ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.1.2017 | 11:32

Προβληματα με την πανω

Μενω σε ενα στουντιο μικρο και απο πανω υπαρχει αλλο ενα μικρο στουντιο οπου μενει μια κοπελα.Το προβλημα μου με αυτην ειναι οτι ανα διαστηματα κατα τη διαρκεια της μερας και πιο εντοντα το βραδυ περπαταει επιτηδες με την φτερνα περα δωθε χωρις σταματημο χωρις να θελει να κανει κατι και σε τοσο μικρο χωρο απλα παει μεχρι την πορτα και γυρναει...γυμναστικη παντως δεν ειναι.Δεν πιστευω οτι το κανει για να με ενοχλησει και να χανει τον υπνο της γι'αυτο.Πιο εντονα γινεται το βραδυ που τα βηματα της ειναι ΤΟΣΟ δυνατα που με ξυπνανε και μου δημιουργουν πονοκεφαλους γιατι πολλες φορες μπορει απο της 4 μεχρι της 6 να περπαταει συνεχομενα και με αφηνει και ξυπνια.Η πολυκατοικια ειναι καινουρια αλλα την ακουω οταν καθεται στο κρεβατι της αυτο το τριξιμο(το κρεβατι ειναι ακριβως πανω αππ το δικο μου ισως γι'αυτο) οταν τραγουδαει,οταν ουρλιαζει και οταν βηχει...μου φαινεται περιεργο να περπαταει ετσι εντονα και γρηγορα χωρις να κανει κατι και κυριως το βραδυ.Την ειχα πετυχει στο ασανσερ μια φορα κατα 99% αυτη ηταν γιατι μπυ ειπε ειναι φοιτητρια και μενει στον 3ο (εγω ειμαι 2ο) και στην ομιλια μου φανηκε κομπλε...η εμφανιση ηταν λιγο περιεργη αλλα ενταξει δν λεει και πολλα αυτο..λετε να ειναι διαταραγμενη προσωπικοτητα; ?
10
 
 
 
 
σχόλια
Ρε παιδια τι περιεργο τον λετε τον ανθρωπο,δηλαδη και εγω συγνωμη κι ολας αν ο αλλος περπατουσε σαν τον δεινοσαυρο απο πανω εννοειται πως δεν θα μπορουσα να χαλαρωσω να με παρει ο υπνος.Εγω χτύπησα στους διπλα μια φορα με σκουπα και την αλλη μερα μου ζητησαν συγνωμη και τους ειπα οτι δεν πειραζει αλλα ημουν πολυ κουρασμενη και εδινα μαθημα και να μην το επαιρναν στραβα.
Καλή χρονιά, εύχομαι. Το ότι υπάρχουν γείτονες που δεν σέβονται τις ώρες, κοινής ησυχίας, το συναντάμε ως κρούσμα αντικοινωνικής συμπεριφοράς και έλλειψης παιδείας, πλέον, παντού. Όταν λέμε στον/στην γείτονα, ότι, μας ενοχλεί, συνήθως ξεκινάει πόλεμο και τα πράγματα γίνονται χειρότερα. Οπότε, ακόμη κι αν, της μιλούσες, δεν πιστεύω, πως θα δεχόταν οποιονδήποτε, διάλογο. Μερικά άτομα, θεωρούν, πως τους πετσοκόβεις την ελεύθερη βούληση, αν τους πεις να κάνουν λίγη ησυχία, τουλάχιστον τις ώρες που ακόμη και ο νόμος, το ορίζει, ως ώρες κοινής ησυχίας. Έστω κι αν έχει, τα δικά της προβλήματα, αυτό δεν της επιτρέπει να αδιαφορεί αν υπάρχουν άλλοι, γύρω, και που βρίσκεται, αυτό, το, γύρω. Επειδή, μου έχουν δημιουργήσει πάρα πολλά προβλήματα, οι γείτονες μου, μπορώ να σου πω, πως το μόνο που καταλαβαίνουν, είναι τα αντίποινα, και εκεί επέρχεται κάποια λύση, έστω και προσωρινή, ανά περιόδους. Καλή τύχη, κι αν μπορείς, μετακόμισε. Έστω κι αν το πεις εμπιστευτικά, στον/στην ιδιοκτήτη ή διαχειριστή, δεν θα λυθεί το πρόβλημα. Να είσαι καλά.
Επειδή σε κόβω να έχεις μεγαλώσει σ εκανα χωριουδάκι έχε υπόψη πως έτσι είναι η ζωή στην πόλη.Ακόμη και καινούρια να είναι η πολυκατοικία η μονωση δεν κάνει και πολλά.Συνήθισέ το και σταμάτα να χαρακτηρίζεις τον κόσμο.ΥΓ το ίδιο ενοχλείς και εσύ τον απο κάτω σου.