Λαμία: Στα χέρια της αστυνομίας ο ύποπτος για τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου;

Λαμία: Στα χέρια της αστυνομίας ο ύποπτος για τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου; Facebook Twitter
2

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο φερόμενος ως δράστης για την άγρια δολοφονία της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα στη Λαμία.

Σύμφωνα με το lamiastar.gr, πρόκειται για έναν άνδρα από το περιβάλλον της άτυχης παιδοψυχιάτρου και όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτησή του στο facebook βρέθηκε εκείνο το μοιραίο βράδυ στο σπίτι της Θώμης.

Στην ανάρτησή του, ο φερόμενος ως δράστης ισχυρίζεται πως είχε άριστες σχέσεις με την 45χρονη και το βράδυ της Τετάρτης επικοινώνησε μαζί της και την ρώτησε αν μπορεί να κοιμηθεί στο σπίτι της. Πάντα σύμφωνα με τον ίδιο, η Θώμη του απάντησε θετικά αν και του είπε πως έχει πυρετό.

Πήγε στο σπίτι και αφού συζήτησαν, χρειάστηκε να κατέβει στο αυτοκίνητό του. Πήρε τα κλειδιά από την 45χρονη και κατέβηκε στο αυτοκίνητο, ωστόσο όπως υποστηρίζει, κάποιος τον χτύπησε με βαρύ αντικείμενο και έχασε τις αισθήσεις του.

Όταν συνήλθε, βρισκόταν στο αυτοκίνητό του γυμνός, με τρομερό πονοκέφαλο και με σκασμένο το λάστιχο του αυτοκίνητου του. Ο ίδιος δηλώνει πως ντύθηκε, άλλαξε το λάστιχο και άρχισε να οδηγεί χωρίς να ξέρει προς τα πού.

Έφτασε σε ένα μοναστήρι, εκεί κοιμήθηκε πολλές ώρες και στη συνέχεια οι μοναχοί τον έδιωξαν.

Στη συνέχεια οι πληροφορίες του tvstar.gr λένε πως βρέθηκε σε μία καλύβα στο Κρίκελο Ευρυτανίας.

Εκεί διερχόμενοι τον αντελήφθησαν, διαπίστωσαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά και ενημέρωσαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν και ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους στην Ασφάλεια Λαμίας.

Όπως αναφέρει το lamiastar.gr, ο φερόμενος ως δράστης και το θύμα γνωρίζονταν από τον πολιτικό φορέα Ελλήνων Συνέλευσης του Αρτέμη Σώρρα.

Ο ύποπτος έχει μεταφερθεί στην Ασφάλεια Λαμίας όπου και ανακρίνεται.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΣΧΑ ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ελλάδα / Καιρός - Μαρουσάκης: Κρύο το Μεγάλο Σάββατο, θερμές αέριες μάζες και άνοδος της θερμοκρασίας την Κυριακή

Από τη συννεφιά και τις τοπικές βροχές των τελευταίων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας, έρχονται συνθήκες και θερμοκρασίες που θα θυμίσουν καλοκαίρι, σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Και τώρα δηλαδή με αυτά που λέει ο τύπος θέλει να τον πιστέψουμε;;;;Μα τί λέω αφού έχει πείσει τόσους άλλους ότι ο Σώρρας έχει τα 600δις ,γιατί να μην πιστέψει ο κόσμος και αυτή του την ιστορία;;;ΕΕΕΕΕΕ;;;;;