ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.1.2017 | 16:16

Γυναίκες

Δεν μπορώ να καταλάβω πώς την έχουν δει οι περισσότερες γυναίκες.Μπορώ να το δεχτώ από μία όμορφη,με ωραίο σώμα και πρόσωπο,να έχει ένα τουπέ και να είναι απαιτητική.Αλλά αυτές που είναι κάτι ενδιάμεσο,που δεν τις λες ούτε όμορφες,ούτε μπάζα,γιατί κι αυτές δεν μας δίνουν καθόλου σημασία;Θέλουν να είναι μόνες τους με τις φίλες,τα κινητά και τα σκυλιά τους ή είναι κι αυτές ήδη πιασμένες;Είναι κρίμα κι άδικο δηλαδή,μια χαρά παλικάρια να θέλουν να ερωτευτούν (κάτι αναγκαίο και φυσιολογικό δηλαδή) και να μην μπορούν εξαιτίας των γυναικών.Και να ακους από γνωστούς σου που έφυγαν σε άλλες χώρες ότι οι γυναίκες εκεί σχεδόν παρακαλάνε.
10
 
 
 
 
σχόλια
Μμναι....οι "όμορφες" δηλ έχουν το δικαίωμα της επιλογής, ενώ οι "κοινές θνητές" ας πούμε θα πρέπει να λένε και ευχαριστώ συνήθως, όχι να τολμούν να κάνουν νάζια ενώ άλλες παρακαλάνε στη θέση τους. Μάλιστα.Και μόνες να είναι με τα σκυλιά τους, τα γατιά τους, το ανακόντα τους, κλπ., τις φίλες, τα κινητά, ....τί σημασία έχει; Επιλογή τους το τί θα κάνουν στη ζωή και δεν θα δώσουν λογαριασμό ούτε σε σένα, ούτε σε μένα, ούτε σε κανέναν. Αυτό μόνο που μπορώ να δεχτώ - σε περίπτωση που ήθελες να πεις κάτι τέτοιο, μα δεν σου βγήκε όπως θα ήθελες - είναι το γεγονός πως είναι άσχημο να βλέπεις ανθρώπους που κάνουν αξιοπρεπείς κινήσεις για μια νέα γνωριμία και γειώνονται στο δευτερόλεπτο δίχως την παραμικρή εξήγηση ή δίχως έστω να απορριφθεί η κίνησή τους με τη στοιχειώδη ευγένεια και λίγο σεβασμό (ειδικά από άτομα που συχνά παραπονιούνται πως δεν υπάρχει ένας άνθρωπος να ενδιαφερθεί ερωτικά για εκείνα). Αν εννοείς αυτό, ναι, θα συμφωνήσω με την αγανάκτησή σου.
Η διατύπωση σου είναι λίγο περίεργη αλλά σε γενικές γραμμές έχεις δίκιο. Όπου και να πάω βλέπω γυναικοπαρέες 2 ή περισσότερων ατόμων. Δεν δείχνουν να ασχολούνται με τίποτε άλλο πέραν από τα χαζονέα τους και τα smartphone. Facebook δεν παίζει να ανοίξεις κουβέντα με τις περισσότερες, και αν γίνει κάτι τέτοιο, πιο πιθανό είναι να πιάσεις το τζοκερ παρά να προχωρήσει μια κατάσταση. Κι εκεί κάπου στα 30+ το χάνουν τελείως το παιχνίδι, γιατί όλα τα καλά παιδιά καπαρώνονται σιγά σιγά και αυτές ψάχνουν για ράφι από κόντρα πλακέ ;)
Ετσι ειναι συνηθως, γλεντια, ξενυχτια κ μην πω τι αλλο μεχρι τα 30 μετα απο εκει αναρωτιουνται "γιατι δεν με παιρνει κανεις σοβαρα?" Ενω της εχει βγει το ονομα σε ολους.
Παρά την μάλλον κακή διατύπωση της εξομολόγησης, αντιλαμβάνομαι τι θέλει να πει. Σε ένα ευρύτερο πλαίσιο θα έλεγα οως το μεγάλο πρόβλημα της εποχής μας είναι η έλλειψη αυτογνωσίας των ανθρώπων, και αυτό αφορά τόσο τις γυναίκες όσο και τους άντρες.
Το πώς κρίνει και αξιολογεί ο καθένας τον εαυτό του δε σημαίνει πως συμπίπτει με τον βαθμό που τους δίνεις εσύ ή οι τρίτοι.(Αυτό για το τουπέ και το ποιος αξίζει να το φορά αξεσουάρ). Μπορεί όντως κάποιοι/ες να έχουν τουπε. Μπορεί πολύ απλά να μην ήθελαν μαζί σου. Και καλά κάνουν αν αυτή είναι λογική σου. News flash : Οι μη εξεζητημένης εξωτερικής ομορφιάς άνθρωποι δε γεννήθηκαν με κωδικό ολικής συμβατότητας, ώστε να μην έχουν κριτήρια και να είναι σαν την μαγιονέζα που πάει με όλα. Αλήθεια όταν σου τρέχουν τα σάλια για το γκομενάκι που βγάζει 10 σέλφι την ώρα στο διπλανο τραπέζι και σ'έχει γραμμένο, σκέφτηκες πως μπορεί εκείνη τη στιγμή μια κοπέλα πίσω σου να αναρωτιέται "Μα που πήγαν όλοι οι άντρες; " ( Λιγουλάκι υποτιμητικό ε ; Σε παραπέμπω στη λογική σου)
Διότι, διέφυγε την προσοχή σου κάπου εκεί που κοιτούσες μεταξύ των κορασίδων και πληκτρολογούσες στο κινητό, ότι η γυναικεία ματαιοδοξία δύναται να υπερβεί την ομορφιά εγκαταλείποντας τα εγκόσμια και να θηρεύσει τη διανόηση στα ενδότερα (της) χωράφια του πολυσχιδούς του γυναικείου εγκεφάλου, όπου και μπορεί πολύ συχνά να εδράζεται. Κοινώς, μπορεί και μιαν αγνά κορασίδα να εγκαταλείψει τους γάμους προς ανεύρεσιν των πουρναρίων...Παρόλα αυτά, είμαι πρόθυμη να ντυθώ νυφούλα με αρχαιοελληνικό λιτό και απέριττο νυφικό και πάλλευκά, φυσικά, άνθη στα μαλλιά.
Είμαι με το μέρος των αντρών σε πάρα πολλά θέματα, αλλά κάτι νοοτροπίες σαν τις δικές σου, με κάνουν έξω φρενών. Και γιατί να θέλει ρε φίλε, να σου κάτσει μία που όταν την είδες είπες μέσα σου: 'α, ωραία, ούτε όμορφη, ούτε μπάζο, αντέχεται, ειδικά με χαμηλό φωτισμό και πέντε βότκες..".Ασχέτως με τη συμπεριφορά των γυναικών στην πλειοψηφία τους, εσύ τι ακριβώς θες? Και δηλαδή τι; Εσύ τώρα όρισες ας πούμε ποιες είναι οι ωραίες, ποιες οι "ενδιάμεσες", ποιες τα μπάζα σύμφωνα με τα δικά σου μέτρα, και τώρα οι ωραίες έχουν το δικαίωμα να σε φτύνουν, οι ενδιάμεσες την υποχρέωση να σου κλείνουν το μάτι, και τα μπάζα και το δικαίωμα και την υποχρέωση να μην κάνουν τίποτα. Τι να πω..
Πλεον πανω κατω ολοι εχουν τουπε ακομα κ αυτοι-ες που εμφανισιακα ειναι επιεικως μετριοι ως ασχημοι αλλα μεσα στο μυαλο τους σαν ψωνισμενα οντα θεωρουν οτι ειναι κουκλοι κ κουκλες. Ωραιες κ μη ειναι ερωτευμενες με το κινητο τους που συνεπαγεται με ινσταγκραμ, φβ. Τι να σε κανουν εσενα αφου εχουν τα λιγουρια να παιρνουν λαικ για επιβεβαιωση, σκεψου το λιγο.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ