Δείτε πως η αστυνομία των Βρυξελλών ευχαρίστησε τις γάτες που γέμισαν το Twitter

Δείτε πως η αστυνομία των Βρυξελλών ευχαρίστησε τις γάτες που γέμισαν το Twitter Facebook Twitter
6

Εχθές η αστυνομία των Βρυξελλών ζήτησε από τους πολίτες να μην δίνουν πληροφορίες για τις κινήσεις των δυνάμεων στο κέντρο και να μην φωτογραφίζουν τα σημεία διεξαγωγής των επιχειρήσεων γιατί οι τρομοκράτες θα μπορούσαν, ενδεχομένως, να παρακολουθούν τα social media και να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες που δημοσιεύονται από τους χρήστες.

Οι Βέλγοι που αναγκάστηκαν να περάσουν και δεύτερη νύχτα κλεισμένοι στα σπίτια τους εξαιτίας του αυξημένου επιπέδου συναγερμού, απάντησαν στην έκκληση της αστυνομίας με έναν ευφάνταστο τρόπο. Την ώρα που οι πολλαπλές και συντονισμένες επιχειρήσεις βρίσκονταν σε εξέλιξη γέμισαν το twitter και το δημοφιλές χάσταγκ #BrusselsLockdown με φωτογραφίες από τις γάτες τους και άλλα χαριτωμένα αιλουροειδή. Όσοι δεν είχαν γάτα, έβαζαν το σκύλο τους ή όποιο κατοικίδιο έχουν, εξασφαλίζοντας πως οποιαδήποτε πληροφορία θα μπορούσε να βοηθήσει τους τρομοκράτες, θα εξαφανιζόταν σε αυτόν τον «γατοκατακλυσμό» Όσο περνούσε η ώρα στο «παιχνίδι» έμπαιναν και χρήστες από άλλες χώρες.

Δείτε πως η αστυνομία των Βρυξελλών ευχαρίστησε τις γάτες που γέμισαν το Twitter Facebook Twitter

Οι προσπάθειες των Βέλγων είχαν αποτέλεσμα και πριν από λίγη ώρα η βελγική αστυνομία αποφάσισε να ευχαριστήσει τις θαρραλέες γάτες αναρτώντας ένα μπολ με γατοκροκέτες στον λογαριασμό της στο Twitter και γράφοντας:

«Για τις γάτες που μας βοήθησαν χθες το βράδυ...σερβιριστείτε! #BrusselsLockdown", είναι το μήνυμα της βελγικής αστυνομίας στο Twitter»

Τech & Science
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χακάρισμα κινητών χωρίς κλικ - Η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει την κλίμακα των κυβερνοεπιθέσεων

Τech & Science / Χακάρισμα κινητών χωρίς κλικ - Η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει την κλίμακα των κυβερνοεπιθέσεων

Εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης μπορεί να έχει πρόσβαση στα μηνύματά μας και να επικοινωνεί με τις επαφές μας για να παραβιάσει και τους δικούς τους λογαριασμούς
THE LIFO TEAM
ΕΡΕΥΝΑ ΖΕΣΤΑ ΡΟΦΗΜΑΤΑ ΒΛΑΒΕΣ ΟΙΣΟΦΑΓΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Τech & Science / Έρευνα: Τα πολύ ζεστά ροφήματα μπορεί να προκαλέσουν βλάβες στον οισοφάγο και να αυξήσουν τον κίνδυνο καρκίνου

Τα υγρά σε πολύ υψηλή θερμοκρασία μπορούν να προκαλέσουν βλάβες στα κύτταρα που επενδύουν τον οισοφάγο, καθώς περνούν από τον οργανισμό προς το στομάχι
THE LIFO TEAM
Η OpenAI λέει ότι έλυσε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των μαθηματικών σε 88 ώρες

Τech & Science / Η OpenAI λέει ότι έλυσε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των μαθηματικών σε 88 ώρες

Η OpenAI ανακοίνωσε λύση στο πρόβλημα των εξισώσεων Navier–Stokes, ένα από τα «Προβλήματα της Χιλιετίας», με τεράστια υπολογιστική ισχύ. Δύο μαθηματικοί που εργάζονταν σε συναφή έρευνα θέτουν τώρα ερωτήματα για το τι γνώριζε η εταιρεία.
THE LIFO TEAM
ANTHROPIC ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Τech & Science / Παραιτήθηκε ερευνητής της Anthropic: «Παίζουν τις ζωές μας στα ζάρια»

«Οι άνθρωποι που κατασκευάζουν συστήματα τεχνητής νοημοσύνης πιστεύουν πραγματικά ότι μέχρι το τέλος της δεκαετίας αυτή η τεχνολογία θα μπορούσε να μας σκοτώσει όλους» έγραψε σε ανάρτηση στο X, λίγες ώρες μετά την παραίτησή του
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Το ενδεχόμενο να μη ποστάρουν τίποτα δεν υπάρχει έτσι; Επίσης οτι οι Τζιχαντιστές περίμεναν το twitter για να ενημερωθούν για τις κινήσεις της αστυνομίας μονο σαν αστείο μπορώ να το πάρω. Κάπου ξεφεύγει το όλο πράγμα.
Οι Τζιχαντιστές είναι πολύ πιθανό για τις επιθέσεις στο Παρίσι να συνομιλούσαν μέσω του chat στο Playstation 4 όπου τα παιχνίδια με όπλα και εκρήξεις δίνουν και παίρνουν και έτσι μπορούσαν εύκολα να μην κινήσουν υποψίες. Τα μέσα μαζικής δικτύωσης εννοείται οτι μπορούν να δώσουν πληροφορίες. Εδώ υπήρχε group που έλεγε αν υπάρχουν ελεγκτές σε στάσεις του μετρό.
Προφανώς και δίνουν τα μέσα μαζικής δικτύωσης πληροφορίες , αλοίμονο όμως αν είναι μόνο αυτά η πηγή τους. Σίγουρα οι Τζιχαντιστές είναι πολύ περισσότερο δικτυωμένοι για να περιμένουν το feed του twitter. Με τόση χρηματική και μη υποστήριξη απο τόσες κατευθύνσεις λέτε να πάνε στα τυφλά και να κρέμονται απο τα post; Haifiscnet γνώμη σου να το λαμβάνεις σαν εκδήλωσης ομοψυχίας αλλά σε μια τέτοια τραγωδία άλλη όρεξη δεν θα είχα απο το να ποστάρω γάτες,παπάκια, whatever. Προτιμώ να δείξω την ομοψυχία μου με άλλο τρόπο. Ας μείνουμε και μια μέρα έξω απο το twitter,δεν έγινε και κάτι, ή τουλαχιστον ας το χρησιμοποιήσουμε για πραγματικά καλό σκοπό όπως το hastang open door των Παριζιάνων που άνοιγαν το σπίτι τους σε όποιον το είχε ανάγκη.
Δεν ξεφεύγει καθόλου. Είναι μία εκδήλωση ομοψυχίας, κάτι που λείπει από τον τόπο μας και εύχομαι να μην βρεθούμε σε παρόμοια κατάσταση για να το εκδηλώσουμε.