ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.1.2017 | 22:02

Μια συμβουλή

Έχω σχέση με κάποιον 1,5 χρόνο περίπου και αγαπιόμαστε πολύ (ηλικίες κοντά 35). Και αυτός μου το δείχνει πολύ ότι με αγαπάει. Έχουμε όμως 1,2 προβλήματα στη σχέση μας που αυτός τα θεωρεί αρκετά σοβαρά. Πριν 3 μήνες ξαφνικά απομακρύνθηκε από τη ζωή μου για να σκεφτεί, όπως είχε πει. Εγώ τον έψαχνα κατά καιρούς γιατί δεν ήθελα να πιέσω την κατάσταση, αλλά δεν είχα ανταπόκριση. Τελικά μετά από 2 μήνες μου είπε ότι θέλει να τα ξαναβρούμε. Εγώ όμως επειδή είχα απογοητευτεί από την αδιαφορία του, είχα αρχίσει να βγαίνω με έναν άλλο, ολοκληρώσαμε κιόλας και του το είπα. Και του είπα τέλος εμείς. Όμως μετά από 2 εβδομάδες δεν άντεξα και τα ξαναβρήκαμε. Κι αυτός πολύ χαρούμενος, είπαμε να αφήσουμε τα παλιά να κάνουμε μια νέα αρχή. Για 1 μήνα ήμασταν τέλεια, φουλ ερωτευμένοι, μέχρι χθες που κάτι έγινε (μάλλον ξενέρωσε) και θυμήθηκε εκείνο το άλυτο πρόβλημα στη σχέση μας και που είχαμε πει να το αφήσουμε στην άκρη. Και μου λέει θέλω να κάνω ένα διάλλειμα 20 μέρες να μην μιλάμε. Έτσι στα ξαφνικά. Έφυγε πάλι όπως και παλιότερα. Και τώρα ρωτάω ποια είναι η θέση μου. Να κάνω το κορόιδο και να περιμένω πότε θα γυρίσει; Όταν ήμασταν χώρια φλέρταρε με άλλες απ’ότι έμαθα. Μήπως θέλει να ψαχτεί κι αλλού; Κ γιατί δεν μου λέει να χωρίσουμε; Μέχρι χθες μου έδειχνε τρελά ότι με αγαπάει, δεν βρίσκω λογική σε όλο αυτό. Εσείς τι λέτε για όλα αυτά;
21
 
 
 
 
σχόλια
Σιγα μη σκισει κανενα καλσόν από την πολυ αγαπη!! Και το 1,2 προβλήματα που λες εννοεις 1,2 χωρισμους;;;Το οτι ειστε 35 παιζει τον ρόλο του. Αν του μιλησες για μελισσουλες και πεταλουδιτσους αυτος θα ΚΑΝΕΙ τη ζωούλα του και θα σε εχει να τον περιμενεις.
Στο οριοθέτησε κιόλας 20 μέρες, δεν πρέπει να'χεις παράπονο.Ούτε με συνταγή γιατρού να ήταν.Όποια κι αν είναι η απάντηση στα ερωτήματα σου, το μόνο ξεκάθαρο είναι πως δεν θέλει να μείνει με σένα. Να πηγαινοέρχεται σε σένα του είναι πολύ πιο βολικό. Εσένα πώς σου φαίνεται ; Αναλόγως απάντησης, πράττεις.
Φεύγει όποτε θέλει, γυρνάει όποτε θέλει...σου αξίζει κάτι τέτοιο; Νομίζω πως η απάντηση όπως και να το δεις είναι όχι. Άφησε αυτόν, τα "άλυτα" προβλήματα σας -που άμα θέλεις όλα λύνονται- και τα σκαμπανεβάσματά του.
Σε προδίδει και σ'εγκαταλείπει. Τα προβλήματα που βλέπει απ'ότι φαίνεται δεν τα παλεύει ούτε τα προσπερνά αλλά δεν θέλει και να χάσει τη δεδομένη αγκαλιά σου όταν την χρειαστεί. Έδωσες μια ευκαιρία και είδες τι κέρδισες... Δε νομίζω πως μπορείς να τον εμπιστεύεσαι, να τον θεωρείς αξιόπιστο και να επενδύεις σ'εκείνον, ειδικά όταν δεν είσαι 20 χρονών...
ειναι αδικο να υπαρχουμε τοσα καλα παιδια που θα θελαμε μια γυναικα σαν εσενα η καποια που θελει να αγαπησει και να νιωθει ομορφα , να θελουμε να την κανουμε να χαμογελαει αλλα παντα υπαρχει ενας μαλακας που σας εχει για τα καλα δικιες του και σας δουλευει και αυτο ειναι αδικο . κριμα να ξερεις πως σε κοροιδευει.. απλα προχωρα !!
Τωρα, αυτα τα ψυχολογικα σκαμπανεβάσματα μονο εγω τα βρίσκω λίγο ύποπτα όσον αφορά την ψυχική του υγεια; Μήπως το παιδί υποφέρει από κάτι. Ειδάλλως, αν είναι έτσι όπως τα λες, δηλαδη απο τη μια μερα στην αλλη άλλαξε συμπεριφορά, τότε πιθανως να είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός.
Ε, όχι και να τα ρίξουμε όλα σε θέματα ψυχικής υγείας!Ανωριμότητα, αστάθεια, παρτακίαση, αλλά ως εκεί!Ναι μεν ο ψυχολόγος θα τον βοηθήσει για δικά του θέματα, αλλά δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα ψυχικής διαταραχής.
Κυρά δασκάλα, προφανώς ακόμη και ψυχίατροι να ήμασταν, δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε διάγνωση από τα λεγόμενα μιας άγνωστης για τον φίλο της στις εξομολογήσεις.ΑΛΛΑ, όπως δεν είναι καλό να δαιμονοποιούμε τις ψυχικές παθήσεις, έτσι δεν πρέπει να τις κάνουμε και καραμέλα και δικαιολογία για τα πάντα.Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, σύμφωνα με τα λεγόμενα της εξομολούμενης, έχει προφίλ εγωιστή βολεψάκια. Όπως φαίνεται (σύμφωνα με αυτά που μας λέει η κοπέλα πάντα), ό,τι κάνει το κάνει υπολογισμένα και εν γνώσει του. Αν υπήρχε ψυχολογικό ή ψυχιατρικό θέμα δεν θα φλέρταρε όσο ήταν σε διάλειμμα και μετά επείδη έβλεπε ότι τον έπαιρνε, γύρισε πίσω στην κοπελιά.Αλλά ακόμη κι αν δεχτώ ότι πράγματι τίθεται θέμα ψυχικής υγείας, η κοπέλα δεν είναι υποχρεωμένη να το υποστεί όλο αυτό, αν βλέπει ότι αυτή η κατάσταση δεν της ταιριάζει.
Έδώσες μια ευκαιρία,και καλά έκανες, ξαναπροσπαθήσατε και εκείνος δεν είναι ικανοποιημένος.Στη θέση σου και στην ηλικία σου δεν θα το συζητούσα άλλο, θα σταματούσα τη σχέση μιας και ο άλλος είναι αναποφάσιστος.Προφανώς σου ρίχνει το μπαλάκι κουκλα μου.