ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.12.2016 | 18:51

Βοηθεια

Παιδια...μου λεει γλυκολογα..μου στελνει συνεχεια...θελει να κανονιζουμρ συνέχεια ...και δεν κανει καμια κινησηΠιστευω οτι του αρεσω λιγακι..αλλα γιατι να μην εχει κανει κινηση 4-5 φορες που εχουμε βγει?
8
 
 
 
 
σχόλια
Αχ, σε νιωθω. Κ γω το ιδιο βιωνω με αυτον που μ αρεσει. Στη δικη μου περιπτωση αυτος, απ οτι εχω καταλαβει απο συζητησεις που εκανε με κοινους φιλους μας, δεν το εχει πολυ με το πεσιμο. Δηλαδη ειχε πει σε κοινο μας φιλο (κ ημουν κ γω μπροστα) οτι δεν μπορει να παει σε μια κοπελα που θα δει πχ σε ενα κλαμπ κ να της μιλησει. Οποτε φανταζομαι οτι κ στη δικη σου περιπτωση αυτος που σ αρεσει μαλλον δεν ειναι κ πολυ θαρραλεος κ περιμενει να του δωσεις το πρασινο φως για να νιωσει περισσοτερη σιγουρια. Βεβαια, παιζει κ το ενδεχομενο να το παει αργα, γιατι μπορει να θελει απλα να σε γνωρισει καλυτερα κ να μη θελει να βιαστει. Οπως κ να χει εσυ φροντιζε να του δειχνεις οτι νοιαζεσαι γι αυτον, οτι απολαμβανεις την παρεα του κ γενικα να εκφραζεις αυτα που νιωθεις, ωστε να τον κανεις να νιωσει πιο ανετα μαζι σου κ να βρει το θαρρος να σε πλησιασει περισσοτερο.
Γιατί παίζει να είναι χέστης. Και γω μέχρι τα 25-26 μέχρι να την πέσω σε αυτή που ήθελα έκανα 1-2 έτη φωτός.. Μετά εξελίχθηκα το γύρισα σε γήινα χρόνια εστω..