάτορας street artist "πέθανε" την Tέιλορ Σουίφτ μετά την κόντρα με την Κιμ Καρντάσιαν Facebook Twitter
2

Ο street artist Lushlux από τη Μελβούρνη έχει απασχολήσει αρκετές φορές τη δημοσιότητα με τα murals του, που απεικονίζουν γυμνούς ανθρώπους να βγάζουν selfie. Ειδικά εκείνο με την Kim Kardashian έφτασε να γίνει αντικείμενο τόσο μεγάλης αντιπαράθεσης που τελικά το έσβησαν, με τον Lushlux να επιστρέφει λίγες μερές αργότερα δριμύτερος φτιάχνοντας ένα καινούριο που έδειχνε και την Emily Ratajkowski γυμνή.

Το τελευταίο του mural δεν περιέχει καθόλου γυμνό. Ωστόσο κάνει από το πρωί τον γύρο των media. Κι αυτό γιατί αφορά την Taylor Swift και όπως διευκρινίζει ο ίδιος είναι ένα mural "στη μνήμη" της διάσημης τραγουδίστριας για τον μεταφορικό "θάνατό" της.

"Ο πρόσφατος θάνατος της Taylor Swift ραγίζει καρδιές. Ελάτε και αφήστε μερικά λουλούδια και ανάψτε μερικά κεριά για να τιμήσετε την μνήμη της. Κι αν το κάνετε, παρακαλώ στείλτε μου με μήνυμα τις φωτογραφίες", "Εκφράστε τα συλλυπητήριά σας αφήνοντας ένα λουλούδι ή ανάβοντας ένα κεράκι στο πένθος, πόσο σύντομα σε πήραν από κοντά μας γλυκιά πριγκίπισσα" έγραψε στις σχετικές αναρτήσεις του στο Instagram ο Lushlux. 


Please pay your respects at Hosier Lane today by laying flowers or lighting a candle in mourning, taken from us too soon sweet princess.

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης lushsux (@lushsux) στις


Γιατί όμως ο Lushlux αποφάσισε να "πεθάνει" την Taylor Swift; Η απάντηση κρύβεται στα hashtag που χρησιμοποίησε: #taylorswift #kimexposedtaylorparty #kimkardashian.

Φαίνεται πως ο γνωστός street artist σε όλη αυτήν την διαμάχη που έχει ξεκινήσει μεταξύ Kim Kardashian και Taylor Swiftμε αφορμή το τραγούδι Famous του Kanye West και το χθεσινό "ξεμπρόστιασμα" στο Snapchat που ουσιαστικά απέδειξε πως κακώς τόσον καιρό η Swift το έπαιζε θύμα, πήρε ξεκάθαρα την θέση της Kim.

 

Όσο για την αντίδραση της Taylor Swift; Σύμφωνα με επόμενη ανάρτησή του Lushlux, του έχει ήδη κάνει μήνυση και του ζητά να σβήσει το mural, με τον ίδιο να αντιδρά με ένα ατελείωτο "Χαχαχα"... Κι ένας νέος "πόλεμος" μόλις ξεκίνησε!

 

Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahashahahahhashshahshshshshhdhahahhshshahahhahahshshshshhsshhshshshshaha

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης lushsux (@lushsux) στις

Πολιτισμός
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι «Dykes» της Έμιλι Λίπσον δεν χωράνε σε μια εικόνα

Πολιτισμός / Οι «Dykes» της Έμιλι Λίπσον δεν χωράνε σε μια εικόνα

Στο πρώτο της φωτογραφικό βιβλίο, η Emily Lipson συγκεντρώνει 50 πρόσωπα και φτιάχνει ένα ρευστό, τρυφερό και ατίθασο αρχείο dyke ταυτότητας, μακριά από την ανάγκη του mainstream να κάνει κάθε queer κοινότητα ευανάγνωστη.
THE LIFO TEAM
Tο queer rave που σου κλείνει την κάμερα για να σε αφήσει να παρτάρεις

Πολιτισμός / Tο queer rave που σου κλείνει την κάμερα για να σε αφήσει να παρτάρεις

Στο Λονδίνο, το Sextou και το κολομβιανό Bulto στήνουν ένα sexy, no-phone queer rave όπου η κάμερα καλύπτεται στην είσοδο, το σώμα δεν ζητά συγγνώμη και το club ξαναγίνεται χώρος παρουσίας, όχι περιεχόμενο για τα social media.
THE LIFO TEAM
Ο John Waters δεν θέλει άλλο ένα ευγενικό Pride

Πολιτισμός / Ο Τζον Γουότερς δεν θέλει άλλο ένα ευγενικό Pride

Το PAPER έστησε για το Pride ένα οικογενειακό κουίρ τραπέζι με τον Τζον Γουότερς στην κεφαλή. Και ο πάπας του trash, αντί να μοιράσει ευλογίες, θυμίζει ότι η υπερηφάνεια χωρίς χιούμορ, διαφωνία και λίγη ανωμαλία κινδυνεύει να γίνει απλώς καλή συμπεριφορά.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Η Λόρι Άντερσον τραγουδά για μια Αμερική που δυσκολεύεται να γιορτάσει την ελευθερία της

Πολιτισμός / Η Λόρι Άντερσον τραγουδά για μια Αμερική που δυσκολεύεται να γιορτάσει την ελευθερία της

Η Λόρι Άντερσον παρουσιάζει στο SummerStage της Νέας Υόρκης το Republic of Love, μια παράσταση για την ελευθερία, τον φασισμό και μια Αμερική που ετοιμάζεται να γίνει 250 ετών χωρίς να είναι σίγουρη τι ακριβώς γιορτάζει.
THE LIFO TEAM
Η Μαντόνα μίλησε στον Γκρέιαμ Νόρτον και μετά εμφανίστηκε η Κάιλι

Πολιτισμός / Η Μαντόνα μίλησε στον Γκρέιαμ Νόρτον και μετά εμφανίστηκε η Κάιλι

Η Μαντόνα μίλησε για το νέο της άλμπουμ, την απώλεια του αδερφού της και μια πιθανή εμφάνιση στο Γκλάστονμπερι. Μετά εμφανίστηκε η Κάιλι Μινόγκ και ανοίξαν οι πύλες του γκέι παραδείσου.
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια