ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Ο Δ. Μπουρζούκος σε εκπομπή, σε πιο αθώους καιρούς

Facebook Twitter
14

Ο Δημήτρης Μπουρζούκος, ένας εκ των τεσσάρων συλληφθέντων της Κοζάνης, είχε, σε πιο «αθώους καιρούς» εμφανιστεί σε εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης. Τότε, ήταν απλώς ένας από τους μαθητές του Μουσικού Λυκείου Παλλήνης.  Η εκπομπή, ήταν συμπαραγωγή της ΕΡΤ το 2006, με ευρύτερο θέμα την παιδεία, τις πανελλαδικές εξετάσεις και την καθημερινή μάχη των οικογενειών να αντεπεξέλθουν στα σχετικά έξοδα.


 

14

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

8 σχόλια
"κάνει κι άλλα πράγματα παράλληλα" (... συ είπας...) "ξεκλέβοντας λίγο χρόνο" (προπόνηση το βλέπω). Αλλά τελικά έφταιγε ο καιρός. Πάντως πέραν από το κακό μου χιουμοράκι, τους εύχομαι να είναι δυνατοί (δεν αναφέρομαι ιδεολογικά), γιατί είναι παιδιά και χάσανε τα όνειρά τους και σε όποιον κι αν συνέβαινε αυτό το ίδιο θα ευχόμουν
θελετε να καταστρεψετε το υπαρχον συστημα; ...οκ... προτεινετε ενα καλυτερο ...πειτε μας μας που στον κοσμο εφαρμοζεται ενα συστημα καλυτερο απο αυτο που ζουμε
ποιος ο λογος αυτου του αρθρου?ποιο ειναι το μυνημα που πρεπει να λαβουμε?οτι οι 4 ηταν καθημερινα παιδια του 2006?οτι δεν ηταν Β.Π., αλλα ηταν λαικα παιδια (κατι που δεν εχει σημασια ουτως η αλλως)?α, οτι ηταν καλα παιδια και οχι αλητες?
πιοι αρκοδεξιοι αγορι μου? παρτο χαμπαρι οτι το πιόν σας πλεον φερνει αηδια σε ολους μας..ξεκολατε επιτελους οποιος σας σιχενετε να τον λενε φασιστα... ξυπνηστε επιτελους και προσγειωθειτε στην αληθεια που ερχετε κατα πανω σας..