Ο Καμμένος συνάντησε τον Προσωπάρχη του Λευκού Οίκου και μίλησαν για την Ελλάδα

Ο Καμμένος συνάντησε τον Προσωπάρχη του Λευκού Οίκου και μίλησαν για την Ελλάδα Facebook Twitter
1

Συνομιλία με τον Προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Ρέινς Πρίμπους είχε το βράδυ του Σαββάτου στην Ουάσιγκτον ο υπουργός Άμυνας της Ελλάδας Πάνος Καμμένος o oποιος βρίσκεται στις ΗΠΑ από την περασμένη Πέμπτη.

Ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου αναφέρει πως ο Έλληνας Υπουργός Άμυνας είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον δεύτερο πιο ισχυρό άνδρα του Λευκού Οίκου για όλα τα θέματα που ενδιαφέρουν την Ελλάδα.

Ιδιαίτερη ήταν μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζζη αναφορά στην οικονομική κρίση που μαστίζει την Ελλάδα αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης.

Ο Πρίμπους ενημερώθηκε επίσης και για την κατάσταση στο Αιγαίο, όπως και για άλλα θέματα που αφορούν την «ταραγμένη γειτονιά» της ανατολικής Μεσογείου με επίκεντρο και την επικίνδυνη δραστηριότητα των ακραίων ισλαμιστών.

Η συνομιλία των δύο αντρών έγινε στο περιθώριο δεξίωσης που παρέθεσε ο κ. Πρίμπους σε συγγενείς και φίλους του, στο ξενοδοχείο Hay-Adams, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον Λευκό Οίκο. Στη δεξίωση ήταν μεταξύ άλλων γνωστοί παράγοντες της Ελληνοαμερικανικής Κοινότητας, όπως ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος, ο επιχειρηματίας Τζον Κατσιματίδης, ο π. Αλέξανδρος Καρλούτσος.

Πηγή: mignatiou.com

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ