Σκηνές χάους στο χιονοδρομικό του Παρνασσού-Τεράστιες ουρές και καβγάδες στα λιφτ (BINTEO)

Σκηνές χάους στο χιονοδρομικό του Παρνασσού-Τεράστιες ουρές και καβγάδες στα λιφτ (BINTEO) Facebook Twitter
7
Σκηνές χάους στο χιονοδρομικό του Παρνασσού-Τεράστιες ουρές και καβγάδες στα λιφτ (BINTEO) Facebook Twitter
Φωτό.: LIFO.gr

Μάλλον δυσάρεστη ήταν η σημερινή μέρα για όσους λάτρεις του σκι επέλεξαν το χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού καθώς η ταλαιπωρία ήταν μεγάλη και η αναμονή προκάλεσε εντάσεις.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στο Star Κεντρικής Ελλάδας για να ανέβει κάποιος από το Λιβάδι στο χιονοδρομικό χρειαζόταν μία ώρα περίπου σε δρόμο επικίνδυνο γεμάτο πάγο και χωρίς να έχει πέσει αλάτι. Η περιπέτεια ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί αφού οι περισσότεροι αναβατήρες ήταν παγωμένοι και οι πίστες υπολειτουργούσαν. Για άγνωστο λόγο οι επισκέπτες βρέθηκαν μπροστά και σε κλειστά εκδοτήρια με ουρές εκνευρισμένου κόσμου. Η έλλειψη οργάνωσης στο Χιονοδρομικό κέντρο αλλά και το κλειστό τηλεφωνικό κέντρο για ερωτήσεις και παράπονα απογοήτευσε τους χιονοδρόμους που ταλαιπωρήθηκαν χωρίς λόγο όπως καταγγέλλουν στο Star.



Σκηνές χάους στο χιονοδρομικό του Παρνασσού-Τεράστιες ουρές και καβγάδες στα λιφτ (BINTEO) Facebook Twitter
Φωτό.: LIFO.gr

Αναγνώστρια του LIFO.gr καταγγέλλει πώς το πρωί στο χιονοδρομικό επικρατούσε χάος και κάνει λόγο για απαράδεκτες συνθήκες, πλήρη έλλειψη οργάνωσης και προσθέτει πως δεν υπήρχε ούτε νερό στις τουαλέτες.

Γεμάτη καταγγελίες και σχόλια δυσαρέσκειας είναι από το μεσημέρι και μετά και η σελίδα του Xιονοδρομικού στο Facebook.

Οι τεράστιες ουρές και η μεγάλη αναμονή προκάλεσαν εκνευρισμό και σημειώθηκαν αρκετοί καβγάδες ενώ κάποιοι εκδρομείς πιάστηκαν στα χέρια μπροστά στα λιφτ.

Σκηνές χάους στο χιονοδρομικό του Παρνασσού-Τεράστιες ουρές και καβγάδες στα λιφτ (BINTEO) Facebook Twitter
Φωτό.: LIFO.gr
Σκηνές χάους στο χιονοδρομικό του Παρνασσού-Τεράστιες ουρές και καβγάδες στα λιφτ (BINTEO) Facebook Twitter
Φωτό.: LIFO.gr

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
Λοιπόν... Εγώ κάνω σκι 25 χρόνια, είναι το χόμπι μου, το γουστάρω, το φχαριστιέμαι, δουλεύω όλη τη βδομάδα και περιμένω πώς και πώς να έρθει το ΣΚ να ανέβω πάνω, να γυμναστώ, να κρατιέμαι σε φόρμα, να γουστάρω το βουνό, τη φύση, το χιόνι και να αναπνέω και καθαρό αέρα. Ενοχλώ κανέναν??? Δεν έχω το δικαίωμα, εφόσον πληρώνω τα ωραία μου λεφτά, να με σέβονται και να με εξυπηρετούν ανθρώπινα?? Δεν έχω δικαίωμα να διαμαρτυρηθώ αν με στοιβάζουν σαν το ζώο να περιμένω 2 ώρες στην ουρά λόγω ανοργανωσιάς και αδιαφορίας?? Δεν έχω το δικαίωμα να διαμαρτυρηθώ επειδή κάποιοι έδωσαν 30 εκ. ευρώ που πληρώνουμε όλοι μας για να αναβαθμίσουν υποτίθεται αυτό που τόσο πολύ γουστάρω και τα έχουν κάνει μπου$##@λο και ταλαιπωρούν τον κόσμο που πάει να φχαριστηθεί??? Πάτε καλά?? Επειδή κάποιοι πενάνε και έχουμε κρίση, δεν έχουμε το διακίωμα να διαμαρτυρηθούμε αν κάτι δεν δουλεύει σωστά και ταλαιπωρούμαστε??? τι είναι αυτά που λέτε??? με αυτή τη λογική ποτέ δε θα πάμε μπροστά. με τη λογική "έχουμε κρίση, σιγά μην ασχοληθούμε με ..... με...... με...... με......" δεν πάμε πουθενα! Όχι ρε! Φυσικά και θα στενοχωρηθώ αν κάποιοι δεν έχουν να φάνε και φυσικά θα βοηθήσω και όπως και όσο μπορώ (και προσωπικά το κάνω)!!!! Όμως, θα απαιτήσω και την ομαλή λειτουργία όλων των πραγμάτων που γουστάρω και δικαιούμαι κι εγώ και κάνουν καλύτερη και τη δική μου ζωή! και όποιος θεωρεί ότι δεν έχω αυτό το δικαίωμα, είναι αυτός ακριβώς που συντηρεί τη μίζερη νοοτροπία που μας έχει φέρει μέχρι εδώ κάτω!
Γιατί τόση κριτική στο που θα χαλάσει ο κόσμος τα λεφτά του ρε παιδιά; Ας ζήσει* ο καθένας τη ζωή του όπως νομίζει. Δεν υπάρχει λόγος τέτοιας χολής. Εκτός αν σας χρωστάνε εσάς προσωπικά λεφτά και τα έφαγαν στον Παρνασσό. Εκεί πάω πάσο.
Πολύ μιζέρια βλέπω στα σχόλια και χάνετε την ουσία του άρθρου. Ναι οκ, μερικοί έχουν λεφτά κ πάνε για σκι (που δεν είναι και τόσο ακριβό όσο νομίζετε).. πέσατε απτα σύννεφα?
Δηλαδή όλοι εσείς που το "φχαριστηθήκατε" που οι Έλληνες της κρίσης έχουν "τσίγκι" για να πανε πρώτοι για σκι στο βουνό και να βγάλουν selfies, θα λέγατε το ίδιο αν γινόταν ο ίδιος πανικός στην παραλία της Βουλιαγμενης ή έστω του Αστέρα; αντί να κοιτάτε το βουνό βλέπετε το δάχτυλο: σε μια τουριστική χώρα που θα έπρεπε ο φετινός χειμώνας να δώσει ζωή και δουλεια στον χειμερινό τουρισμό - και σε διεθνές βεληνεκές ακόμη - με πακέτα τελευταίας στιγμής και άρα να φέρει χρήμα, αναρωτιέστε που βρίσκουν τα λεφτα 2500 κακομοίρηδες να πανε στο βουνό και μα συνωστίζονται. Κόμπλεξ και κακεντρέχεια για όποιον διαθέσει μια 50αρα για μια Κυριακή .. δεν είδα αντίστοιχα χαιρέκακα σχόλια για τις ουρές στα σκυλάδικα της Πειραιώς πάντως... με σίγουρα υψηλότερη ταρίφα από 50 ευρώ το κεφάλι... την ανικανότητα και ανεπάρκεια της διοίκησης του ΧΚΠ δεν σκέφτηκε κανένας να την κριτικάρει ας πούμε;;; ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ του 50αρικου θα την πληρώσουν; ντροπή...
Μην μαλώνετε 'πτωχευμένοι' Έλληνες.Στην Ελλάδα της κρίσης, των 480 ευρώ μισθού, της ακρίβειας των καυσίμων, του ΕΝΦΙΑ και των δυσβάσταχτων φόρων, οι Έλληνες πλακώνονται ποιός θα πάει πιο γρήγορα για σκι ώστε να ανεβάσει πρώτος selfie για να δουν οι φίλοι του ότι περνάει ζωάρα!Γιωργάκη Παπανδρέου δεν κάνεις για πρωθυπουργός αλλά είπες ένα σωστό πράγμα που τελικά ήταν αλήθεια: "λεφτά υπάρχουν"!Οι Έλληνες έχουν πολύ 'τσίγκι' ακόμα.
Χωρις να αναιρω το γεγονος οτι καποιοι - κ οχι λιγοι - εχουν αρκετε λεφτα ακομη, μην ξεχνας οτι:- ειμαστε στην αρχη της σεζον οπου αποτελει κ high season για τα συγκεκριμενα θερετρα- η χειμερινη σεζον εχει μειωθει αισθητα, ενω περσι ηταν σχεδον ανυπαρκτη για τα σκυγκεκριμενα σπορ- η διαφημιση του ΧΚΠ ηταν εντονη ολον αυτον τον καιρο για την αναβαθμιση του- το ΧΚΠ εκσυγχρονιστηκε σημαντικα σε εξοπλισμο- το να πας μια δυο φορες το ετος στο ΧΚΠ με παρεα μπορει να σου κοστισει 40€/φορα, οποτε μιλαμε για ετησιο εξοδο 80€Εν ολιγοις μιλαμε ισως για την πιο "καυτη" μερα του ετους για το πιο "καυτο" χιονοδρομικο κεντρο αυτη τη στιγμη, κ ενδεχομενως για τη μοναδικη ευκαιρια του χρονου να πετυχεις ιδανικες συνθηκες Κυριακατικα. Οποτε λογικο να γινεται χαμος.Αν βαλεις οτι δε δουλευαν κ τα λιφτς , αυτος ο χαμος διογκωνεται. Αρα δεν πρεπει κατα αναγκη η Ελλαδα να ειναι γεματη κροισους για να φαινεται πως εγινε χαμος στο ΧΚΠ μια μερα. Αρκει ο ανωθεν συνδυασμος παραγοντων για να φανει κατι τετοιο. Ομως καλως ή κακως "κροισους" εχουμε ακομα. Οχι πολλους, αλλα εχουμε.