ΣΥΡΙΖΑ για Κιμούλη: Απίστευτο bullying και δολοφονία χαρακτήρα

ΣΥΡΙΖΑ για Κιμούλη: Απίστευτο bullying και δολοφονία χαρακτήρα Facebook Twitter
11

Το Τμήμα Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει το «φαινόμενο bullying και δολοφονίας χαρακτήρα» που επιχειρείται, όπως αναφέρει, απέναντι στον Γιώργο Κιμούλη, με αφορμή δημοσίευμα περί πιθανής υποψηφιότητας του ηθοποιού για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Η πλήρης ανακοίνωση:

"Εδώ και λίγες μέρες, τόσο από τον έντυπο όσο και από τον διαδικτυακό Τύπο, αλλά και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιχειρείται ένα απίστευτο φαινόμενο bullying και δολοφονίας χαρακτήρα του Γιώργου Κιμούλη, με αφορμή δημοσίευμα της «Καθημερινής», όπου ο γνωστός και καταξιωμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης φέρεται ως πιθανός υποψήφιος για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του ΚΠΙΣΝ (σ.σ.: Κέντρο Πολιτισμού «Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος»).

Από τη μία χλευασμός, άγριος επαγγελματικός και κοινωνικός ρατσισμός απέναντι στον ίδιο τον Γ. Κιμούλη (λες και δεν έχουν διοικήσει άλλοι καλλιτέχνες στο παρελθόν μεγάλους καλλιτεχνικούς οργανισμούς), από την άλλη καταγγελίες περί άλωσης του χώρου του πολιτισμού από τα κομματικά επιτελεία του ΣΥΡΙΖΑ (προκλητικό, αν σκεφτεί κανείς ποιοι έχουν επιλεγεί τα τελευταία δύο χρόνια για διοικητικές θέσεις στους μεγάλους πολιτιστικούς οργανισμούς), και φυσικά η σταθερή πεποίθηση που διαχέεται από (μεγάλη) μερίδα του Τύπου και προβάλλει σαν πανάκεια τη ιδιωτική πρωτοβουλία και στο χώρο του Πολιτισμού, φτάνοντας μέχρι του σημείου να προτείνει την ανάληψη της διοίκησης από το Ίδρυμα και να αρνείται στην κυβέρνηση της χώρας να αποφασίζει για έναν πολιτιστικό οργανισμό τον οποίο θα χρηματοδοτεί ως επί το πλείστον το κράτος και οι φορολογούμενοι πολίτες και τον οποίο θα παραλάβει σύντομα με όλους σχεδόν τους διευθυντές του επιλεγμένους από το ΔΣ του Ιδρύματος.

Είναι αυτονόητο ότι ως Τμήμα Πολιτισμού καταδικάζουμε όχι μόνο το συγκεκριμένο περιστατικό εναντίον του Γιώργου Κιμούλη, αλλά και συνολικά το πνεύμα κανιβαλισμού και ωμοφαγίας που γιγαντώνεται επικίνδυνα το τελευταίο διάστημα".

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

10 σχόλια
Κατ'αρχήν, το να μιλά ο σύριζα για bullying ξεπερνα τα όρια του γελοίου.και δεύτερον, γιατί δεν κάνουν ένα διεθνή διαγωνισμό για την πλήρωση της θέσης; Δεν πρόκειται για το ΔΗΠΕΘΕ άνω μαγούλας αλλά για ένα τεράστιο οργανισμό που χρειάζεται κυρίως έμπειρους διαχειριστες. Και οκ, καλό (;) το έργο του Κιμούλη, αλλά ποια ακριβώς προσόντα έχει για να υπηρετήσει την θέση; Ή θα το πάει και αυτός βλέποντας και κάνοντας - όπως το πάει η κυβέρνηση τα τελευταία δύο χρόνια
Όχι σε δολοφονίες χαρακτήρων μας λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, που εδώ και χρόνια πληρώνει τρολάκια να μοιράζουν ΨΟΦΟΥΣ, να απειλούν και να τραμπουκίζουν πολιτικούς αντιπάλους και όλα αυτά με τα χρήματα των φορολογουμένων. Άκου να δεις....Καλός ο Κιμούλης αλλά να μην ξεχνάμε πως έχουμε κι άλλους αξιόλογους για τη θέση. Τον Λαζόπουλο ας πούμε. ===
Aντε μου από κει Φαρισαίοι,υποκριτές!Στρατό ολόκληρο έχετε μισθωμένο από συριζοτρόλλια,να λασπώνουν και να κανιβαλίζουν ό,τι αναπνέει και δεν είναι δικό σας!Εσείς πρώτοι καθιερώσατε αυτές τις άθλιες πρακτικές,και τώρα τάχα μου ενοχλείστε;;Εμετικοί είστε μα την αλήθεια.
Άσε μας ρε ΣΥΡΙΖΑ, οτι γουστάρουμε θα λεμέ !! Ξυδάκι ! Πολύ της μόδας πάει να κάνει ο Τσίπρας το να τσινάει σε αντιθετες απόψεις. Μηπως μας βαλεις και φυλακή ;;
Το ελληνικό "διαδικτυακό bullying" αξίζει πράγματι ανάλυση. Ίσως μάλιστα να υπάρχει ήδη κάποια αξιόλογη που δεν έχω υπ' όψιν μου. Το βέβαιο είναι ότι, εκτός των περισσότερο ή λιγότερο αμφιλεγόμενων, υπάρχουν ομόφωνα συμπαθείς (βλέπε Κωστής Στεφανόπουλος) και ομόφωνα αντιπαθείς (η περίπτωσή μας).Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, η επιθετικότητα μέσω πληκτρολογίου ίσως είναι μια παιδική αρρώστια της νεότευκτης "διαδικτυακής δημοκρατίας" (ίσως με τον κίνδυνο να παρακμάσει σε οχλοκρατία) που θα παρέλθει με το χρόνο. Άλλωστε εδώ και διακόσια χρόνια έχουμε ως λαός υποστεί όλες τις παρενέργειες του πολιτεύματος από τα πάνω προς τα κάτω. Ας αντιστραφούν και μια φορά οι όροι.
Συμφωνώ μαζί τους, όχι στον κανιβαλισμό. Επομένως, ας συστήσουν στον πρωθυπουργό τους να μην χωρίζει τους Έλληνες σε ''αυτούς'' και τους ''άλλους'' που είναι λίγο πολύ προδότες και κολλητάρια του Σόιμπλε.