ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.1.2017 | 00:13

Τι να κάνω;

Είμαι, βασικά ήμουν με ένα αγόρι ενάμιση χρόνο μαζί (αυτός 25, εγώ 22) αρχικά έκανε ότι ήθελε στη ζωή του δίχως να λέω κάτι, εμένα με είχε στο σπίτι. Με απομάκρυνε από την παρέα μου, μου απαγόρευε να βγαίνω μόνη μου βράδυ για ποτό, δεν με έπαιρνε μαζί του όταν έβγαινε σε κλαμπ. Εγώ ήμουν στο σπίτι, τον περίμενα να σχολάσει, να του έχω έτοιμο φαγητό και ότι θέλει. Οι δύο μας σαν ζευγάρι δεν βγαίναμε πουθενα, αλλά με έπαιρνε αρκετές φορές μαζί του για καφέ με τους φίλους του. Αα, είχε πρόσβαση στο κινητό, λάπτοπ,φβ και έλεγχε τα πάντα όποτε ήθελε, σε αντίθεση με μένα που δεν με άφηνε να πειραξω το κινητό του. Στο φβ του δε είχε φωτο μαζί μου, δεν με είχε καν φίλη. Από την αρχή σχεδόν ήταν σαν να συζουσαμε σπίτι μου. Μετα απο ενα χρονο όμως "ξύπνησα", ζητούσα πράγματα, ειχα φτάσει στα όρια μου, δεν έβλεπα αλλαγή, μαλώναμε. Το κινητό του το έπαιρνε συνέχεια μαζί του μέχρι που μου δημιούργησε υποψίες, κάτι που βγήκα αληθινή. Το πήρα ένα βράδυ που κοιμόταν, μπήκα στα μνμτ του φβ και είδα ότι είχε στείλει μνμ σε 6-7 κοπέλες και τους την έπεφτε. Έγινε χαμός, χωρίσαμε, μου είπε ότι θα σβήσει το φβ και θα φτιάξει άλλο. (Είχε 3000+ φίλους από τους οποίους το 90%ηταν γκόμενες). Δεν είχε κάνει τίποτα με καμία, κάτι που είμαι σχεδόν σίγουρη, απλά έψαχνε"επιβεβαίωση". Τέλος πάντων τον συγχώρεσα, έσβησε το φβ, στην αρχή είχα ένα ψυχολογικό,όμως με τον καιρό μου είχε ψιλοφυγει. Πάνω που είχαμε βρει τους ρυθμούς μας και ήμασταν μία χαρά, μου ζήτησε να κάνουμε ένα διάλειμμα, διότι εγώ είμαι ένα πρόβλημα στην καριέρα του και δεν μπορεί να βρει δουλειά γιατί σκέφτεται εμένα και ίσως χρειαστεί να φύγει σεζόν σε νησί(Τελειώνει σεφ τον Μάη). Μου είπε ότι θα ανοίξει το φβ γτ και καλά πρέπει να μιλήσει με ανθρώπους για δουλειά μέσα από κεί. Επίσης μου είπε ότι όταν τα βρούμε ξανά, θα είμαστε πιο ελεύθεροι, θα έχουμε το χρόνο μας, το χώρο μας και δε θα υπάρχει έλεγχος κινητών κλπ. "Πρέπει να δούμε τη σχέση μας πιο χαλαρά" είπε!Έχω ακούσει πάρα πολλά ψέματα τους τελευταίους μήνες από αυτόν που δεν ξέρω τι πρέπει να πιστέψω, αν λέει αλήθεια! Δεν ξέρω καν αν πρέπει να είμαι μαζί του, δεν του έχω πλέον εμπιστοσύνη!!
8
 
 
 
 
σχόλια
Αν εξακολουθεις να χαβεις τις μαλακιες που σου αραδειαζει, ε τοτε εισαι αξια της μοιρας σου. Το ατομο επαιξε με τα αισθηματα σου, προδωσε την εμπιστοσυνη σου, αδιαφορησε για εσενα κ δεν σε σεβαστηκε σαν σχεση του. Θες κ αλλα; Ξεφορτωσου τον.