ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.1.2017 | 22:17

Δε μπορώ να καταλάβω

Βγαίναμε τον τελευταίο μήνα... το σεξ ήταν πολύ καλό, το ομολογήσαμε και οι 2, χημεία τέλεια και ένταση στην ατμόσφαιρα... Μετά την τελευταία φορά που βγήκαμε, μιλήσαμε με δική μου πρωτοβουλία για να ξαναβγούμε, είπε ναι φυσικά, αργότερα το ανέβαλε για κάποια άλλη φορά και από τότε δεν έχει εμφανιστεί. Δεν έστειλα ποτέ κάτι παραπάνω, δεν έστειλε και εκείνος. Με τρώει να δω αν θα μου απαντήσει σε μήνυμά μου για να βρεθούμε - ξέρω ότι ο τύπος δεν είναι για σχέση, απλώς περνούσαμε καλά- αλλά έχει θιχτεί ο εγωισμός μου και δε θέλω να παρακαλάω. Εν ολίγοις καταλαβαίνω και πού έμπλεξα και τι τύπος είναι... Απορία το έχω όμως για ποιον λόγο μπορεί να εξαφανιστεί ένας άντρας που περνάει καλά. (Δεν παίζει να έχει σχέση, το ξέρω από πολύ καλές πηγές.)
3
 
 
 
 
σχόλια
Έχεις κάθε δικαίωμα να ρωτήσεις αυτά που σε απασχολούν,προετοιμασου όμως για το ενδεχόμενο να μη λάβεις απάντηση ποτε.Βασικα σε λίγο θα χαίρεσαι που ξεμπλεξες από τέτοιο κοπανο,απλά ακόμα είναι νωρίς!
Με το να ξαναπάρεις την πρωτοβουλία να προτείνεις συνάντηση, δεν παρακαλάς.Το ότι κάνατε 1-5-10 φορές τέλειο σεξ, δε σημαίνει ότι θα συνεχιστεί επ' αόριστον.Στείλε το μήνυμα που σκέφτεσαι και θα λάβεις τις απαντήσεις που αναζητάς.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ