Ξυλοκόπησαν 50χρονο μέχρι θανάτου, σε λεωφορείο στον Κορυδαλλό

Ξυλοκόπησαν 50χρονο μέχρι θανάτου, σε λεωφορείο στον Κορυδαλλό Facebook Twitter
7

Δυο άτομα που φέρονται να ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 50χρονο σε λεωφορείο, στον Κορυδαλλό, συνελήφθησαν από την αστυνομία. Όλα έγιναν λίγο μετά τις 11 το βράδυ, όταν τρεις Έλληνες, για άγνωστη ως τώρα αιτία, διαπληκτίστηκαν μέσα σε αστικό λεωφορείο στην οδό Ατταλείας και Γρηγόρη Λαμπράκη.

Το θύμα οδηγήθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, όπου δυστυχώς εξέπνευσε.

Ελλάδα
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Ελλάδα / Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Οι πρυτανικές αρχές ζήτησαν άμεσα την εφαρμογή του νόμου, μετά το επεισόδιο στην Πολυτεχνική Σχολή, στη Νομική Σχολή και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών
THE LIFO TEAM

σχόλια

7 σχόλια
Φυσικά και έχουμε ξεφύγει.Νιώθω οργή για αυτούς τους ανθρώπους που με όποια -και τίποτα ασήμαντη αφορμή θα ήταν σίγουρα- φτάνουν στο σημείο να σκοτώσουν μ γυμνά χέρια έναν άνθρωπο.Οργή σίγουρα έχουν κι εκείνοι, από αλλού προερχόμενη, που ξέβρασε πάνω στο άτυχο θύμα. Αν και αποφεύγω την αναφορά στην τύχη, τα τυχερά παιχνίδια, πλην ενός λαχείου την Πρωτοχρονιά και την αναφορά στην κακιά ώρα και τον κακό μας τον καιρό.Η οργή περισσεύει, η αγωγή λείπει. Εδώ και πολλά χρόνια δε γίνεται στα σχολεία μας ένα μάθημα, που και τον καιρό που γίνονταν εθεωρείτο η ώρα του παιδιού, ή η ώρα για να κλείσουμε τρύπες από την ύλη άλλων μαθημάτων. Η Αγωγή του Πολίτη. Citizenship education. Ένα μάθημα που πεισματικά κρατιέται έξω από τις αίθουσες, ενώ θα έπρεπε στη σύγχρονη του μορφή να έχει ως ύλη και σκοπό τις βασικές αρχές και τη φιλοσοφία του κράτους δικαίου. Δίκαιο δεν είναι το δίκαιο το δικό μου. Είμαστε κατακερματισμένοι σε μονάδες, που δε συνιστούν κοινωνία.Η οικογένεια, ένα αυτόνομο κράτος που θεωρεί ότι μπορεί να λειτουργεί αντίθετα προς το δημόσιο συμφέρον και το νόμο και το διδάσκει στα παιδιά. Πεισματικά μάλιστα περιφέρεται και διασύρεται από τους συντηρητικούς ως πρόσχημα για το ξερίζωμα των αξιών της δίκαιης κοινωνίας.Η πολιτεία σε διδάσκει ότι αν είσαι με τους "από 'δω" ό,τι και να κάνεις θα το βολέψουμε. Αν είσαι με τους εκάστοτς "οξ' από 'δω", ό,τι και να κάνεις, θα σε τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί. (Παλιά έκφραση, πού τη θυμήθηκα ; )