ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.1.2017 | 17:06

Πως θα αντιδρούσατε?

Η αδερφη μου μου χάρισε πρόσφατα ένα computer για τα γενέθλια μου. Ο φίλος μου αποθήκευσε στο καινούριο μου computer φωτογραφίες και δεδομένα του κινητού του. Είμαστε μαζί εδώ και 3 χρόνια. Εβαλα να δώ τις φωτογραφίες μας... και τι να δω στα βιντεο.. ενα βίντεο με την πρωην του στο κρεβάτι να παίζει με τον σκύλλο γυμνή κάτω απο τα σεντόνια. Μου λέτε για πιο λόγο να υπάρχει καν αυτό το βίντεο... και για πιο λόγο μου έχει λερώσει το pc μου με αυτό τον τρόπο? νιώθω ότι βίασε το computer μου μαζί και μένα ψυχολογικά. Σοκαρίστικα..............
9
 
 
 
 
σχόλια
καλα το οτι βιασε τον υπολογιστη σου ειναι ασχολιαστο......γιατι δεν του το λες στα ισα....τι δουλεια εχει ακομα στο τηλ το βιντεακι? σου αρεσε τοσο που το κρατησες? δεν πας να γυρισετε αλλο ενα???
Χάρηκα που κάποιος απάντησε έτσι. Δεν ξέρετε πόσο άσχημα έχω νιωσει για οσες φορές χρέωσα σε άτομο προμελετημένη και πονηρή συμπεριφορά, ενώ στο τέλος φαινόταν ότι τα πράγματα γίνονταν από αφέλεια και ουσιαστικά καταλάθος, χωρίς την πρόθεση να με πληγώσουν.
Η αντιδραση σου ειναι λογικη κατ'εμε. Οταν τελειωνεις με μια σχεση διαγραφεις κ οτιδηποτε κυριως σεξουαλικου περιεχομενου βιντεο. Νομιζω οτι κατα βαθος μεσα του ισως να μην την εχει ξεπερασει. Εσυ θα το κρινεις αναλογα, καντε μια συζητηση περι αυτου.