ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ

Τέσσερις υπαλλήλους διόρισε στη Βουλή η Χ.Α.

Τέσσερις υπαλλήλους διόρισε στη Βουλή η Χ.Α. Facebook Twitter
3

Τέσσερις μετακλητούς υπαλλήλους διόρισε στη Βουλή η Χρυσή Αυγή, παρότι στο παρελθόν είχε επικρίνει έντονα αυτούς τους διορισμούς. Σύμφωνα με τα ΦΕΚ (τεύχος ΥΟΔΔ) 355/26-07-2012 και 390/14-08-2012 και ΦΕΚ (τεύχος ΥΟΔΔ) 355/26-07-2012, διορίζονται σε κενές οργανικές θέσεις οι Απόστολος Γκλέτσος του Κων/νου (ΑΔΤ Χ482350), ΔΕ κατηγορίας και Ανδρόνικος Σίμος του Νικολάου (ΑΔΤ ΑΗ634166), ΔΕ κατηγορίας. Ακόμη διορίζονται ο Γεώργιος Μισιάκας του Χρήστου (ΑΔΤ ΑΙ294905), ΔΕ κατηγορίας και ο Νικήτας Σιώης του Γεωργίου (ΑΔΤ ΑΕ868048), επίσης ΔΕ κατηγορίας. Ο Σιώης είχε εκλεγεί βουλευτής Σερρών αλλά παραιτήθηκε  επικαλούμενος «φόρτο εργασίας», παρότι στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας είχε δηλώσει άνεργος.

3

ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΟΥΚΑ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΕΝΤΑΣΗ

Πολιτική / ΚΕΔΕ: Άγριος καβγάς Δούκα με Καφαντάρη για νοθεία - «Φύγε από εδώ, δεν ντρέπεσαι;»

Αφορμή για την ένταση αποτέλεσε η διαδικασία ψηφοφορίας για το διεκδικητικό πλαίσιο της ΚΕΔΕ, με τον Χάρη Δούκα να καταγγέλλει νοθεία στην καταμέτρηση και να ζητά ονομαστική ψηφοφορία
THE LIFO TEAM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΕΔΕ

Πολιτική / Μητσοτάκης στην ΚΕΔΕ: Έξι μέτρα στήριξης των δήμων - Τι ανακοίνωσε για ρεύμα, σχολεία, δρόμους

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, τη διάθεση 240 εκατ. ευρώ εντός Νοεμβρίου για την αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών των δήμων προς τους παρόχους ενέργειας
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Πολιτική / Ντόρα Μπακογιάννη: Η συγγνώμη για το «κλεισ' το ρε πουλάκι μου» - «Έχασα την ψυχραιμία μου»

«Καθόμουν 3,5 ώρες, άκουγα και όταν προσπάθησα να παρουσιάσω ένα τεράστιο πρότζεκτ για το νοσοκομείο των Χανίων, έχασα την ψυχραιμία μου και έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη», δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Ρε παιδιά συγγνώμη κιόλας, χωρίς να έχω καμμία πρόθεση να υποστηρίξω τη Χ.Α., είναι δυνατόν να επικρίνετε την πρόσληψη 4 ατόμων που στο κάτω-κάτω ίσως τους χρειάζονται, όταν οι βουλευτές των τριών κομμάτων της συγκυβέρνησης έχουν προσλάβει έκαστο 5-6 άτομα και όλοι γνωστοί τους; Έλεος δηλαδή, μην υπερβάλλουμε σε κάποια πράγματα. Μακάρι κάθε κόμμα να προσλάμβανε μόνο 4 άτομα, δε θα είχαμε φτάσει ως εδώ. Να σας θυμίσω ότι όλα τα κόμματα είχαν επικρίνει έντονα τους διορισμούς προεκλογικά αλλά μετεκλογικά το παράκαναν.
Γιατί αμφιβάλλατε ότι τα ίδια σ**τα θα κάνουν κι αυτοί;; Τα να ξεβρωμίσει ο τόπος και τις άλλες βλακείες που λένε πρέπει να είσαι πολύ αφελής για να τα πιστεψεις. Θα είχε ενδιαφερον να μάθουμε -ισως εσείς στη Λαιφο να αξ'ιζει να το κάνετε ψιλορεπορτάζ- ποιο κόμμα ΔΕΝ διόρισε στη Βουλή.