Συνελήφθη στην Αθήνα η καταζητούμενη Πόλα Ρούπα

Συνελήφθη στην Αθήνα η καταζητούμενη Πόλα Ρούπα Facebook Twitter
2
Συνελήφθη στην Αθήνα η καταζητούμενη Πόλα Ρούπα Facebook Twitter
Η Πόλα Ρούπα και ο Νίκος Μαζιώτης το 2011

Συνελήφθη σήμερα, από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία η καταζητούμενη Πόλα Ρούπα.

Η 48χρονη η οποία διώκεται ως μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας» και σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη εντοπίστηκε περίπου στις 6 το πρωί σε σπίτι στα νότια προάστια, όπου διέμενε με το ανήλικο παιδί της.

Μαζί με την 48χρονη συνελήφθη και μια 25χρονη για υπόθαλψη, καθώς τη φιλοξενούσε στο σπίτι της. Πληροφορίες αναφέρουν πως είχε όπλο το οποίο βρέθηκε στην τσάντα της. Η Πόλα Ρούπα φέρεται να ζήτησε από τους αστυνομικούς να προσέξουν το παιδί της το οποίο κατά πληροφορίες είναι σε ειδικό χώρο στην Yποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων.


Οι συλληφθείσες έχουν οδηγηθεί στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ενώ κλιμάκιο διεξάγει έρευνα στο διαμέρισμα που εντοπίστηκε η καταζητούμενη. Επίσης διεξάγεται έρευνα και στο διαμέρισμα της 25χρονης στον 'Αγιο Δημήτριο.

Η Πόλα Ρούπα θεωρείται εγκέφαλος δύο ένοπλων ληστειών, που έχουν διαπραχθεί με σκοπό την ενίσχυση της οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας.  

Πριν από περίπου έναν χρόνο, επιχείρησε να βοηθήσει σε απόδραση του Νίκου Μαζιώτη, με τη χρήση ελικοπτέρου όμως ο  πιλότος του ελικοπτέρου που είχε μισθώσει με ψεύτικα στοιχεία, ήταν εκείνος που απέτρεψε τα σχέδιά της.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια