ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.1.2017 | 22:42

Έρπης στα χείλη

Έβγαλα έρπη στο κάτω χείλος. Είναι 6-7 μικρές φουσκαλίτσες μαζί και με εκνευρίζουν. Πρώτη φορά εμφανίζω κάτι τέτοιο.Πως το αποκτάς; Δεν θέλω να το βγάζω.. Με τρομάζει!!! Ελπίζω να εξαφανιστεί και να γίνει μια ανάμνηση!!!
5
 
 
 
 
σχόλια
Να στο φιλήσω να περάσει! Αφήνω για λιγο το χιούμορ! Μηπως ειναι όντως κολλητικό; Μηπως ειχες αρκετό στρες τον τελευταίο καιρο; Αν συνεχιστεί να υπαρχει εκεί, (συνηθως υποχωρεί μετά απο 1 εβδομαδα) τότε μία εξέταση αίματος για την ανίχνευση των αντισωμάτων κατά του ιού θα σου αποκαλύψει αν έχεις προσβληθεί από έρπη.
Ό,τι είπαν οι παραπάνω αλλά επιπλέον προσοχή να πλένεις καλά τα χέρια σου και να μην ακουμπήσεις τα μάτια σου αφού ακουμπήσεις τα χείλη σου. Ο ίδιος ιός προσβάλλει και τα μάτια.
Ο επιχείλιος έρπητας προκαλείται από τον ίδιο ιό που προκαλεί και την ανεμοβλογιά. Προφανώς πέρασες την ασθένεια κάποια στιγμή στη ζωή σου. Από τότε ο ιός παραμένει στο σώμα μας, ανενεργός μεν, εγκδηλώνεται δε για διάφορους λόγους όπως άγχος και στρες, έκθεση σε υπεριώδη ακτινοβολία (ήλιος), εμπύρετο νόσημα (να ήσουν άρρωστή και να κανες πυρετό), αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα λόγω κούρασης, πίεσης ή οτιδήποτε. Αν το ψάξεις στο ίντερνετμ θα βρεις όλους αυτούς τους λόγους. Η συμβουλή μου είναι τα επιθέματα Compeed που τον καλύπτουν και δεν τον αφήνουν να μεταδωθεί και μειώνουν και το αίσθημα της φαγούρας. Η Zovirax κρέμα είναι και όλο και θα φύγει και δε θα κάθεται πάντα επάνω, συν ότι εμένα μου την σπάει να κυκλοφορώ με μια άσπρη βούλα απ την κρέμα πάνω στο χείλος. Για να περάσει πλήρως θέλει καμιά 12-15 μέρες, ανάλογα τον οργανισμό. Επίσης δεν αποκλείεται να ξαναβγεί αν υποπέσεις και πάλι στην συνθήκες που ανέφερα στην αρχή.
Λοιπόν , μπορεί να το κόλλησες από κάπου.Ίσως από κάποιον που φιλησες, ίσως επειδή ήπιες από ποτήρι π ήπιε άτομο που έχει έρπη. Να πάρεις zovirax είναι ότι καλύτερο θα στο μαρανει και θα φύγει γρήγορα .Επίσης μπορείς να πάρεις και αυτοκολλητακια compeed που δρούμε προστατευτικά :) υπομονή θα φύγει αν και να ξέρεις πως πλέον έχεις τον οι του έρπητα και κατά διαστήματα θα εμφανιζονται

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ