Έκλαιγαν στις Βρυξέλλες οι δημοσιογράφοι μετά την ανακοίνωση του Eurogroup

Έκλαιγαν στις Βρυξέλλες οι δημοσιογράφοι μετά την ανακοίνωση του Eurogroup Facebook Twitter
Aris Oikonomou / SOOC
6

Aνταποκριτής του SKY NEWS στις Βρυξέλλες: Σουρεαλιστική η ατμόσφαιρα στο πρες ρουμ. Δημοσιογράφος κλαίει, οι πιο πολύ σοκαρισμένοι με την ευρω-ρήξη που συμβαίνει.

Aυτή την εικόνα μετέφερε εκτός από τον Ed Conway και η Μαρία Δεναξά η ανταποκρίτρια του ΜΕΓΚΑ η οποία μίλησε από τις Βρυξέλλες και περιέγραψε ένα συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα.

Όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, εδώ.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
όταν σκοτώθηκε το παιδί που δεν ειχε εισιτήριο, έκλαψαν;κάθε φορά που αυτοκτονεί κάποιος λόγω οικονομικών προβλημάτων, κλαίνε;κάθε φορά που κλείνει κάποιος το μαγαζί του, την επειχειρησή του, κλαίνε;κάθε φορά που απολύεται ένας συμπολίτης μας, κλαίνε;ΝΤΡΟΠΗ!
Ασχέτως του πόσοι έκλαψαν, δεν είναι το ίδιο να κλαις για μεμονωμένα περιστατικά και το ίδιο όταν μια ολόκληρη χώρα πιάνει πάτο. Αλλά δεν με ξενίζει που έχετε μάθει όλοι να κοιτάτε την πάρτη σας ("δεν έχω τίποτα να χάσω, ας τα χάσουν οι άλλοι που έχουν").
επικοινωνείς; αν κλάψω για το συμπολίτη μου που χάνει τη δουλειά του, νοιάζομαι για την πάρτη μου; Αλλά δεν με ξενίζει που όσοι τα έχουν είναι χαζοι (¨τα έχω όλα έτοιμα, δε χρειάζεται να σκέφτομαι και πολύ")